• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Ayy kızlar benim boyun 178 eşimin 193 şu an kızım 3 yaşına yaklaşıo 3,5 4 yaş ölçülerinde boyu 😅 bebekliği falan da hep böyle uzun uzun geçti hiç yenidoğan gibi değildi ele avuca geliodu 😍🤣

Kızlarrr artık ayda bir doktor randevum var . En son 2 hafta önce gitmiştim daha 2 haftam var. Ama aşırı merak ediyorum sizlerde böyle misiniz? Yani iyi olsunda görmesem de olur ama iyi mi diye bazen endişeleniyorum :KK43: allah korusun kötü giden vi şey olsa mutlaka belirti verir di mi? Kanama yoksa ağrı sızı yoksa her şey yolundadır di mi🙏🏻
Yolundadır canım Allah a emanet sağlıkla büyüsünler inşallah 🌸💕 benim de iki haftam daha var insanız işte merak ediyoruz iyi mi diye inşallah hareket edince azalıo o duygu biraz sonra niye hareket etmio iyi mi acaba tatli yiyim biraz yatiyim durtuyim oynasin stresi basıo muhtesem bi surec 🥰 😅

Ay insallah ya benim de icim rahat aslinda genel olarak ama birden ansizin acaba kuskularina kapiliyorum anlik hormonal dengesizlik 😄 kan sonucu ne zaman cikti bilmiyorum canim carsamba gitmistim doktora, enabiza dusmemisti demin cerrahpasanin sistemine girip kontrol etmek geldi aklima oyle gordum. Bu arada doktorun notlari vs hepsi ennabiza dusmus aldigi goruntuler vs. Fetal dna icin de kararimi verdim, yaptiricam. Pazartesi kan alcaklar. Ben yine yaptirayim da dedim sonradan icim rahat eder, tum kromozomlar incelencekmis 🌸
Ay bilmem mi kalp atisi duyana kadar her sey bize stres bacim 😀
Ya ben bugun verdim ikili test icin 15 gune cikacak😔 surec cok uzun zaten 15 gun icinde 15.haftaya gecicez nasil oluyorsa anlamadim

Cerrahpasanin sistemine bayildim doktoru tebrik etmek gerek harika ya🤩

Harikaaaa🥰🥰 Maşallah.Onun sonucu da güzel gelecek inşallah.
Çok teşekkür ederimmm , inşallah öyle gelir o da ve rahatlarım biraz. 1 hafta önde gidiyor şuan 13+1 çıktı. Yaş riski çıkacak o önemli değil diğer genetik temiz çıksın yeter dedi. Ama enseyi ölçerken resmen ömrümden ömür gitti 🙏🏻 herkesin bebişi sağlıkla gelsin çok stresli dönemler.

Ben kontrole gidelim hafta dolmadı aylar geçmiş gibi geliyor 3 hfta daha var doktor çok stres yaparsan gel bakalım dedi sanki dayanamayıp giderim gibi.Cok uyuyorum cok rüya görüyorum hep bebekle ilgili falan tabi bilinc altında o olunca iyidir inşallah zaman geçmiyor hiç

Kızlarrr artık ayda bir doktor randevum var . En son 2 hafta önce gitmiştim daha 2 haftam var. Ama aşırı merak ediyorum sizlerde böyle misiniz? Yani iyi olsunda görmesem de olur ama iyi mi diye bazen endişeleniyorum :KK43: allah korusun kötü giden vi şey olsa mutlaka belirti verir di mi? Kanama yoksa ağrı sızı yoksa her şey yolundadır di mi🙏🏻

Ben de aşırı merak ediyorum 🥲 2 hafta önce gitmiştim. Daha 2 hafta var. Kaygılı olmamız normal tabi ama sancı, kanama yoksa bence de her şey yolundadır. Bir an evvel kızımın kıpırtılarını hissetmeyi bekliyorum 💕

Ben de dua ediyorum ama cevremdekileri de üzüyorum tahammül sınırlarım azaldı 8 yaşında kızım var bazen ondan çıkarıyorum sinirimi sonra vicdan azabı inşallah sürekli böyle geçmez kızıma hamileyken böyle oldugumu hic hatırlamıyorum yaş faktörü mü acaba ya da yaşadım beyin sildi o zor günleri bilemiyorum inşallah en yakın zamanda güzel şeyler de yazarız buraya
İnşallah geçer. Haliyle depresif ruh hali normal. Hormonlar bizi alt üst ediyor.

Benim oğlumda plasenta rahim agzindaydi 9 ay yattım çıkmadı yukarı ama çok sukur saglikli bir doğum gerceklesti 5 yaşında şuan oğlum 🥰

Maalesef bu gebeliğimde de rahim ağzında plasenta yine yatış verdi doktor.. 21.haftada belki çıkar diye dua ediyorum ama çıkmasa da süreci nasıl geçireceğimi biliyorum.. içimi rahatlatıyorum

Siz daha şanslısınız yakınmıs rahim ağzına benim şuanda tamamen kapatıyor

Korkmayın sizde bol dinlenmeli bir gebelik geçirin sağlıkla gelecek bebeklerimiz insallah 🤍
Insallah yukari ciķar sizinki de. Bana yatış vermedi. Sadece ilişkiyi yasakladı. Bir de sigara içiyor musun ilk bebek normal mi sezeryanmi diye sordu. Bunlar da yukarı çıkmasını etkiliyormus. Size de kolaylıklar diliyorum. Sağlıkla en kolay şekilde kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah.

Ay insallah ya benim de icim rahat aslinda genel olarak ama birden ansizin acaba kuskularina kapiliyorum anlik hormonal dengesizlik 😄 kan sonucu ne zaman cikti bilmiyorum canim carsamba gitmistim doktora, enabiza dusmemisti demin cerrahpasanin sistemine girip kontrol etmek geldi aklima oyle gordum. Bu arada doktorun notlari vs hepsi ennabiza dusmus aldigi goruntuler vs. Fetal dna icin de kararimi verdim, yaptiricam. Pazartesi kan alcaklar. Ben yine yaptirayim da dedim sonradan icim rahat eder, tum kromozomlar incelencekmis 🌸
Ben de fetal dna ya karar veremedim. Ense kalınlığı normal cikti bizde de.

Kizlar doktordan ciktim 14+4 cinsiyeti goremedi.bacaklarini kapatmisti, %90 nuba gore kiz dedi banaaaaa 😍😍😍😍😍 sizce ne anlayan varmi nubunu cekmis sanirim

Eklentiler

• IMG_20241213_180740.webp
    IMG_20241213_180740.webp
    25 KB · Görüntüleme: 79
Bana çokça dua eder misiniz çok ihtiyacım var kusmalarım bugün 10 u geçti sabah doktora gitmeyi düşünüyorum sabaha kadar nasıl geçiricem saatleri bilmiyorum. İnşallah doktorda derdime çare bulabilir çok kötü durumdayım
Nasıl oldunuz? Doktor ne dedi? İnşallah kurtuluruz bir an önce. Bende çok kötüyüm bugün 😭

Back
X