Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
En korktuğum şey burçların uyumsuzluğu olabilir 😂 çünkü ben tüm özelliklerimi fazlasıyla taşıyorum yavrumu gün farkıyla ikizlerden kurtarıp yengece kaptırdım o sakin rahat olacak ben bı koç olarak enerji patlaması sabredilirse anlaşılır diyorlar ama sabır bende yok tabi ki 🥳🥳
A yengec ben olurum 🙃
Sevdiklerimizi koruyup kollama iç güdumuz cok fazla.Ailenin ,sülalenin toplayani derleyeni benim. Yedir, içir, giyir, doyur illaki yapacağım.
Ama itiraf edeyim bu beni çok yoruyor😅vazgeçemeyrummm😆

Geçmiş olsun bende 12+6 dayım. Hiçbir gerileme yoo geçen günde buraya yazdım artık iyice tahammülsüzleştim bu aralar bu duruma karşı. Sürekli tiksinme. Sizin gibiyim bende yiywbiliyorum ama o yeme evresine geçmek ve pişirmek çok zorluyor çok hızırsuzum. Şimdiye kadqr ilaç almayı red ettim masıl olsa kusmuyorum 3 aydan sonra geçer almayayım idare edeyim dedim. Ama 2 hafta daha devam ederse bende ilaca başlayacağım. Çğnkü tadım tuzum kalmadı :KK43:
Hatırlıyorum sizi. Aynı süreçteyiz. Dilerim bir an önce 2. Trimester rahatlığına kavuşuruz.

Ben bir şey sormak istiyorum size. Benim 2 li testte yaşdan dolayı riskim yüksek çıktı. 36,7 yaşındayım 😁 fetal dna yaptırabilirsin dedi doktor ama açıkçası yaptırmalı mıyım bilmiyorum. Sonuçta sonucu bilmem bir şeyi değiştirmeyecek. Orda sorun çıkarsa hamileliğim gergin geçecek. Sanki bilmemek daha iyi değil mi? Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben bir şey sormak istiyorum size. Benim 2 li testte yaşdan dolayı riskim yüksek çıktı. 36,7 yaşındayım 😁 fetal dna yaptırabilirsin dedi doktor ama açıkçası yaptırmalı mıyım bilmiyorum. Sonuçta sonucu bilmem bir şeyi değiştirmeyecek. Orda sorun çıkarsa hamileliğim gergin geçecek. Sanki bilmemek daha iyi değil mi? Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben de 33 cnm biz yaptırdık açıkçası ilerleyen zamanlarda üçlüsü var dörtlüsü var sürekli şüphe içinde gitmek istemedim bir de güvenilir gelmiyor bana o testler ama sizi daha da stres yapacaksa fetal dna yaptırmayın tabi ki doktor da bize bırakmıştı kararı

Kizlar çıktık biraz önce çok şükür her şey yolundaymis tam 12 haftalık olduk ense kalınlığı vs her şey normal değerde çıktı çok şükür folik asit yerine OMEGA 3 balık yağı devit 3 vs verdi cinsiyeti bı dahaki gelisimizde bakalım dedi tahminini de söylemedi tahmin yapabilcekler var mii 🫠Eki Görüntüle 3516487 gozunuz aydın. Genelde 12. Haftada tahmin söylüyorlar. Hayat hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz

A yengec ben olurum 🙃
Sevdiklerimizi koruyup kollama iç güdumuz cok fazla.Ailenin ,sülalenin toplayani derleyeni benim. Yedir, içir, giyir, doyur illaki yapacağım.
Ama itiraf edeyim bu beni çok yoruyor😅vazgeçemeyrummm😆
İşte bende biraz aileye düşkün olduğum hayır diyip kimseye kıyamadığım için kullanildim onunda öyle olmasını istemem baba tarafinin ilk torunu olcak bu fırsatlarını değerlendiren cingöz bişey olsun isterim 🤣🤣
Sanki babası ilk çocuk ve torun olarak yaptı da çocuğu yapsın dermişim 😂😂

Yengeç balıktan da duygusall😂 Ama evine ailesine düşkün olur
Kardeşim azıcık yengeç olur tecrübeli sayılabilirim 🤣😂 çocukken dışarıya çıkmaya korkardı ilk 4 yıl okulda hep yanında oturdum sokağa götürüp diğer çocuklarla oynamasını sağlardım çok çektirdi bana ağlak biseydi abimle saç baş girişir sonra birbirinizin yaralarını sararken yine dövüşürdük ama bziim yerimize o ağlardı 😅şuan 18 yaşında seçili çevresi var ama onlarada çok düşkün sessiz fazlaca sakin ve utangaç
Onun kadar bana düşkün olsun ama sakin ve çekingen olmasın inşallah 😅🥰🌸

Doktor 4 hafta sonra gel dedi ben bekleyemem o kadar dedim çok stres olup görmek istersen gelebilirsin tabi ama küçük daha bir şey göremiyoruz organları incelememiz için biraz daha büyümesi lazım dedi .Balık olarak palamut sardalya hamsi ve çupra önerdi.Somon civa içerir yeme dedi çiğköfte yeme dedi dedim etsiz nolcak ki hiç hijyenik koşullarda yapılmıyor görsen zaten yemezsin dedi sizlere de fikir olsun benim doktorun takvisyeleri bunlar😇
Evet canim hazir cigkofte yasak, ama evde o kadar kolay yapiliyor ki rondoda, dilersen internetten tarif bakip deneyebilirsin, benim de canim cekiyo da yedikten sonra isottur sogandir vs derken midem yanar diye yapmiyorum.

Kardeşim azıcık yengeç olur tecrübeli sayılabilirim 🤣😂 çocukken dışarıya çıkmaya korkardı ilk 4 yıl okulda hep yanında oturdum sokağa götürüp diğer çocuklarla oynamasını sağlardım çok çektirdi bana ağlak biseydi abimle saç baş girişir sonra birbirinizin yaralarını sararken yine dövüşürdük ama bziim yerimize o ağlardı 😅şuan 18 yaşında seçili çevresi var ama onlarada çok düşkün sessiz fazlaca sakin ve utangaç
Benim ablam yengec, okuldan kacmalar mi dersin erkek gibi kavgalar mi dersin bir kizdan beklenilmeyecek tum yaramazliklari yaparmis kucukken, su anda 50 yasinda hala da sessiz bir karakter degildir sulalede dobraligiyla bilinir ama cok dert eder bi seyleri kendine bence tek kotu ozelligi o, bi konu hakkinda cok dusunur cok inceler detayina iner kafaya cok takar. Ben de yengeclerle cok iyi anlasirim bogalarla cok iyi anlasirim ama ikizlerle hic anlasamam, yapcak bi sey yok anlasicaz artik bi sekilde 😅 boylesi nasip olduysa vardir bi nedeni, denge kurmayi ogrenicez.

Ayni seyi ben dusunuyorum 35im, fetal yaptirmicaktim ama yastan dolayi ikili test orta ya da yuksek riskli cikarmis cok yuksek ihtimalle, yine ikili test yaptirmak istiyorum bi baksinlar ultrasonla falan da, fetal dna tam bir muamma benim icin. Bi yandan ne gerek var her turlu dogurcam diyorum, bi sey cikarsa asil o zaman stres yapar uzulurum diyorum, bi yandan da yaptirayim gitsin bu sefer doguma kadar doktor hep bi muallak konusacak bi seyler icin, icim rahat etmeyecek bi turlu diyorum. 🤷🏻‍♀️

Sanki benim kardeşimi anlattın benimki de yengeç burcu şuan 19 yaşında anlattıklarını birebir yaşadık bizde 😅😅

Benim ablam yengec, okuldan kacmalar mi dersin erkek gibi kavgalar mi dersin bir kizdan beklenilmeyecek tum yaramazliklari yaparmis kucukken, su anda 50 yasinda hala da sessiz bir karakter degildir sulalede dobraligiyla bilinir ama cok dert eder bi seyleri kendine bence tek kotu ozelligi o, bi konu hakkinda cok dusunur cok inceler detayina iner kafaya cok takar. Ben de yengeclerle cok iyi anlasirim bogalarla cok iyi anlasirim ama ikizlerle hic anlasamam, yapcak bi sey yok anlasicaz artik bi sekilde 😅 boylesi nasip olduysa vardir bi nedeni, denge kurmayi ogrenicez.
Yaa inşallah hepimiz çok güzel uyum sağlayıp özgüvenli merhametli kendini bilen hakkından çıkan sağlıklı bireyler yetiştiririz sonuçta hepsi tertemiz bı sayfa sıfır ayarında oluyor ne öğretirsek nasıl davranıp egitirsek öyle olacaklar ama kişilikleri etkileyen burçlarda oluyor rabbim sabır versin inşallah ❤️ 🥰

Bir tek yaş riskiniz mü yüksek çıktı, cut off değerinin üzerinde mi çıktı? Ben de 34’üm doktorum hem fetal dna hem ikili test yaptırıyor. Kafam karıştı napsam diye.

Doktor 4 hafta sonra gel dedi ben bekleyemem o kadar dedim çok stres olup görmek istersen gelebilirsin tabi ama küçük daha bir şey göremiyoruz organları incelememiz için biraz daha büyümesi lazım dedi .Balık olarak palamut sardalya hamsi ve çupra önerdi.Somon civa içerir yeme dedi çiğköfte yeme dedi dedim etsiz nolcak ki hiç hijyenik koşullarda yapılmıyor görsen zaten yemezsin dedi sizlere de fikir olsun benim doktorun takvisyeleri bunlar😇
Somon gercekten yenmiyor mu? Ben yeniyo diye biliyodum internette yenebilir yazıyodu bende bi kere yemiştim 😞

Eklentiler

• IMG_2666.png
    IMG_2666.png
    181,3 KB · Görüntüleme: 19
Yani istemezseniz tabiki yaptırmazsınız ama Allah korusun ama bir şey çıkarsa daha iyi teşekküllü bir hastanede doğum yaparsınız Allah korusun mesela bebekte konjenital kalp yetmezliği vs var o zaman direk çocuk kardiyoloji olan bir yerde doğum yaparsınız gibi gibi yani yaptıranlar da hep kürtaj olmuyor ki önlem almak için yaptırıyor.
Ben oğlumda yaptırmadım bir riskim yoktu ama bunda yaptıracağım çünkü oğlum haftasında ama küçük doğdu son bir ay karın çevresi hep geriden geldi çok şükür sağlıklı bir şey çıkmadı ama insan kafası da rahatlasın istiyor.

Bir tek yaş riskiniz mü yüksek çıktı, cut off değerinin üzerinde mi çıktı? Ben de 34’üm doktorum hem fetal dna hem ikili test yaptırıyor. Kafam karıştı napsam diye.
Evet sadece yaş yüksek çıktı. Cut off değeri nedir bilmiyorum ama 180/1 gibi bir şey söyledi yüksek baya dedi. Down sendromunun bazı çeşitleri fetal dna da çıkıyormuş. Garanti sonuç verir dedi. Ama açıkçası tevekkül etmeyi düşünüyorum. Bilsem endişeden başka bi şey olmayacak çünkü. Çok da kafama takmıyorum. Sonuçta risk sadece ve Allahtan ne gelirse elimizde değil süreç. Ama yaptıranların da görüşünü merak ettim farklı bi bakış açısı duymak istedim sanırım.

X