Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Ay ben cok garip bisey yasadim tamda suan
Hafiften bebisin hareketini hissettim🙈
Heyecandan aglayabilirim 😃
Hafta olarak ulturasona gore 13.haftaya girdik
Oncesinde tecrubesi olanlar 12-13 hafta gibi ufaktan his olabilir diyordu
Kendi kendime kuruyor olamam dimi😃😃

Ben de yapay zekaya yorumlattim o da kız gibi görünüyor dedi ben en baştan beri kız hissediyodum son zamanlarda bı erkek gibi de gelmeye baslamisti ultrasonda erkek gibi geldi hatta sonra yapay zeka kız diyince gene karistik😂 olsun sağlıklı olsun da 1 ay sonra öğrenelim hiç önemli değil 😂
Hayat hastanesi de özel niye söylemedi ki doktor bu haftalarda söylüyorlar genelde pozisyon uygunsa.Tabi en önemlisi sağlıklı olmaları ama insan merak ediyor illaki🤣

Ben de bazen hissediyor gibi oluyorum ama değildir diyorlar 16 17 en erken haftalarmıs .Bizim hissetriklerimiz bağırsak hareketleriymiş 13+5 benim de bugün doktora sorcam hissedilebilir mi diye

Gözünüz aydın bizim de 5 te randevu zaman gecmiyor resmen ben böyle nuba bakıp bizimkini hep erkek bekledim kızmış🤣 sizinki de kız gibi geldi bana ama dediğim gibi tahmin konusunda pek iyi değilim😇
Ben de kapıda beklerken çok gergindim uzun zaman görmeyince insan korkuyo merak ediyo bı de riskli dönemlerde oldugumuzdan dolayı ekstra korku oluyo şükür 12 haftadayiz artık bı tık daha rahat hissediyorum kendimi eskiye göre daha büyük olduğu için büyük bebek gibi görünce rahatladım 🥰

Hayat hastanesi de özel niye söylemedi ki doktor bu haftalarda söylüyorlar genelde pozisyon uygunsa.Tabi en önemlisi sağlıklı olmaları ama insan merak ediyor illaki🤣
Bizim doktor biraz garantici 🤭 ama cinsiyet söylerken kızsa kutuda pembe çorap erkekse kutuda mavi çorap veriyomus doktorumuz bizden önce çıkanlar elinde pembe çorapla çıktılar annesi gulmeyle karışık duygulanmis agliyodu bı tane küçük kızın da kardeşi olcakmis o da elinde aynı çorap kutusuyla dolaniyodu çok tatlıydı dedim bı dahakine inşallah biz de alırız çorap kutumuzu 🥹

Bizim doktor biraz garantici 🤭 ama cinsiyet söylerken kızsa kutuda pembe çorap erkekse kutuda mavi çorap veriyomus doktorumuz bizden önce çıkanlar elinde pembe çorapla çıktılar annesi gulmeyle karışık duygulanmis agliyodu bı tane küçük kızın da kardeşi olcakmis o da elinde aynı çorap kutusuyla dolaniyodu çok tatlıydı dedim bı dahakine inşallah biz de alırız çorap kutumuzu 🥹
Aa ne güzel düşünceymiş ondan garanti olsun diye bekliyor demek ki bakalım sizin çorap nasıl olcak🥰

Bunu bende özellikle yatarken hissediyorum içimde bir şey çırpınıyor gibi sonra bağırsaktır diye düşünüyorum ama öncesinde ben hiç böyle bağırsak hareketi gözlemlememiştim kendimde o yüzden bebek diye düşünüyorum😅 en son ultrasonda da eli yüzündeydi demekki hareketli yanii😅

Bnde gittim bugün çok şükğr herşey yolunda baya hareketliydi bizim ki haftasına göre uzunmuş boyu gayet güzel dedi cinsiyet olarakda kıza benzetti bakalım bn normelde 12+5 im ama ultrasonda 13+ 1 olarak göründü
Crl si kaçtı ultrasonda benimde şuan 13+1 merak ettim en son 12+4 te gittim ben

Merhaba kızlar. 10+4 haftalık hamileyim. Ve kendimi çok değişik hissediyorum acaba böyle olanınız var mı? Normalde çok pimpirikli kavgacı dominant biriyim. 29 yaşındayim ilk defa kendimi sıfırlanmış hissediyorum. Normalde hamilelikte kavgacı olunur diyorlar ama ben eror vermiş uyuşmuş gibiyim. Kimseyle kavgayi bırak bir konuda tartışmaya bile giremiyorum. Eşim bu halimden çok şikayetçi. Ruh gibisin hiçbir konuya katılım saglamiyorsun tartismiyorsun yorum yapmıyorsun diyor. Var mı aranızda böyle bir ruh haline giren
Bir sakinlik geliyor insana ara ara

Bunu bende özellikle yatarken hissediyorum içimde bir şey çırpınıyor gibi sonra bağırsaktır diye düşünüyorum ama öncesinde ben hiç böyle bağırsak hareketi gözlemlememiştim kendimde o yüzden bebek diye düşünüyorum😅 en son ultrasonda da eli yüzündeydi demekki hareketli yanii😅
Ay yerim ya 😃
Bizimki de hafif toto kaldirmisti ayaklariyla duger tarafa dogru kayiyordu yesin annesi onu 😃😃

X