- Konu Sahibi mutlutablo
- #4.841
Yesin yesinnAy yerim ya
Bizimki de hafif toto kaldirmisti ayaklariyla duger tarafa dogru kayiyordu yesin annesi onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yesin yesinnAy yerim ya
Bizimki de hafif toto kaldirmisti ayaklariyla duger tarafa dogru kayiyordu yesin annesi onu
Bizim de ayni adete gore 11+4du gittigimde ulturasonda 12+1 ciktiBnde gittim bugün çok şükğr herşey yolunda baya hareketliydi bizim ki haftasına göre uzunmuş boyu gayet güzel dedi cinsiyet olarakda kıza benzetti bakalım bn normelde 12+5 im ama ultrasonda 13+ 1 olarak göründü
Ben balik burcuyummutlutablo burcunuz ne sizin çok renkli enerjik biriymişsiniz gibi hissettim
Tm tm gördüm aranızda yaş olarak en küçüğünüz benimBen ekleyince bildirim geliyor surekli aktifim ama olmadigimda tablo guncellenmez
O yuzden gorunce ekliyorum
Hem en kucugumuz hem de kizimin adini kullanici adi yapmissinTm tm gördüm aranızda yaş olarak en küçüğünüz benim
Görümcem de balık burcu onunda enerjisi full hd full demek burcunuzda varBen balik burcuyum
Duygusal yanim %10
Enerjim full hd full
Ay çok sevindim normalde adım yasemin abla ama bende kizim olursa adini asmin koymak istiyorum cok hosuma gidior hoşbuldumHem en kucugumuz hem de kizimin adini kullanici adi yapmissin
Gelecekten kizim yaziyor hahah
Henuz cinsiyet belli degil ben kiz hissediyorum da adını Asmin Umay dusundugumuz icin asmin isimleri ask geliyor bana
Tekrar hosgeldin canim
Aaaa ben de balık burcuyumm duygusal yanınızai10 da tutabilmenize sevindim balıklar için çok zor bı durum bu hamileliğimin ilk iki ayı yerdeki taşa bile ağlayarak geçtiBen balik burcuyum
Duygusal yanim %10
Enerjim full hd full
Benim burcum Başak
Titiz uyumlu cana yakinBenim burcum Başak
Titiz uyumlu cana yakin
Başak burcunu cok severim
Hepimiz haziranda dogurcaz ya hepimizin bebeler ikizler olacak korkuyorum
En korktuğum şey burçların uyumsuzluğu olabilir çünkü ben tüm özelliklerimi fazlasıyla taşıyorum yavrumu gün farkıyla ikizlerden kurtarıp yengece kaptırdım o sakin rahat olacak ben bı koç olarak enerji patlaması sabredilirse anlaşılır diyorlar ama sabır bende yok tabi ki
Ve ikizler burcuyla başak burcu da balık burcuda anlaşamazmış umarım biz anlaşabiliriz
Valla cok dogru cok zor anlasiyorum ben de
Ve ikizler burcuyla başak burcu da balık burcuda anlaşamazmış umarım biz anlaşabiliriz
Canim ben cigkofte kendim yapiyorum hatta bugun yaptim asiri burnuma koktuDoktor 4 hafta sonra gel dedi ben bekleyemem o kadar dedim çok stres olup görmek istersen gelebilirsin tabi ama küçük daha bir şey göremiyoruz organları incelememiz için biraz daha büyümesi lazım dedi .Balık olarak palamut sardalya hamsi ve çupra önerdi.Somon civa içerir yeme dedi çiğköfte yeme dedi dedim etsiz nolcak ki hiç hijyenik koşullarda yapılmıyor görsen zaten yemezsin dedi sizlere de fikir olsun benim doktorun takvisyeleri bunlar
Yengeç balıktan da duygusall Ama evine ailesine düşkün olurEn korktuğum şey burçların uyumsuzluğu olabilir çünkü ben tüm özelliklerimi fazlasıyla taşıyorum yavrumu gün farkıyla ikizlerden kurtarıp yengece kaptırdım o sakin rahat olacak ben bı koç olarak enerji patlaması sabredilirse anlaşılır diyorlar ama sabır bende yok tabi ki