Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Bnde gittim bugün çok şükğr herşey yolunda baya hareketliydi bizim ki haftasına göre uzunmuş boyu gayet güzel dedi cinsiyet olarakda kıza benzetti bakalım bn normelde 12+5 im ama ultrasonda 13+ 1 olarak göründü
Bizim de ayni adete gore 11+4du gittigimde ulturasonda 12+1 cikti 😃
Esim 1,90 ben 1,82 boyundayım 😃😃😃
Bizim bebenin 5 gun onde olmasi normalmis

Suan ise 13 hafta diye hesaplaniyor galiba tam cozemedim kagitta vermedi son gittigimde devletin sistemi iste makina kagit vermesi bozukmus

Tm tm gördüm aranızda yaş olarak en küçüğünüz benim 🤗😊
Hem en kucugumuz hem de kizimin adini kullanici adi yapmissin 😃
Gelecekten kizim yaziyor hahah😃
Henuz cinsiyet belli degil ben kiz hissediyorum da adını Asmin Umay dusundugumuz icin asmin isimleri ask geliyor bana
Tekrar hosgeldin canim🥳

Hem en kucugumuz hem de kizimin adini kullanici adi yapmissin 😃
Gelecekten kizim yaziyor hahah😃
Henuz cinsiyet belli degil ben kiz hissediyorum da adını Asmin Umay dusundugumuz icin asmin isimleri ask geliyor bana
Tekrar hosgeldin canim🥳
Ay çok sevindim normalde adım yasemin abla ama bende kizim olursa adini asmin koymak istiyorum cok hosuma gidior hoşbuldum🤩🤗😘

S suara25 esimde balik 😃 o sinsi baliklardan mesela 😃 senin burcun ne canim

A asminsu memnun oldum fistik😍 desene kizimiz olursa grupta tek ikimizin isim ayni🥳

V vervain oo burcdas😃 inanir misin ben gram aglamadim sadece 3 gun once esime tatli parcasini tutsun diye uzattim onu yedi diye 1 saat agladim 😃😃😃😃

Kızlar merhaba bende bugün doktor kontrolünde gittim her şey yolunda çok şükür 🙏🏻
Benim miniğim sizlerin miniklerden küçük biraz 8+5 hafta 😊
Ama planlı sezeryan olacağı için haziran sonu olabilir gibi geliyor net bende bilmiyorum 🙈Biraz temmuz annelerine biraz buraya yazarım artık😊
Doktorum da ilk sezeryanlarda bekleriz ama ikinci ve arası az olan sezeryanlarda her sancıyı önemseriz her an sezeryana alabiliriz dedi bilmiyorum sağlıkla doğsun da 🙏🏻

Kızlar çıktık kontrolden çok şükür durumu iyiymiş gelişim önde olması gerekenden aşağıda biraz yukarı çıkması lazım ama takip edeceğiz dedi ilişki ve spor yasak o yüzden yürüyüş yapabilirsin dedi .Hissettiğimi söyledim mümkün değil dedi ancak ocağın ilk haftası en erken hissedebilirsin o bağırsak hareketidir her şeyin zamanı var acele etme dedi.uyuyordu poposunu dönmüş hiç düzgün poz vermedi o kadar şeker falan yemiştim hareketlenir diye🤣

🥰
Ve ikizler burcuyla başak burcu da balık burcuda anlaşamazmış umarım biz anlaşabiliriz 😅😅
En korktuğum şey burçların uyumsuzluğu olabilir 😂 çünkü ben tüm özelliklerimi fazlasıyla taşıyorum yavrumu gün farkıyla ikizlerden kurtarıp yengece kaptırdım o sakin rahat olacak ben bı koç olarak enerji patlaması sabredilirse anlaşılır diyorlar ama sabır bende yok tabi ki 🥳🥳

Doktor 4 hafta sonra gel dedi ben bekleyemem o kadar dedim çok stres olup görmek istersen gelebilirsin tabi ama küçük daha bir şey göremiyoruz organları incelememiz için biraz daha büyümesi lazım dedi .Balık olarak palamut sardalya hamsi ve çupra önerdi.Somon civa içerir yeme dedi çiğköfte yeme dedi dedim etsiz nolcak ki hiç hijyenik koşullarda yapılmıyor görsen zaten yemezsin dedi sizlere de fikir olsun benim doktorun takvisyeleri bunlar😇

Doktor 4 hafta sonra gel dedi ben bekleyemem o kadar dedim çok stres olup görmek istersen gelebilirsin tabi ama küçük daha bir şey göremiyoruz organları incelememiz için biraz daha büyümesi lazım dedi .Balık olarak palamut sardalya hamsi ve çupra önerdi.Somon civa içerir yeme dedi çiğköfte yeme dedi dedim etsiz nolcak ki hiç hijyenik koşullarda yapılmıyor görsen zaten yemezsin dedi sizlere de fikir olsun benim doktorun takvisyeleri bunlar😇
Canim ben cigkofte kendim yapiyorum hatta bugun yaptim asiri burnuma koktu
Kendin yaptigin surece yiyebilirsin
Robotton cektiyorum mis gibi oluyor cok canin cekerse eger yap mutlaka
Somon uskumru vs gibi baliklar yasak evet
Palamut harika baliktir

En korktuğum şey burçların uyumsuzluğu olabilir 😂 çünkü ben tüm özelliklerimi fazlasıyla taşıyorum yavrumu gün farkıyla ikizlerden kurtarıp yengece kaptırdım o sakin rahat olacak ben bı koç olarak enerji patlaması sabredilirse anlaşılır diyorlar ama sabır bende yok tabi ki 🥳🥳
Yengeç balıktan da duygusall😂 Ama evine ailesine düşkün olur

X