Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Büyüyoruz hep birlikte çok şükür
Deniz tek başına bile bence çok asil bir isim ama unisex kullanıldığı için bir ikinci gerekli olur mu bilemedim ben.Neyse ona d la Cinsiyeti öğrenince karar veririz (verir) inşallah

Sağlık ocağından ebe aradı bugün öğlen, içtiğim ilaçları sordu vs, neyse kilomu da sordu, 2 kg almışsın çok hızlı gidiyorsun demesin mi ya önceden hiç bulantım olmazdı hamileliğimi 8 kg la kapatıyordum, şimdi midem bulanıyor daha 2 ayda 2 kg aldım bravo bana.

Evet bende çok beğeniyorum Eşim de yaygın kullanılan unisex bir isim olduğu için Sarper de koyalım istedi bence her türlü çok güzel

Ay kızlaf yarn kontrolüm var çok heycanlıyım umarım bebiş iyidir bu gece hönbitsin de yarın olsun
Hadi inşallah güzel geçer
Benim de yarın kontrolüm var bu ikinci gidişim olacak umarım tahmini doğum zamanı vs söyler doktorumuz

Oğlumun ismi listede ama çift kullaniyoruz biz
Ali Demir :) iki dedesinin adı da Ali olduğu için hoşlarina gitsin dedim :)
Buna da Kayra koyacağım esim benim de ismimi eklesek mi dedi.. hadi olsun dedim
Cem Kayra :)

Ne çok ortak noktamız varmış bizim de kaybımız vardı ve söylemiştik sonra ultrason bozukmus falan yalan söyledik ama üzüldü tabi şimdi de 10. Haftada dayanamayıp söyledik.Rabbim gönlünüze göre versin inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı

Şu an atlas ve ege çok var bizim okulumuzda bu şekilde düşünenlere örnek :)

Defne çok güzel isim bu arada bence.
Doruk alp çok benim sınıflarımda sarp bide her ismin bir dönemi oluyor galiba kızlarda da duru elif duru zehra duru çok seviyordum duru ismini ama o da çok işte

Kızlar bişey sorcam 6 haftalıkken doktor kanama alanı var ilişki yasak dedi 8 haftalıkken çok az kalmış bikac gün daha progestan kullan bırak geçmiş olacaktır dedi ama ilişkiyle ilgili bişey demedi ben ilacı bırakmadım tabi ve 8 haftalık kontrolden 2 gün sonra pembe kırmızı akıntı gelmişti size de söylemiştim şuan 10+4 üm pazartesi 11.hafta oluyor ve kontrolüm var ama bı kaçamak yaptım çok utanarak ve lafı uzatmadan söyleyeyim 1 ay sonra kontrol demişti doktor 1 ayı 1 hafta geçirerek gitmiş olacam ve yasağı çiğnemiş oldum akıntı kanama olmadı ama bı sıkıntı olur mu ki çok afedersiniz ama hatayı yaptıktan sonra korku sardı içimi belki bilen olur diye sormak istedim

Kanama ihtimaline karşı doktor tedbir getirmistir olmadıysa sorun yok :)

Öyle mi
Ah kuzum ne sevinmiştir tekrar .Kızıma söylemek için bende çok sabırsızlanıyorum aslında.Amin amin inşallah

Canım benim de az daha kanama alanı kalmış. Pgodestqn devam ama ilişki yasak dedi. Olsa olurdu canım şimdiye kadar. Dok6or önlem olarak söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…