Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    28
Ben gittiğimde 10 haftalıktı tam benim tüp bebek olduğu için diken üstündeyim hep. Yani doktor sordu aç mısın diye ben ordan düşündüm bi kaç topikte okumuştum çikolata ve kahve hareketlendiriyormuş. Bakalım inşallah güzel şeylerle karşılaşırız

Canım bende hastaneye girmeden çikolata yedim baya hareketliydi sebebi o mu bilmiyorum

bugün perinatolog da erkek dedi, kendi doktorum boş görüyorum dedi. bakalım nipt test ne diyecek? ama heralde perinatolog yanılmaz. nub dikse kesin erkek mi?

Ben cikolata yiyip gitmistim, 12+3 du gittigimde hic ama hic hareket etmedi

Rabbim korusun canim hepimiz kontrol olup güzel haberlerle cikana kadar diken ustundeyiz
Kotuyu dusunmeyelim insallah bebiskolarimiz sapasaglam

Ay kizlar kadinlar klubunde ecowel diye bir anket ckiyordu doldurmustum, sizde yaptinizmi bana urun gondermisler

Eklentiler

• IMG_20241212_152421.jpg
    147,7 KB · Görüntüleme: 18
Ben tatlı vs yemesem de hareketli bizimki. Hatta bazen bulantıdan iki zeytin yiyip gittiğim bile oldu. Doktorum her seferinde diyor ki maşallah çok hareketli. Biraz tabi mübalağa ediyor ama erken haftalarda tatlı vs etkili olur mu ki hiç bilmiyorum. Bir dahakine doktora sormakta fayda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…