Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    28
10. haftada doktorumun yönlendirmesi ile genetik tarama testi yaptırdık (Veritas ve Genoks önerdi. Biz 425 dolara, üst paket seçerek Veritas'a yaptırdık. 410 dolarlık farklı bir alt paketi de vardı. Eve bir hemşire geldi ve kanımı aldı. 1 hafta sonra sonuçlar için kendi doktorum arayarak bilgi verdi.)
Burada karşı olanlar var ama ben bilime güvenmeyi tercih edenlerdenim
Tabii ki en sonunda Allah'ın dediği olur
Yaşlarımız da çok genç olmadığı için, riske atmak istemedik : (Ben 32, eşim 38 yaşında)
Çok şükür bebeğimizin sonuçları sağlıklı
Ve bir kızımız olacağını öğrendik :)

İstanbul'da yaşıyorum. Sürecin başından beri doktorum Maslak Acıbadem'de.
Önümüzdeki hafta (13. hafta) ense kalınlığı için gelmemi istedi doktorum
Heyecanla bekliyoruz
Neredeyse 3 hafta olacak bebeğimizi görmedik. Onu görmeyi o kadar özledim ki :)

Benim doktorum da geç oluyor, güç oluyor, az oluyor bilelim demişti :) ne güzel hayırlı olsun. Ben 11+5 oldum, önümüzdeki hafta yapılacak fetal dna. Merakla bekliyorum.
Maslak Acıbadem’de kadın doğuma çok giderdim bi ara. Kime gidiyorsunuz paylaşmak isterseniz? Meraktan sordum öylesine

Merhaba. Size de hayırlı olsun inşallah. Şimdiden sağlıklı sonuçlar almanızı dilerim
Buradan doktor ismi paylaşılıyor mu bilemedim ama Özgüç Bey'e gidiyorum :)

Hepimiz isim gurusu olacaz bu gidisle

Kızlar ya az önce yemek yedim ama normal zamanda yiyeceğim kadar yedim az da yemedim ama halen midem boş gibi hissediyorum sizede oluyor mu

Kızlar ya az önce yemek yedim ama normal zamanda yiyeceğim kadar yedim az da yemedim ama halen midem boş gibi hissediyorum sizede oluyor mu
Gecenin bi vakti uykumdan uyanip yemege devam ediyorum
Ama ben tup mideliyim cok uzun zaman oldu ameliyat olali midem hala kucuk cok az yedigim icin cabuk acikiyorum
Yemek sonrasi uykum geliyor uyuyup kaliyorum burnuma yemek kokuyor sanki uykulu kalkip yiyorum

Bazen yemesem hic yemem modunda oluyorum. Ama bugun soyle oldu mesela, 15:30 bi tabak yemek yedim, esim 17:00'da yemek yiyecekti ben ac degilim dedim, O'na yemek koyarken kasigi agzima surdum sanki sabahtan beri acmisim gibi hissettim, oturdum esimle 3 tabak daha yemek yedim. Bazen sacma bi istahim oluyo onunu alamiyorum bazense hic olmuyo uzun sure ac kalmamak icin yiyorum.

Biz kızımızın adını İpek koymayı düşünüyoruz bu arada
Eşim mutlaka Türk ismi olmalı diye tutturdu
Ben Leyla'yı da beğeniyordum ama... :)

Soyadımız çok uzun ve anlaşılması da zor
O nedenle kısa ve anlaşılır, kulağa da tatlı gelen bir isim bulduğumuzu düşünüyorum
Şimdiden onu İpek diye seviyoruz :)

Yaaa benim henüz o reddeye gelmedi ama halen yemeklerle aram iyi değil , ama yiyor olmak daha güzeldir diye düşünüyorum

Maşallah benim iki öğünü geçmiyor ama midem sürekli boş gibi gurulduyor anlamadım bende açlıkta hissetmiyorum sadece halsizleşiyorum yemeyince.

Aşırı mide bulantısı ve aşırı hazım sorunları yaşadığım için, çok az ve sık yemeye çalışıyorum
Ama bazı öğünlerden sonra hiçbir şey yememişim gibi oluyor sizde olduğu gibi. Bu hisse aldanma derim. Biraz bekle, azcık yürü. Bana böyle olunca 1 saat sonra meyve yemeye çalışıyorum.

Maşallah benim iki öğünü geçmiyor ama midem sürekli boş gibi gurulduyor anlamadım bende açlıkta hissetmiyorum sadece halsizleşiyorum yemeyince.
Ya o guruldama acliktan degil bence bagirsak hareketlerimiz yavas bi de rahim buyuyo ufak degisiklikler oluyo icerde ben ondandir diye dusunuyorum cunku benim surekli gurulduyor

Merhaba. Size de hayırlı olsun inşallah. Şimdiden sağlıklı sonuçlar almanızı dilerim
Buradan doktor ismi paylaşılıyor mu bilemedim ama Özgüç Bey'e gidiyorum :)
Çok teşekkürler hepimizin gönlüne göre olsunSorun olmuyor bildiğim kadarıyla, ben zamanında Evis hanım’a çok gitmiştim, birkaç sefer deÖzlem hanıma. Evis hanım çok tatlıydı o yüzden merak ettim:)

Hayırlı olsun ben de maslak acıbadem de dr um bi bakmışız yan yana odalar da doğum yapmışız

Öyle yapayımm teşekkür ederimm

Bir adet Defne bende de var 9 yaş. 9 sene once bu kadar çok değildi. Eşimle kızımiz olursa Defne olsun derdik hep.Artık isim yetkisi kızımda.Ama Defne hala çok hoş bir isim değil mi?

Kızlar ne değişik isimler yazıyorsunuz birçoğunu ilk defa duydum benim eski moda kafam oğlum Yusuf kızım Zeynep ikisi de Türkiye'de en çok koyulan isimler listesinde yüzyıllardır ilk sırada geliyor maşaallah bayağı zahmete girmiş araştırmışız koyarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…