Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Selam kızlar bende takip ediyorum herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah. Şuan 11+2 yim haftaya randevum var ikili tarama testi de olacak biraz korkuyorum açıkçası umarım her şey yolundadır.

mutlutablo mutlutablo canın bende yazayım bilgileri

İlk çocuk
Sat 19 Eylül
Kese 4+6
Kalp atışı 5+6
Tahmini doğum tarihi 26 Haziran
Cinsiyet belli değil 🤍

Bir adet Defne bende de var 🥰9 yaş. 9 sene once bu kadar çok değildi. Eşimle kızımiz olursa Defne olsun derdik hep.Artık isim yetkisi kızımda.😍Ama Defne hala çok hoş bir isim değil mi?😊
Bizimki de 9 yaşında olacak o doğdugunda🥰 işte bi tek defne varmış da onu da koymusuz gibi kız ismi beğenemiyoruz🤣 neye karar verirseniz yazın bize de fikir olsun defne kendisine uyumlu bir şey istiyor ama baya zaman alacak karar vermemiz🤣

Selam kızlar bende takip ediyorum herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah. Şuan 11+2 yim haftaya randevum var ikili tarama testi de olacak biraz korkuyorum açıkçası umarım her şey yolundadır.

mutlutablo mutlutablo canın bende yazayım bilgileri

İlk çocuk
Sat 19 Eylül
Kese 4+6
Kalp atışı 5+6
Tahmini doğum tarihi 26 Haziran
Cinsiyet belli değil 🤍
Kelebegimmmmm sen nerdesin ya hosgeldin hemen ekliyorum😍

Kızlar ne değişik isimler yazıyorsunuz birçoğunu ilk defa duydum 🤔 benim eski moda kafam 😂 oğlum Yusuf kızım Zeynep ikisi de Türkiye'de en çok koyulan isimler listesinde yüzyıllardır ilk sırada geliyor 😂 maşaallah bayağı zahmete girmiş araştırmışız koyarken 😏
Ben de yeni moda isimlerdense daha klasik isim istiyorum:) kendi ismimizin harfleri geçen isimler arıyorum uyumlu olsun diye. Aslında şart değil de oğlum öyle oldu diye bir heves:) bakalım cinsiyet bir belli olsun. Doğuma kadar zor buluruz yine 😁

İsim olayı bir bende travma okul hayatım boyunca benden hep bi tane daha vardı hiç tek olamadım hep karıştırıldım diğerleriyle 3 taneydik ortaokulda🤣kızıma o yüzden yaygın isim koymicam dedim onu da başaramadım🤣 gerçi sınıfında yok şuan için defne🤣

İsim olayı bir bende travma okul hayatım boyunca benden hep bi tane daha vardı hiç tek olamadım hep karıştırıldım diğerleriyle 3 taneydik ortaokulda🤣kızıma o yüzden yaygın isim koymicam dedim onu da başaramadım🤣 gerçi sınıfında yok şuan için defne🤣
Şu an atlas ve ege çok var bizim okulumuzda 😅 bu şekilde düşünenlere örnek :)

Defne çok güzel isim bu arada bence.

Ben de yeni moda isimlerdense daha klasik isim istiyorum:) kendi ismimizin harfleri geçen isimler arıyorum uyumlu olsun diye. Aslında şart değil de oğlum öyle oldu diye bir heves:) bakalım cinsiyet bir belli olsun. Doğuma kadar zor buluruz yine 😁
Uyum olarak ben direk kendi adımın arapçasını koymak istedim ben Zehra o Zahra olsun dedim eşim birini zor cekiyorum ikinciyle kendimi yakamam diye nazikçe reddetti 😂😂

Kizlar sizdede carpinti oluyormu hic veya nabziniz hizli atiyormu. Aksam yemeklerinden sonra carpintim oluyor hep, nabzim 109 vs veya gece oluyor, wc kalkiyorum mesela carpintim var. Erken haftalarda olur dedi bazilari ama normalmi sizce.
Tansiyonum normalde 8-6 dusuk tansiyonluyum
Dun carpintimin basladigi zaman 11 yukselmisti, 2 bardak limonlu su ictim 9 inmisti ve carpintimda bitmisti.

Kizlar sizdede carpinti oluyormu hic veya nabziniz hizli atiyormu. Aksam yemeklerinden sonra carpintim oluyor hep, nabzim 109 vs veya gece oluyor, wc kalkiyorum mesela carpintim var. Erken haftalarda olur dedi bazilari ama normalmi sizce.
Dun carpintimin basladigi zaman 11 yukselmisti, 2 bardak limonlu su ictim 9 inmisti ve carpintimda bitmisti.
Ilk gebeligimde baslarda nefes darligi, yan odaya giderken bile nefes nefese kalma, sacma sapan zamanlarda durduk yere carpinti, sonra panik yapinca tansiyon artisi vs oluyodu bende. Su an olmuyor ama o zaman doktor normal demisti.

Bende de oluyor ama ilaç kullandığım için yan etkilerinde var yani

Bizimki de 9 yaşında olacak o doğdugunda🥰 işte bi tek defne varmış da onu da koymusuz gibi kız ismi beğenemiyoruz🤣 neye karar verirseniz yazın bize de fikir olsun defne kendisine uyumlu bir şey istiyor ama baya zaman alacak karar vermemiz🤣
Evet ya 😃
Bizim cinsiyet henüz belli değil.Aslında kızım hala bilmiyor kardeşi olacağını. Hep hayali bir kardeşi olmasaydı.
Şimdi ona çok büyük bir süpriz olacak .13.haftaya kadar söylemek istemedik. (Daha önceki dusuklerden dolayı malesef).
Derdi ki Kız kardeşi olursa adı Melin
Erkek kardesi olursa Aslan ya da Deniz olacak.
🥰Sağlıkla gelsinler .

Ilk gebeligimde baslarda nefes darligi, yan odaya giderken bile nefes nefese kalma, sacma sapan zamanlarda durduk yere carpinti, sonra panik yapinca tansiyon artisi vs oluyodu bende. Su an olmuyor ama o zaman doktor normal demisti.
O zaman endiselenmiyim bosuna, randevu ariyordum bende yana yana pazartesiye

Evet ya 😃
Bizim cinsiyet henüz belli değil.Aslında kızım hala bilmiyor kardeşi olacağını. Hep hayali bir kardeşi olmasaydı.
Şimdi ona çok büyük bir süpriz olacak .13.haftaya kadar söylemek istemedik. (Daha önceki dusuklerden dolayı malesef).
Derdi ki Kız kardeşi olursa adı Melin
Erkek kardesi olursa Aslan ya da Deniz olacak.
🥰Sağlıkla gelsinler .
Ya isim konusu konuşulmaya başlanmış ne güzel duygular değil mi🫠
Benim oğlumun adı Sarper Deniz eşimle sevgiliyken bile ilerde evlenirsek iki isim düşünelim Defne ve Deniz diyorduk Denizi koyduk umarım kızımız olur da Defneyi de koyarız ☺️

X