- 23 Temmuz 2024
- 860
- 585
- 22
-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #4.801
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla atlatabiliriz şu tehlikeleri doğumu biran önce sağlıkla kucağımıza alalım minikleri rabbim hepimizin bebişlerini bağışlayıp kucağımıza almayı nasip etsin inşallahCanım benim de az daha kanama alanı kalmış. Pgodestqn devam ama ilişki yasak dedi. Olsa olurdu canım şimdiye kadar. Dok6or önlem olarak söylüyor.
Evet mide boş gibi garip bir boşluk ama ismini koyamıyorum. Nedenini bilmiyorum. Bulantı neden oluyor olabilir.Kızlar ya az önce yemek yedim ama normal zamanda yiyeceğim kadar yedim az da yemedim ama halen midem boş gibi hissediyorum sizede oluyor mu
İpek ismi benimde hoşuma gidiyor. çok naif bir isim. İpek, Miray, Ahsen, Zeynep, Arya, Öykü, İnci.. Yakın zamanda bir arkadaşımız İpek ismi koydu o yüzden kararsızım kız olursa İpek ile Miray arasında gidip gelicem gibi duruyor bakalımBiz kızımızın adını İpek koymayı düşünüyoruz bu arada
Eşim mutlaka Türk ismi olmalı diye tutturdu
Ben Leyla'yı da beğeniyordum ama... :)
Soyadımız çok uzun ve anlaşılması da zor
O nedenle kısa ve anlaşılır, kulağa da tatlı gelen bir isim bulduğumuzu düşünüyorum
Şimdiden onu İpek diye seviyoruz :)
Ya kiyamamBuralardayımmm canımmm mide bulantılarından kendime ancak gelebildim. Doktorum prilam verdi çok şükür biraz rahatladım. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
38. Haftada alıyorlar genelde sezeryandaKızlar sezeryan doğum genel olarak kaçıncı haftada olur ?
Kızlar sezeryan doğum genel olarak kaçıncı haftada olur ?
Bulantının sebebi vucudun bebeği tanımıyor olmasıymış bir doktor öyle söylüyordu tanıyınca alışınca geçiyormuş bulantılarEvet mide boş gibi garip bir boşluk ama ismini koyamıyorum. Nedenini bilmiyorum. Bulantı neden oluyor olabilir.
39+0 da doğurdum ben beklemişti drKızlar sezeryan doğum genel olarak kaçıncı haftada olur ?
Gözünüz aydınKizlar çıktık biraz önce çok şükür her şey yolundaymis tam 12 haftalık olduk ense kalınlığı vs her şey normal değerde çıktı çok şükür folik asit yerine OMEGA 3 balık yağı devit 3 vs verdi cinsiyeti bı dahaki gelisimizde bakalım dedi tahminini de söylemedi tahmin yapabilcekler var miiEki Görüntüle 3516487 Eki Görüntüle 3516488
Gözünüz aydın bizim de 5 te randevu zaman gecmiyor resmen ben böyle nuba bakıp bizimkini hep erkek bekledim kızmışKizlar çıktık biraz önce çok şükür her şey yolundaymis tam 12 haftalık olduk ense kalınlığı vs her şey normal değerde çıktı çok şükür folik asit yerine OMEGA 3 balık yağı devit 3 vs verdi cinsiyeti bı dahaki gelisimizde bakalım dedi tahminini de söylemedi tahmin yapabilcekler var miiEki Görüntüle 3516487 Eki Görüntüle 3516488
Evet ama merkeze uzağım devlete de gitmiyorumYalnız depilmişim bide bn en son kalp atışı için gitmiştim baya oldu büyümüştür şimdi minik
Heryeri oluşmuş hareket etmesi fakan çok hoştu ağzımız kulaklarda izledikBnde gittim bugün çok şükğr herşey yolunda baya hareketliydi bizim ki haftasına göre uzunmuş boyu gayet güzel dedi cinsiyet olarakda kıza benzetti bakalım bn normelde 12+5 im ama ultrasonda 13+ 1 olarak göründü
Çok sağolun çok teşekkür ederim Allah hepimizi hep hayırlı haberler almayı nasip etsinGözünüz aydın
Ben de yapay zekaya yorumlattim o da kız gibi görünüyor dedi ben en baştan beri kız hissediyodum son zamanlarda bı erkek gibi de gelmeye baslamisti ultrasonda erkek gibi geldi hatta sonra yapay zeka kız diyince gene karistikGözünüz aydın bizim de 5 te randevu zaman gecmiyor resmen ben böyle nuba bakıp bizimkini hep erkek bekledim kızmışsizinki de kız gibi geldi bana ama dediğim gibi tahmin konusunda pek iyi değilim