Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Canım benim de az daha kanama alanı kalmış. Pgodestqn devam ama ilişki yasak dedi. Olsa olurdu canım şimdiye kadar. Dok6or önlem olarak söylüyor.
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla atlatabiliriz şu tehlikeleri doğumu biran önce sağlıkla kucağımıza alalım minikleri rabbim hepimizin bebişlerini bağışlayıp kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

İpek ismi benimde hoşuma gidiyor. çok naif bir isim. İpek, Miray, Ahsen, Zeynep, Arya, Öykü, İnci.. Yakın zamanda bir arkadaşımız İpek ismi koydu o yüzden kararsızım kız olursa İpek ile Miray arasında gidip gelicem gibi duruyor bakalım

Günaydın kizlaaar saat 11 de doktor randevumuz var haftasonu az biraz uyuyim diyodum uyuyamadim heyecandan bebisimizi 23 gündür gormedik çok heyecanlıyım her kontrole sanki bizi goruyomus gibi güzel giyinip saçımı makyajimi yaparak kendime özenerek gidiyorum kalbim pırpır inşallah her şey yolundadir dua edin bizim için

Kızlar sezeryan doğum genel olarak kaçıncı haftada olur ?

Valla onda zaman yok bebeğin ve annenin durumunu göre değişiyor benim ilk doğum 40 haftayı doldurdum kontrole gittiğimde su azalmış bebek için tehlike su sınırda yarın alalım dedi tarih verdi . (normal olmayacağı zaten çatı muayenesin de belliydi)
2 çocukta genelde gelişimde sorun olmazsa 2 hafta önce alıyorlar . Ama benim doktor anladığım kadarı ile son haftaya kadar bekletiyormuş her hangi bir sorun olmazsa . ama ben bunda beklemem büyük ihtimal çünkü son haftalarda baya bir ağırlaşıyorsun

Kızlar d vitamini olarak orzax ocean kullanan var mı? Benim doktorum devid-3 veemişti ama o damla olduğu için ekmeğe vs damlatıp kullanıkıyor bu seneple almayı unutuyırum. Gebelikten önce orzax kullanıyordum sprey şeklinde çok çok güzeldi. Onu kullanabilir miyim acaba . Devit-3 ü reçete ile alabiliyoruz ğcretsiz doktorum sanırım ilaçlarımı verirken buna dikkat edip vermiş . Ama verdiği demir ilacı da beni çok rahatsız etti, doktoruma söyledim ve bana ücretli bir tane verdi onda epey rahat ettim .

Gözünüz aydın bizim de 5 te randevu zaman gecmiyor resmen ben böyle nuba bakıp bizimkini hep erkek bekledim kızmış sizinki de kız gibi geldi bana ama dediğim gibi tahmin konusunda pek iyi değilim

Bnde gittim bugün çok şükğr herşey yolunda baya hareketliydi bizim ki haftasına göre uzunmuş boyu gayet güzel dedi cinsiyet olarakda kıza benzetti bakalım bn normelde 12+5 im ama ultrasonda 13+ 1 olarak göründü

Gözünüz aydın bizim de 5 te randevu zaman gecmiyor resmen ben böyle nuba bakıp bizimkini hep erkek bekledim kızmış sizinki de kız gibi geldi bana ama dediğim gibi tahmin konusunda pek iyi değilim
Ben de yapay zekaya yorumlattim o da kız gibi görünüyor dedi ben en baştan beri kız hissediyodum son zamanlarda bı erkek gibi de gelmeye baslamisti ultrasonda erkek gibi geldi hatta sonra yapay zeka kız diyince gene karistik olsun sağlıklı olsun da 1 ay sonra öğrenelim hiç önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…