-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #4.621
Bizim tarihler aynıymış böyle yazınca kim kimle aynı ya da yakın ortaya çıktı iyi oldu tablo yapmamızYaş 33
Birinci çocuk
Sat 2 Eylül
Kese 6+4
Kalp atışı 7+4
Cinsiyet belli değil
9 Haziran tahmini doğum
İsim belli değil :)
Papatya cım hoş geldinnnn tüp bebek yoldaşımYaş 33
Birinci çocuk
Sat 2 Eylül
Kese 6+4
Kalp atışı 7+4
Cinsiyet belli değil
9 Haziran tahmini doğum
İsim belli değil :)
Tablo yapan arkadaşımızım eline emeğine sağlık o zaman gerçekten çok güzel oldu böyle :)Bizim tarihler aynıymış böyle yazınca kim kimle aynı ya da yakın ortaya çıktı iyi oldu tablo yapmamız
Böyle bu gruplara katılıp bu tablolarda yer alacağımı hiç düşünmezdim bilePapatya cım hoş geldinnnn tüp bebek yoldaşım
Beni etikleyerek bastaki tabloya gore herkes yazsin hadi bakalim bekliyorum herkesi tek tek not alip duzenli sekilde ekleyecegim
Aslı, sat 24 Eylül, kalp atışı 7+4 , doğum tarihi 1 temmuz, cinsiyet tahmini erkekHazır mısınız hanımlar Tablomuz oldu.
Beni etikleyerek bastaki tabloya gore herkes yazsin hadi bakalim bekliyorum herkesi tek tek not alip duzenli sekilde ekleyecegim
Yaş 34 ilk çocukAslı, sat 24 Eylül, kalp atışı 7+4 , doğum tarihi 1 temmuz, cinsiyet tahmini erkek
Kadın doğum doktoru bakıyor ense kalınlığına, perinatoloji riskli gebeliklere bakıyor. İkili test kan ile oluyor. Bana bir hafta sonra sonuç çıkar dediler. Hiç e nabızdan baktın mı kan değerlerinde rutin demir vs bakmışlar mı? Tabi her hastane de bazı şeyler illaki farklı olabiliyor.Devlet araştırma hastanesi gittim kaç haftalıksın dedi söyledim ikili tarama yaptırdın mı dedi onun için geldim dedim uzan dedi baktı etti tek kelime etmeden tmm dedi kalktı. kan ver dedi dedim ikili tarama için perinatoloji bölüme yönlendirmicekmisiniz. hayır ben baktım dedi heheheh ensa kalınlığı nasıl dedim normal dedi kan veririken 1 tanesini ayırdı kan alan hemşire bana verdi dedi biyokimyaya bırak :) ee öyleyse benim doktor neden perinatoloji bölümüne git diye not yazdı bana her hastane işleyişi çok farklı daha hızlı olmaz çünkü 2 hafta sonra çıkar dedi sonuçlar
Yaş 31Hazır mısınız hanımlar Tablomuz oldu.
Yaş:31Tabloyu uc defa kontrol ettim kizlar ama bakar misiniz?
Kontrol ederken kendimi eklememisim hahaha
Kadın doğum doktoru bakıyor ense kalınlığına, perinatoloji riskli gebeliklere bakıyor. İkili test kan ile oluyor. Bana bir hafta sonra sonuç çıkar dediler. Hiç e nabızdan baktın mı kan değerlerinde rutin demir vs bakmışlar mı? Tabi her hastane de bazı şeyler illaki farklı olabiliyor.D
Devlet hastanesine gidiyorum bende, kadin dogum bana perinatoloji randevusu acip ona 2li teste gitmemi soylemisti. Zaten 2liyi perinatolog bence daha iyi yapar cunku alani o. Perinatoloji 20 30 dk inceledi bebegi mesela, beyin, el bacak, burun, ense, rahim uzunlugu, kalp, kan akimlari vs herseye bakti ince ince. Olmasi gerekende bence bu sekilde. Enseye bakip yollamak bana sacma geliyor, bunun kalbi var, suyu var, kesesi var.Kadın doğum doktoru bakıyor ense kalınlığına, perinatoloji riskli gebeliklere bakıyor. İkili test kan ile oluyor. Bana bir hafta sonra sonuç çıkar dediler. Hiç e nabızdan baktın mı kan değerlerinde rutin demir vs bakmışlar mı? Tabi her hastane de bazı şeyler illaki farklı olabiliyor.
Sen perinatoloji icin hangi hastaneye hangi hocaya randevu bulmustun canim? Haftaya ben de khd'ye gidicem sadi konuk'a sonra inş yesil alan acarsa perinatoloji randevusu bakicam.Devlet hastanesine gidiyorum bende, kadin dogum bana perinatoloji randevusu acip ona 2li teste gitmemi soylemisti. Zaten 2liyi perinatolog bence daha iyi yapar cunku alani o. Perinatoloji 20 30 dk inceledi bebegi mesela, beyin, el bacak, burun, ense, rahim uzunlugu, kalp, kan akimlari vs herseye bakti ince ince. Olmasi gerekende bence bu sekilde. Enseye bakip yollamak bana sacma geliyor, bunun kalbi var, suyu var, kesesi var.
18. Haftadan sonra perinatolog detaylı ultrasonda da aynı şeylere bakmayacak mı zaten bunda ne farkı oluyor? Sadece erken tespit edilmesi için mi?Devlet hastanesine gidiyorum bende, kadin dogum bana perinatoloji randevusu acip ona 2li teste gitmemi soylemisti. Zaten 2liyi perinatolog bence daha iyi yapar cunku alani o. Perinatoloji 20 30 dk inceledi bebegi mesela, beyin, el bacak, burun, ense, rahim uzunlugu, kalp, kan akimlari vs herseye bakti ince ince. Olmasi gerekende bence bu sekilde. Enseye bakip yollamak bana sacma geliyor, bunun kalbi var, suyu var, kesesi var.
Hala gecmedi, doktora yazdim "bol su ic, magnezyum al, dinlen" demis. Kac saattir uzaniyorum, magnezyum ictim, su ictim, ayagimin altina da sicak su torbasi koydum belki gaz vardir o da baski yapiyordur bana rahim agrisi gibi geliyodur diye bi umut. Gereksiz bir agri sabahtan beri stres yapmiyim diyorum da yapiyorum ister istemez kendimi kandiramiyorumAy kizlar sabahtan beri kasik agrim var regl agrisi gibi, sanci demiyorum cunku cok siddetli beni iki buklum yapan bi sey degil, ama sanki regl olcakmisim gibi kesintisiz sabahtan beri devam eden bir hal, sanki rahmim kasiliyormus gibi bi degisik. Normalde regl olacagim zaman karnim bi degisik guruldar benim gaz guruldamasindan farkli ben anlarim hep yasadigim icin, yine oyle degisik sesler geliyor. Ben progestan falan da kullanmiyorum. Rahim buyumesindendir insallah, Allahtan evdeyim imkanim var uzaniyorum dinleniyorum sabahtan beri.insallah her sey yolundadir... lekelenme vs olmadi.
Evet, magnezyum kasılma sancı gibi ağrılar için birebir. İnşaallah bir an evvel geçer. Önceki hamileliğimde erken doğum riskim olduğu için düzenli magnezyum alıyordum, kasılma olup da doğum başlamasın diye. Tabi o zaman Progestan falan da alıyordum, ayrıca çok garip ama ben ekstra tansiyon ilacı da kullanıyordum, ki hiç tansiyonla alakalı bir şikayetim olmamasına rağmen. Çünkü meğer aynı ilacın kasılmaları da önlediği tespit edilmiş ve tansiyon hastası olmasa da riskli hamilelerde de kullanılıyormuş. Çok şaşırtıcı değil mi?Hala gecmedi, doktora yazdim "bol su ic, magnezyum al, dinlen" demis. Kac saattir uzaniyorum, magnezyum ictim, su ictim, ayagimin altina da sicak su torbasi koydum belki gaz vardir o da baski yapiyordur bana rahim agrisi gibi geliyodur diye bi umut. Gereksiz bir agri sabahtan beri stres yapmiyim diyorum da yapiyorum ister istemez kendimi kandiramiyorumuyusam uyansam da gecse insallah