- 14 Ağustos 2011
- 26.987
- 2.968
-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #4.581
Bana da adam normalde 540usd ama doktorunuza ozel fiyat indirimle 490usd dedi ilk temel paket icin, ne kadar kotuler ya bu kadar fark olur mu? Yaptirmayi cok istiyorum 35 yasinda oldugum icin ikili sonucumdan emin olamicam, mecburen gidip eskisehirde yaptiricam. Onun da sonucu 3 hafta diyolarmis ama 5 haftada anca geliyo diyolar nasil beklicem o kadar bilemiyorumPanorama biz de aradık 400 dedi. Ne fark var panoraminin ama doktorum önerdi. İndirim yapıyorlar dedi.
Merhaba istanbuldaysaniz dnalab önerebilirim biraz daha uygun bu dediğinize kıyasla.11.500e yaptırdım, 10 günde sonucum elimdeydi epey de kapsamliydi.Bana da adam normalde 540usd ama doktorunuza ozel fiyat indirimle 490usd dedi ilk temel paket icin, ne kadar kotuler ya bu kadar fark olur mu? Yaptirmayi cok istiyorum 35 yasinda oldugum icin ikili sonucumdan emin olamicam, mecburen gidip eskisehirde yaptiricam. Onun da sonucu 3 hafta diyolarmis ama 5 haftada anca geliyo diyolar nasil beklicem o kadar bilemiyorum
Merhabalar elinize sağlıkHazır mısınız hanımlar Tablomuz oldu.
Beni etikleyerek bastaki tabloya gore herkes yazsin hadi bakalim bekliyorum herkesi tek tek not alip duzenli sekilde ekleyecegim
Bakılan değerler referans aralığında yazmış anormal çıkan değer yok ama hepsinin değerlendirilip hesaplandığı grafik şeklinde cut off değeri doktorunuzun vereceği sonuç evrağında sağ altta yazması lazımKizlar benim ikilitest kan sonucum cikmis, google da baktim ama anlamadim. Bir sorun gozukuyormu rica etsem bakarmisiniz.
hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz. hiç erkek çocukçu değilimdir ama zaman zaman erkek olduğu için ayrı bir bağ mı var oğlumla aramda diye düşünüyorum, anne&oğul ilişkisi sanki başka oluyor :)Kızlar selam , fetal dna sonucun çıktı şükür temiz, ve bebeğiniz erkek olcak, biraz üzüldüm ne yalan söyliym bir oğlum car bir kızım olsun isterdim tabiki önceliğim sağlıklı olması o ayrı ama insan oğlu ya bi tane de kızım olsun istedim..
Öyle oluyor bana aşırı düşkün aşırı bağlı bende ona, ama birtane de kızım olsun çok istiyordum üzüldüm ne yalan söyliyeyim, birde üzüldüğüm içinde bebeğim için şimdide vicdan yaptım bebeğe yazık diye,.. of bilmiyorum yahayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz. hiç erkek çocukçu değilimdir ama zaman zaman erkek olduğu için ayrı bir bağ mı var oğlumla aramda diye düşünüyorum, anne&oğul ilişkisi sanki başka oluyor :)
Bugünlük böyle hissedin yarın ya da ilerleyen zamanlarda duygunuz değişecektirÖyle oluyor bana aşırı düşkün aşırı bağlı bende ona, ama birtane de kızım olsun çok istiyordum üzüldüm ne yalan söyliyeyim, birde üzüldüğüm içinde bebeğim için şimdide vicdan yaptım bebeğe yazık diye,.. of bilmiyorum yaçok kötü oldum
teşekkürlerBilgisayarı açıp tek tek ekleme yapacağım şimdi
Ayy ne güzel olduk ya
Cinsiyet belli olunca mı yazalımBilgisayarı açıp tek tek ekleme yapacağım şimdi
Ayy ne güzel olduk ya
Istanbuldayim, orayla da bi goruseyim, cok tesekkur ederimMerhaba istanbuldaysaniz dnalab önerebilirim biraz daha uygun bu dediğinize kıyasla.11.500e yaptırdım, 10 günde sonucum elimdeydi epey de kapsamliydi.
Ay Allah gönlünüze göre versin inşallahBugünlük böyle hissedin yarın ya da ilerleyen zamanlarda duygunuz değişecektirinsanız böyle hissetmemiz çok normal.
Ben de başından beri kız hissediyorum. Geceleri rüyamda ultrasonda erkek bebek görüntüsü görüp ay rüyaymış diye uyanıyorumaslında oğlumda bir gün bile cinsiyetini düşünmemiştim. İnsanız. Sağlıklı olsunlar.
Benim de ikinci oğlum olacakmış kısmet ise. Doktor yüzde 80 dedi. Ben de kiz istemiştim ama sağlıklı olsunlar da hayır,i evlatlar olsun.ar inşallah. Sonucunun temiz çıkması da çok güzel.Kızlar selam , fetal dna sonucun çıktı şükür temiz, ve bebeğiniz erkek olcak, biraz üzüldüm ne yalan söyliym bir oğlum car bir kızım olsun isterdim tabiki önceliğim sağlıklı olması o ayrı ama insan oğlu ya bi tane de kızım olsun istedim..
Aslında sizi anladığımı dile getirmek için yazmıştımAy Allah gönlünüze göre versin inşallah
Tahmini kese 5+0 desek kalp atisi da 7+0 oyle yazarsan eklerim canimBen yazcam ama kese ve kalp atışı bilmiyorum. Sadece 12+4 teyim onu biliyorum
Bana da doktorum Eskişehire gidebilirsiniz dedi ama o zor olur benim için. Size yakın ise iyi olur gerçekten.Bana da adam normalde 540usd ama doktorunuza ozel fiyat indirimle 490usd dedi ilk temel paket icin, ne kadar kotuler ya bu kadar fark olur mu? Yaptirmayi cok istiyorum 35 yasinda oldugum icin ikili sonucumdan emin olamicam, mecburen gidip eskisehirde yaptiricam. Onun da sonucu 3 hafta diyolarmis ama 5 haftada anca geliyo diyolar nasil beklicem o kadar bilemiyorum