-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #4.661
Salı günü gitmiştim her şey normaldi bir ay sonra gel demişti. Bundan önce düşük yapmıştım tabi boş gebelikti o yüzden biraz gece korktum. Kanama olursa öyle gideyim bariİlk trimester dönemlerin de oluyor rahim genişliyor vücut kendini hazırlıyor kanama olmadığı sürece sorun yok diyor doktorlar yakın zamanda doktor kontrol var mı ?
Çok huzursuz olduysanız randevu alıp gidip görün bebişinizi içiniz rahat eder :)
Allah korusun olmasın öyle düşünmeyin içiniz rahat etsinSalı günü gitmiştim her şey normaldi bir ay sonra gel demişti. Bundan önce düşük yapmıştım tabi boş gebelikti o yüzden biraz gece korktum. Kanama olursa öyle gideyim bari
Dun butun gun benim de hic gecmeyen bi kasik agrim vardi ama siddetli sanci gibi degil gerilme gibiydi. Doktora sordum bol su ic bi de magnezyum al dedi, ileride bacaklarimizda da kramplar olabilirmis kas kasilmasi sebebiyle. Magnezyum sitrat kas agrilarina iyi geliyor, eger varsa alip dinlenin birazSalı günü gitmiştim her şey normaldi bir ay sonra gel demişti. Bundan önce düşük yapmıştım tabi boş gebelikti o yüzden biraz gece korktum. Kanama olursa öyle gideyim bari
Beni etikleyerek bastaki tabloya gore herkes yazsin hadi bakalim bekliyorum herkesi tek tek not alip duzenli sekilde ekleyecegim
Benide gece uykudan uyandırdı , umarım güzeldir her şeyAllah korusun olmasın öyle düşünmeyin içiniz rahat etsin
benimde oluyordu gece de uyutmuyordu oradan biliyorum
Benimkide bıçak saplanması gibiydi magnezyum yokta su içeyim teşekkür ediyorumDun butun gun benim de hic gecmeyen bi kasik agrim vardi ama siddetli sanci gibi degil gerilme gibiydi. Doktora sordum bol su ic bi de magnezyum al dedi, ileride bacaklarimizda da kramplar olabilirmis kas kasilmasi sebebiyle. Magnezyum sitrat kas agrilarina iyi geliyor, eger varsa alip dinlenin biraz
Bende 13 haftaya girdim güne iki kez kusarak başladım ben prilama ek zoferde kullanıyorum bazen ilacı da atıyorum dışarı 6 haftadan beri çektiğim için artık bi umursamama evresine geçtim bazen boş boş bakıyorum etrafa yani yapabilecek bir şey yok böyle olması gerekiyormuş demekki bende çok ağladım psikolojim bozulacak gibi hissettim ama elimizden bir şey gelmiyor sabredip bekleyeceğiz artık inşallah geçer bulantıları kusmaları bu sıkıntıyı yaşayan herkesin13. Haftadan bildiriyorum, bulantılarım da gram gerileme yokyemek yiyebiliyorum Allahtan ama pişiremiyorum. Prilam içmeye başladım 2 gündür ama acayip sarsıyor yahu. Birde tam oturtamadım saatlerini galiba çok etki etmedi bana. Şu an mesela 3 saat önce falan içtim ama aşırı midem bulanıyor
Ben suan 13+4 hala folik kullaniyorum, ayagimda kas cekilmesi var egilirken falan surekli. Ve surekli carpintim var, gece uykuda, aksam yemek sonrasi. Magnezyum eksikligi olabilirmi, kanda belli olurmu bu eksiklik.Hamilelikte magnezyum çok önemli onu ihmal etmeyin kesinlikle
önceki hamileliğimde doktor çok vurguluyordu
Kaçıncı haftada başlattı doktor magnezyumuHamilelikte magnezyum çok önemli onu ihmal etmeyin kesinlikle
önceki hamileliğimde doktor çok vurguluyordu
Bunda daha başlatmadı :) bu doktorum garip biraz heheh sadece folit asit devam ediyorum kan değerlerime göre gerek görmedi sanırım geçen kan değerlerime bakmıştı .Kaçıncı haftada başlattı doktor magnezyumu
Ben suan 13+4 hala folik kullaniyorum, ayagimda kas cekilmesi var egilirken falan surekli. Ve surekli carpintim var, gece uykuda, aksam yemek sonrasi. Magnezyum eksikligi olabilirmi, kanda belli olurmu bu eksiklik.
Doktorum 7. Haftada gittigimde 16. Hafta gel dedi, bu sure zarfinda folige devam ediyorum ama diger vitaminler gerekli olmazmi
Cnm benim cinsiyet bugün belli oldu oğlum oluyor :) ekleyebilir misin acaba26 kisi tablodayiz
Daha yok mu?
12. Haftada genelde ilaçlar değiştirilir. Folik bıraktırılır ve içerisinde vitaminlerin foliğin bulunduğu takviye ilaçları demir ilaco vs verilir dite biliyorumz bende öyle oldu ama okuduğum kadarıyla çoğu arkadaşın öyle. Neden 16. Hafta demişki axaba zaten 12. Haftasa ense kalınlığı da ölçülüyoeBen suan 13+4 hala folik kullaniyorum, ayagimda kas cekilmesi var egilirken falan surekli. Ve surekli carpintim var, gece uykuda, aksam yemek sonrasi. Magnezyum eksikligi olabilirmi, kanda belli olurmu bu eksiklik.
Doktorum 7. Haftada gittigimde 16. Hafta gel dedi, bu sure zarfinda folige devam ediyorum ama diger vitaminler gerekli olmazmi
Oh çok şükürrrrCnm benim cinsiyet bugün belli oldu oğlum oluyor :) ekleyebilir misin acaba
Ayyy hemen canim saglikla gelsinCnm benim cinsiyet bugün belli oldu oğlum oluyor :) ekleyebilir misin acaba
Bana da 16. Haftada vitamin demir vesaire başlayacağız dedi12. Haftada genelde ilaçlar değiştirilir. Folik bıraktırılır ve içerisinde vitaminlerin foliğin bulunduğu takviye ilaçları demir ilaco vs verilir dite biliyorumz bende öyle oldu ama okuduğum kadarıyla çoğu arkadaşın öyle. Neden 16. Hafta demişki axaba zaten 12. Haftasa ense kalınlığı da ölçülüyoe