Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    28
Salı günü gitmiştim her şey normaldi bir ay sonra gel demişti. Bundan önce düşük yapmıştım tabi boş gebelikti o yüzden biraz gece korktum. Kanama olursa öyle gideyim bari

Salı günü gitmiştim her şey normaldi bir ay sonra gel demişti. Bundan önce düşük yapmıştım tabi boş gebelikti o yüzden biraz gece korktum. Kanama olursa öyle gideyim bari
Allah korusun olmasın öyle düşünmeyin içiniz rahat etsin
benimde oluyordu gece de uyutmuyordu oradan biliyorum

Dun butun gun benim de hic gecmeyen bi kasik agrim vardi ama siddetli sanci gibi degil gerilme gibiydi. Doktora sordum bol su ic bi de magnezyum al dedi, ileride bacaklarimizda da kramplar olabilirmis kas kasilmasi sebebiyle. Magnezyum sitrat kas agrilarina iyi geliyor, eger varsa alip dinlenin biraz

Hazır mısınız hanımlar Tablomuz oldu.
Beni etikleyerek bastaki tabloya gore herkes yazsin hadi bakalim bekliyorum herkesi tek tek not alip duzenli sekilde ekleyecegim
2.çocuk
Sat : 6 Eylül
Kese : 8+0
Kalp atışı : 8+0
Tahmini doğum tarihi : 13 Haziran
İsmi : Cem Kayra

Benimkide bıçak saplanması gibiydi magnezyum yokta su içeyim teşekkür ediyorum

Bende 13 haftaya girdim güne iki kez kusarak başladım ben prilama ek zoferde kullanıyorum bazen ilacı da atıyorum dışarı 6 haftadan beri çektiğim için artık bi umursamama evresine geçtim bazen boş boş bakıyorum etrafa yani yapabilecek bir şey yok böyle olması gerekiyormuş demekki bende çok ağladım psikolojim bozulacak gibi hissettim ama elimizden bir şey gelmiyor sabredip bekleyeceğiz artık inşallah geçer bulantıları kusmaları bu sıkıntıyı yaşayan herkesin

Hamilelikte magnezyum çok önemli onu ihmal etmeyin kesinlikle
önceki hamileliğimde doktor çok vurguluyordu
Ben suan 13+4 hala folik kullaniyorum, ayagimda kas cekilmesi var egilirken falan surekli. Ve surekli carpintim var, gece uykuda, aksam yemek sonrasi. Magnezyum eksikligi olabilirmi, kanda belli olurmu bu eksiklik.
Doktorum 7. Haftada gittigimde 16. Hafta gel dedi, bu sure zarfinda folige devam ediyorum ama diger vitaminler gerekli olmazmi

Doktor kontrolünde mutlaka dile getirin bende sadece folit asit kullanıyorum değerlerinize göre gerek duymadı sanırım
Belirtiler varsa yemenize biraz daha dikkat edin ıspanak, brokoli, fasulye, kabak çekirdeği, ceviz, fındık, badem, tahıllar filan ben 1 aydır bu yazdıklarıma dikkat ediyorum

12. Haftada genelde ilaçlar değiştirilir. Folik bıraktırılır ve içerisinde vitaminlerin foliğin bulunduğu takviye ilaçları demir ilaco vs verilir dite biliyorumz bende öyle oldu ama okuduğum kadarıyla çoğu arkadaşın öyle. Neden 16. Hafta demişki axaba zaten 12. Haftasa ense kalınlığı da ölçülüyoe

Bana da 16. Haftada vitamin demir vesaire başlayacağız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…