- 14 Ağustos 2011
- 26.987
- 2.968
-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #4.601
Cok teşekkür ederiz canım. Ellerine sağlık.Tahmini kese 5+0 desek kalp atisi da 7+0 oyle yazarsan eklerim canim
Kimse eksik kalmasin ya
Ben istanbuldayim da, 2-3 haftada cikacak olsa problem yok forumda 5 haftada cikti diyenler olmus o beni dusunduruyor. Bi bakicam bikac yerden daha fiyat alip. HayirlisiBana da doktorum Eskişehire gidebilirsiniz dedi ama o zor olur benim için. Size yakın ise iyi olur gerçekten.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. 15. Haftada falan yaptiricam ben herhalde.Ben istanbuldayim da, 2-3 haftada cikacak olsa problem yok forumda 5 haftada cikti diyenler olmus o beni dusunduruyor. Bi bakicam bikac yerden daha fiyat alip. Hayirlisi
Ekledim canimYaş: 41
İkinci çocuk
Sat: 8 Eylül
Kese:6.0
Kalp:7.0
Tahmini cinsiyet: Erkek
Tahmini doğum tarihi: 15 Haziran
Rahim buyudugu icin canim haftamiz ayni benimde belim karnim agriyor arada hic sorun yok ama icine sinmiyorsa acile git yine deAy kizlar sabahtan beri kasik agrim var regl agrisi gibi, sanci demiyorum cunku cok siddetli beni iki buklum yapan bi sey degil, ama sanki regl olcakmisim gibi kesintisiz sabahtan beri devam eden bir hal, sanki rahmim kasiliyormus gibi bi degisik. Normalde regl olacagim zaman karnim bi degisik guruldar benim gaz guruldamasindan farkli ben anlarim hep yasadigim icin, yine oyle degisik sesler geliyor. Ben progestan falan da kullanmiyorum. Rahim buyumesindendir insallah, Allahtan evdeyim imkanim var uzaniyorum dinleniyorum sabahtan beri.insallah her sey yolundadir... lekelenme vs olmadi.
Beni etikleyerek bastaki tabloya gore herkes yazsin hadi bakalim bekliyorum herkesi tek tek not alip duzenli sekilde ekleyecegim
Beni etikleyerek bastaki tabloya gore herkes yazsin hadi bakalim bekliyorum herkesi tek tek not alip duzenli sekilde ekleyecegim
Siddetli agrim ya da lekelenmem olursa acile gidicem, ama su an dinlenmeye devam bakalim. Burayi cok seviyorum, ayni seyleri yasiyoruz, birbirimize destek oluyoruz, birbirimizin halinden anliyoruz. Cok tesekkurlerRahim buyudugu icin canim haftamiz ayni benimde belim karnim agriyor arada hic sorun yok ama icine sinmiyorsa acile git yine de
Kendini korkutma
Cok teşekkürler canım. Nerden görebiliyoruz grafiği?Ekledim canim
Ekleme yapmamis canım seni tekrar duzelttim bakar misinCok teşekkürler canım. Nerden görebiliyoruz grafiği?
Aman aman nazar etmeyelim dur belki fark etmedin yoruldun canimSiddetli agrim ya da lekelenmem olursa acile gidicem, ama su an dinlenmeye devam bakalim. Burayi cok seviyorum, ayni seyleri yasiyoruz, birbirimize destek oluyoruz, birbirimizin halinden anliyoruz. Cok tesekkurlerinsanin bazen duymaya en cok ihtiyaci olan sey "korkma her sey yolundadir" oluyor
11. Haftada bnde siizn gibiydim 12 ye geçtim azaldı 12+3 m bnde sizinde yakın zamnda geçer inşallahKızlarrr bu yemeklerden tiksinme yiyememe iştahsızlık bulantı olayı ne zaman geçecek ? 12+5 teyim. Ya iştahım açılsın varsın 30 kilo alayım ona bile razıyım çok sıkıldım şu durumdan . Çok az yiyebildiğim yemek var ve artık günlerdir böyle olduğu için çok sıkıldım bu durumdan. Bebeği de besleyemediğimi düşünüyorum çünkğ dediğim gibi yiywbildiğim çok az şey var. Domatesten bile tiksindim kokusuna bile tahammülüm yok( içimi döktüm kızlar ya
Yaş:23Teşekkür ederim. İnşallah sizinde tertemiz çıksın. Geçen çarşamba vermiştim 8. Günde açıklandı.
Yaş 33Hazır mısınız hanımlar Tablomuz oldu.