Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    29
Ay kizlar sabahtan beri kasik agrim var regl agrisi gibi, sanci demiyorum cunku cok siddetli beni iki buklum yapan bi sey degil, ama sanki regl olcakmisim gibi kesintisiz sabahtan beri devam eden bir hal, sanki rahmim kasiliyormus gibi bi degisik. Normalde regl olacagim zaman karnim bi degisik guruldar benim gaz guruldamasindan farkli ben anlarim hep yasadigim icin, yine oyle degisik sesler geliyor. Ben progestan falan da kullanmiyorum. Rahim buyumesindendir insallah, Allahtan evdeyim imkanim var uzaniyorum dinleniyorum sabahtan beri. insallah her sey yolundadir... lekelenme vs olmadi.

Rahim buyudugu icin canim haftamiz ayni benimde belim karnim agriyor arada hic sorun yok ama icine sinmiyorsa acile git yine de
Kendini korkutma

Hazır mısınız hanımlar Tablomuz oldu.
Beni etikleyerek bastaki tabloya gore herkes yazsin hadi bakalim bekliyorum herkesi tek tek not alip duzenli sekilde ekleyecegim
2. çocuk
Sat: 6 Eylül
Kese: 6+0
Kalp:8+3
Tahmini doğum tarihi: 13 Haziran

Cok tesekkurler Emeginize sağlık

Benim belim sırtım çok ağrıyodu kızlar hamile pilatesine başladım çok iyi geldi eylülden beri gitmiodum ondan once aktif yapıodum iki yıldır vücut alışmış hemen ağrılar azaldı duruş düzeldi. Allah izin verirse devam edicem doğuma kadar

Hazır mısınız hanımlar Tablomuz oldu.
Beni etikleyerek bastaki tabloya gore herkes yazsin hadi bakalim bekliyorum herkesi tek tek not alip duzenli sekilde ekleyecegim
İlk çocuk
Sat: Belli değil ( düşük sonrası olduğu için tarih olarak 6 eylülü baz alıyoruz )
Kese:5+0
Kalp atışı: 7+0
Tahmini doğum tarihi : 13 Haziran

Rahim buyudugu icin canim haftamiz ayni benimde belim karnim agriyor arada hic sorun yok ama icine sinmiyorsa acile git yine de
Kendini korkutma
Siddetli agrim ya da lekelenmem olursa acile gidicem, ama su an dinlenmeye devam bakalim. Burayi cok seviyorum, ayni seyleri yasiyoruz, birbirimize destek oluyoruz, birbirimizin halinden anliyoruz. Cok tesekkurler insanin bazen duymaya en cok ihtiyaci olan sey "korkma her sey yolundadir" oluyor

Aman aman nazar etmeyelim dur belki fark etmedin yoruldun canim
Dinlen bol bol emin ol yer ediyorlar kendilerine
Hep boyle guzel guzel gecsin

11. Haftada bnde siizn gibiydim 12 ye geçtim azaldı 12+3 m bnde sizinde yakın zamnda geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…