Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    29
Kızlar sizde de oluyor mu ben bu ara aşırı isteksiz karamsar mutsuzum bitkin hissediyorum kendimi hiçbir şey yapasım gelmiyor zaten hamileliğin başından beri uyku hali halsizlik vardı ama sanki tavan yaptı şu sıra enerjim gelecek dşye beklerken iyice dipte hissediyorum kendimi

Kuzum 2 gün önceye kadar dediğin gibiydim.İşte sersem gibi dolanıyor eve zor geliyordum.Neyin var sorularina o kadar cok maruz kaldim ki patlama noktasina geldim.Icimden hicbirsey yapmak gelmiyordu.üstelik tansiyon problemimde var.iki gündür iyiyim.Bir evim ,eşim ve okul çağı çocuğumun olduğunun farkına vardım tekrar
Demekk ki bitiyor o dönem.az sabret .hersey Allahın izniyle düzene oturacak.

Ense kalınlığına bakılan 12. Hafta muayenesi ve ikili oluyor işte.

Aynı durumdayız. Rabbım sağlıkla kulaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de artık bitti derken sürpriz oldu bize de. Cok şükür.

Rabbım şifa versin inşallah. Sağlıkla, hastaneden çıkmanız nasip olsun inşallah. Dualarımız sizinle...

Tabi ki ben de yaşıyorum bunları. Halsizlik inişli çıkışlı duygular var. Meditasy8n ve dua ile başa çıkmaya çalışıyorum.

Tabi ki ben de yaşıyorum bunları. Halsizlik inişli çıkışlı duygular var. Meditasy8n ve dua ile başa çıkmaya çalışıyorum.
Ben de dua ediyorum ama cevremdekileri de üzüyorum tahammül sınırlarım azaldı 8 yaşında kızım var bazen ondan çıkarıyorum sinirimi sonra vicdan azabı inşallah sürekli böyle geçmez kızıma hamileyken böyle oldugumu hic hatırlamıyorum yaş faktörü mü acaba ya da yaşadım beyin sildi o zor günleri bilemiyorum inşallah en yakın zamanda güzel şeyler de yazarız buraya

Şu an zaten kış olmasi nedeniyle haliyle normal insanlarda bile depresif hava var. Sabah işe, okula gitmek için karanlikta kalkiyoruz hava da buz. Aksam da erkenden karariyor hava. Üstüne bir de bizim hormonlar eklenince bu duygular kacinilmaz oluyor.
Yarin aksam cuma, serbest aksam ertesi gün tatil nasilsa patlatin misirlari anne baba alin kızı ortaya güzel bir film açın izleyin ailece. Küçüğün de gönlü olur. Ailem robotlara karsi diye bi animasyon film var hem komik hem aile filmi. Biz heralde 128372 kez fln izledik :)

İçinize doğmuş sanki kızım yarın sinema günü yapalım dedi bu filmi izleyebiliriz teşekkürler evet erken kalkmak çok sarsıyor kızım da sabahçı ben de haliyle okuldan gelince uyuyoruz sonra şimdi oldugu gibi uyku tutmuyor vesveseler beynimde dolanıyor sabaha da sinir küpü olarak uyanıyorum kışın geçmesine de çok var ama gececek inşallah bugünler de bahar olacak yaz olacak bebişler gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…