Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    13
Kizlar suan eskisehir osmangazi uni hastanesindeyim, kan verdim sonuclar 3 5 hafta arasi cikacakmis. Eger fetal dna yaptirmak isteyenler varsa, bakilacak testleri size atiyorum.
Bide tavsiyem 2 saat once gelip sira numarasi almaniz yonunde, ben erken gelip aldim 3 kisi vardi onume ona ramen baya sira bekledik.
Nipt plus bakilacak suan bende.
Ucret olarak 444 lira odedik, kan verme oncesi prof doktorla gorusuyorsunuz, ben ikili test yaptirmadigimi ailede genetik hastaliklar oldugunu soyledim doktorum onerdi dedim, duyduguma gore ikili test sonucuna bakip gerek gormeyebiliyormus cunku sizinde bilgnz olsun yaptirirsaniz.

Sağlıklı sonuçlarınız olsun inşallah 🙏🏼

Benimki de şak diye söyledi ben söyler diye tahmin etmedim uyarmadım o yüzden :)
Arkadaşlarım 16.haftada bana sürpriz yapacaklardı.. sürprizi doktor onlara yaptı 😅
Aaaaa :))) doktor keşke sorsaymış söyleyeyim mi diye. Bizde de tam tersi ısearıma eağmen söylemedi emin olmadığı için🤣

Aaaaa :))) doktor keşke sorsaymış söyleyeyim mi diye. Bizde de tam tersi ısearıma eağmen söylemedi emin olmadığı için🤣
Bir de tahlil yaptırmak için semt polikinliğine gitmiştim cihazıda o kadar kötüydü ki tost makinesiyle çekilmiş gibi hiç tahmin etmedim söyleyeceğini.
Ordan emin olmak için özele geçtim hemen o da direkt gördü :) esprisi kalmadı açmış bacaklarını tospikim gelene gösterdi gidene gösterdi.
Pozisyonuyla alakalı emin olamamıştır ondan oğlumda yaşadım onu tahmin etmemesi daha iyi inanın bize kız tahmin etmişti detaylıda erkek olduğunu öğrendik
O zamana kadar kızım diye sevmiştim 😅
16.haftada gösterir inşallahh 🙏🏼 ama içime kız doğdu sizin
Öğrenince etiketlersiniz :)

Bir de tahlil yaptırmak için semt polikinliğine gitmiştim cihazıda o kadar kötüydü ki tost makinesiyle çekilmiş gibi hiç tahmin etmedim söyleyeceğini.
Ordan emin olmak için özele geçtim hemen o da direkt gördü :) esprisi kalmadı açmış bacaklarını tospikim gelene gösterdi gidene gösterdi.
Pozisyonuyla alakalı emin olamamıştır ondan oğlumda yaşadım onu tahmin etmemesi daha iyi inanın bize kız tahmin etmişti detaylıda erkek olduğunu öğrendik
O zamana kadar kızım diye sevmiştim 😅
16.haftada gösterir inşallahh 🙏🏼 ama içime kız doğdu sizin
Öğrenince etiketlersiniz :)
Ay etiketlerim canım sağlıkla gelsinler inşallah🥰🥰🥰👶👶👶

Benim de çarşamba randevum var. 12+2 deyim ama doktor kesin cinsiyet söylemez herhalde. Sağlıkla güzel haberler alalım inşallah. Hersek yolunda olsun derin bir oh çekeyim. 1 ay uzun geldi valla bana.

Kizlar suan eskisehir osmangazi uni hastanesindeyim, kan verdim sonuclar 3 5 hafta arasi cikacakmis. Eger fetal dna yaptirmak isteyenler varsa, bakilacak testleri size atiyorum.
Bide tavsiyem 2 saat once gelip sira numarasi almaniz yonunde, ben erken gelip aldim 3 kisi vardi onume ona ramen baya sira bekledik.
Nipt plus bakilacak suan bende.
Ucret olarak 444 lira odedik, kan verme oncesi prof doktorla gorusuyorsunuz, ben ikili test yaptirmadigimi ailede genetik hastaliklar oldugunu soyledim doktorum onerdi dedim, duyduguma gore ikili test sonucuna bakip gerek gormeyebiliyormus cunku sizinde bilgnz olsun yaptirirsaniz.
Temiz güzel sonuclarimiz olsun inşallah. 🥰

Simdilik öyle düşünüyorum canim
İkili tarama testi zamanin geldi mi?
Geldiyse randevunu al doktor perinatoljide sira aciyormus aliyormussun zor bulunuyormus orada sira
İlknur ve Bertan hoca tup bebek kismiyla ilgileniyor daha çok onlarin hastalari belli kişilerdir
Ben cok memnunum asagida asistanlar olursa yonlendirirler canim
İkili test zamanım gelmedi canım. 3 hafta kadar var. Gittiğim doktor perinatolojiye alan açtı, bulursam alırım da. İkili testi normal kadın doğumcu yapmıyor mu zaten. Perinatolojiye mi gitmek gerekiyor?
Kaç haftalık oldu bebişin? Ben 9+3

İkili test zamanım gelmedi canım. 3 hafta kadar var. Gittiğim doktor perinatolojiye alan açtı, bulursam alırım da. İkili testi normal kadın doğumcu yapmıyor mu zaten. Perinatolojiye mi gitmek gerekiyor?
Benden kadın doğum doktoru istedi perinatolojiye. Gitmedim

Benim doktorum bana "Ikili test ve detayli ultrasonu perinatolog yapar, radyoloji uzmani degil, ikili test yaptirmazsan dortlu testi khd uzmani yapar." dedi. Beni oyle yonlendirdi.

Arkadaşlar ben gece iki prilam gündüzde zofer kullanıyorum. Bugün sabah zoferi aldım normalde yarım saat yatmam gerekiyor kalktım diye hemen kustum ve ilaçta geri çıktı. Tekrardan almadım ve gün boyu bulantım çok hafif oldu ve kusmadım hiç tekrardan. Sizce zoferi yarında almamayı denemeli miyim? 11. Haftalarda denemiştim bir kez 8 kez kusmuştum o gün o yüzden tereddütteyim. Belki yaşayan vardır ya da ilk hamileliği olmayanların bilgisi de vardır

Merhaba,
Nipt testi hakkinda bilgi alirken doktorlarıniz bebegin rh/kan grubu bilgisini isteyip istemediginizi soruyor mu ? Veya o bilgiyi de iceren paket var diyor mu ? Anladığım kadariyla fetal dna testinde paket paket bilgiler degisiyor. Standart nipt ile değil de ek bir test ile belli oluyormus sanirim. Nipt hakkında pek bilgim yok. Bilgisi olan yanitlarsa sevinirim. Rh bilgisi benim için cok önemli

Kızlar geçmeyen vajinal pişik için öneriniz var mı artık rahat oturamıyorum acıdan günlerdir ne yaptıysam geçmedi istemsizce kaşıdım baya tahriş etmişim sanki şişlik var gibi hissediyorum bi öneriniz varsa lütfen paylaşır mısınız

Kızlar geçmeyen vajinal pişik için öneriniz var mı artık rahat oturamıyorum acıdan günlerdir ne yaptıysam geçmedi istemsizce kaşıdım baya tahriş etmişim sanki şişlik var gibi hissediyorum bi öneriniz varsa lütfen paylaşır mısınız
Bebe pudralarindan denediniz mi? Gebelikte iyi midir degil midir ya da vajinada ise yarar mi islak bi bolge oldugu icin bilemem ama yazin bacak aram etek vs giydigimde pisik olurdu, bebe pudrasi surerdim yangisi kasintisi hafiflerdi surtunme olmadigi icin. Aklima bi bu geldi.

X