Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yıllardır daha çocuk fikri bile yokken aklımda olan isimler vardı eşim de beğendi büyük ihtimal kız olursa Güneş erkek olursa Ege düşünüyoruz kızdan kesin eminim ama erkek belli bı ihtimal değişebilirBide kızlar kız olursa bu erkek olursa bu olır dediğiniz isimler var mı daha çok mu erken isimleriniz belli mi yani
Dua et benimde azalsın ya da bitsin 12+3 üm ama devam12 haftadan selamlar bugün sanki bulantılarımın azaldığını hissettim ilk defa kahvaltı hazırlıyorum kendime umarım sonlanmıştır artık
İnşallah biter bnde tam bitti diyorum ama sonra hop yine kendini belli ediyorDua et benimde azalsın ya da bitsin 12+3 üm ama devam
Çok güzel eşim annesini yıllar önce çok gençken kaybetmiş daha evlenmeden kızım olursa annemin ismini koyarım diyordu bnde hiç Kıyamam ona Zeliha olur kız olursa Hatta bazen Zelişim diyorum daha belli değil ama erkek olursa hiç düşğnmedik hep kıza odaklandık nedense bnde kız hissediyoruöBenim yıllardır daha çocuk fikri bile yokken aklımda olan isimler vardı eşim de beğendi büyük ihtimal kız olursa Güneş erkek olursa Ege düşünüyoruz kızdan kesin eminim ama erkek belli bı ihtimal değişebilir
Bende önce ikili tarama yaptırdım sonra içime sinmedi o gidip fetal dna verdim boşa diye düşünmeyin bence çok şükür ki sorun çıkmadı öyle düşünün ben hala sonucumu bekliyorum çıkmak bilmiyorKızlar selam . Bizde ense kalınlığo 1 mm altında ölçüldü şükür ki . Yine de fetal dna için kan verdim bugün. Acaba yapmasa mıydım boşa para verdim gibi hissettim bi an bu arada bana 2 haftada sonuç çıkar dendi ben acıbadem hastanesinde yaptım. Size de 2 hafta dendi de daha erken mi çıktı sonuç? Yoksa benimki mi çok geç
Bende öyle 2 kere kız gördüm rüyamda hatta ablam da görmüş rüyasında kız görmüş o da benimde içime dogan hep kız sağlıklı olsun kız erkek hiç önemi yok ama nedense kıza göre düşünüp hareket ediyorum bende hepÇok güzel eşim annesini yıllar önce çok gençken kaybetmiş daha evlenmeden kızım olursa annemin ismini koyarım diyordu bnde hiç Kıyamam ona Zeliha olur kız olursa Hatta bazen Zelişim diyorum daha belli değil ama erkek olursa hiç düşğnmedik hep kıza odaklandık nedense bnde kız hissediyoruö
Çok şükür. Ben bugğn verdim 2 hafta sonra çıkar dediler. Bana biraz uzun geldi. Burdaki arkadaşlar hemencecik öğrendiBende önce ikili tarama yaptırdım sonra içime sinmedi o gidip fetal dna verdim boşa diye düşünmeyin bence çok şükür ki sorun çıkmadı öyle düşünün ben hala sonucumu bekliyorum çıkmak bilmiyor
Ayy işin en heyecanlı kısmıBide kızlar kız olursa bu erkek olursa bu olır dediğiniz isimler var mı daha çok mu erken isimleriniz belli mi yani
Bide kızlar kız olursa bu erkek olursa bu olır dediğiniz isimler var mı daha çok mu erken isimleriniz belli mi yani
Bende 11+1 deyim biseyler yiyince geçiyor yemeyince sürekli bulanıyor çok halsizim tadım tuzum yokSelam kızlar. 11+5 oldum. Ama bulantı ve kusmalarım geçmiyor bir türlü. Uzun yaşayan var mı bu durumu? Psikolojim artık kötü olmaya başlıyor. Çocuk da birsey yiyip içemiyorum diye. Günde 1 bardak suyu zor içiyorum. Yediklerimi çıkarıyorum sürekli. Vitamin falan birsey kalmadı galiba vücudumda.
Test sonucunun grafiginde sifir sorun gozukuyor anladigim kadariyla canim
Mesaj atmış doktorum bir sorun çıkmadı çok şükür ama cinsiyet için 16,haftada gel dedi çatlasam yeridirBende bi sorun goremedim ama yinede doktora yorumlatirsin
darısı başımıza. ben 11+1 'im midem cayır cayır yanıyor, ağrıyor sonra bulanıyor. azalacağına arttı resmen.12 haftadan selamlar bugün sanki bulantılarımın azaldığını hissettim ilk defa kahvaltı hazırlıyorum kendime umarım sonlanmıştır artık
Çok teşekkür ederimm :)499 lira fiyat aldim ben, yurtdisina giden fetal dna gibi ince ince ayrintili bir sekilde bakiyolarmis kana, kendi labaratuarlarni acmislar sanirim orda bakiyolarmis, eskiden yurtdisina gonderiliyormus ama suan kendi yerlerni actiklari icin orda yapiliyormus.
Ay ismiyle büyüsün ilk bende oğluma koçacaktım çok hoşuma gidiyordu ama soy adımızdan dolayı koyamadım çok uyumsuz olmuştu Batuhan koymuştumKız olsaydı Asya koyacaktım
Erkek olacak adı Kayra :)
Oğlumun adı Ali Demir, Kayra'yı oğluma niyetlenmistim Ali Kayra diye son anda vazgecmistim.
Hep içimde kalmıştı 2. Oğluşuma nasip oldu
Cem Kayra olacak nasipse :)
Yok cnm ben çarşamba verdim hala çıkmadı bana da bir hafta 10 güne çıkar dedilerÇok şükür. Ben bugğn verdim 2 hafta sonra çıkar dediler. Bana biraz uzun geldi. Burdaki arkadaşlar hemencecik öğrendi
1 haftaya da razıyım da 2 hafta çok geldi cinsiyet tahmini de yapmadı doktor çünkü çatlicamYok cnm ben çarşamba verdim hala çıkmadı bana da bir hafta 10 güne çıkar dediler
Ay ismiyle büyüsün ilk bende oğluma koçacaktım çok hoşuma gidiyordu ama soy adımızdan dolayı koyamadım çok uyumsuz olmuştu Batuhan koymuştum
şimdi de isim konusunun da bu sefer çok karmaşığım ya aklıma isim gelmiyor heheh bakalım daha cinsiyet ögrenmedim öğrenince isimler oluşur herhalde