- 14 Ağustos 2011
- 26.939
- 2.939
Ense kalınlığını doktor ölçüyor mu? İyi haberler alın inşallah.Kızlar doktor 12. Haftada cinsiyet tahmini yapıyor mubenim yarın 12. Haftam. Ense kalınlığı ölçülecek sonra da fetal yaptırmak istediğimizi söyleueceğiz. Ama acaba doktor yarın da bi tahminde bulunur mu
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Evet eşler b3ceremiyor maalesef.Çok teşekkür ederim keşke kıymet bilseler kendimizi paralıyoruz. Yapmaya mecalim yok da dışardan söyledim valla eşim beceremez diye iyi gelir inşallah
Fetal dna sonucunuz çıktı mı?Ben 36 yasındayım bana da doktorum ikili test yaşından dolayı yüksek risk çıkacaktır artık onu önermiyoruz dedi ona güvendim yaptırdım ben de
Evet ultrasondan ölçüyor. İnşallah hepimiz iyi hanerler alalımEnse kalınlığını doktor ölçüyor mu? İyi haberler alın inşallah.
kaybettim, çıldırıcamçok kötüyüm, nasıl geçicek bu, bugün cinsiyet suprizi hazırlamıştım eşime, dün kıyafetler aldım ilk defa, fetal dna gecem hafta çıktı temizdi. Nasıl geçicek bu acı.
Amin inşallah. Heyecanlı süreçler gerçekten.Evet ultrasondan ölçüyor. İnşallah hepimiz iyi hanerler alalım
Valla canim down sendrom riski cikmis fetalde ama ikili taramada bisey cikmamis yine ici rahat etmemis bebegin suyundan aldirmis tertemiz cikmisZaten fetal dna riskli çıkarsa %99,9 ridk var demek ama o kalaın %0,01 ihtimal içinde amiyosentez yaptırıyorlar ailede düşük riskini göze alıyorsa . Allah hepimize sağlıklı süreçler evlatlar nasip etsin biraz stresleniyoe insan
Benim de yaşımdan dolayi fetal dna onerdiler benim de yaptirmam lazım. Cok korkuyorum. 40 yaş ustu acaba oranlar nedir cok merak ediyorum cok mu riskliyim..Merhaba. Benim de yaşımdan dolayı aynı şeyi söyledi doktorum. Risk çıkar dedi ikili testte. Fetal dna önerdi. Ben de önce yaptırmak istemiyordum ama yaptırmayı düşünüyorum simdi.
Aaa boşu boşuna bebek gidicekti yani?? Bebek dogdu mu saglikli mi acaba? Neye guvenicez bu durumda.. ben bu embriyolara yapilan genetik teste de guvenmiyorum bence bi surusu boşuna imha ediliyo gibi geliyo. Cunku gidenleri çoğu olumsuz dönüyo araştırdıgim kadariyla. Boyle bi oran gercekci gelmiyo bana. Iyice kafam karistiValla canim down sendrom riski cikmis fetalde ama ikili taramada bisey cikmamis yine ici rahat etmemis bebegin suyundan aldirmis tertemiz cikmis
Anlamadim neye guvensek
Ben Allah'a sigindim dua ediyorum surekli
Ben de 41 yaşındayım. Korkmayın. 46 yasinda sağlıkla doğum yapanlar var. Benim arkadaşım sağlıkla 40 yasinda ikizlerini kucağına aldı. Bu her yaşta olabilir. Allah nasip etti bize ve güzel sonuçlar çıkacak öyle düşünelim. Her şey güzel olacak. Biz de sağlıklıyım bebeğimiz de. Ayrıca 40 tan sonra anne olan artık cok fazla kişi var.Benim de yaşımdan dolayi fetal dna onerdiler benim de yaptirmam lazım. Cok korkuyorum. 40 yaş ustu acaba oranlar nedir cok merak ediyorum cok mu riskliyim..
Ya soylemesi cok zor ama bu fetal dnayi otenazi icin cikardi diyor bazi doktorlar yani bazi doktorlar onaylamiyor fetal dna bazilari yaptırın diyor doktorlar da ikiye ayrilmisAaa boşu boşuna bebek gidicekti yani?? Bebek dogdu mu saglikli mi acaba? Neye guvenicez bu durumda.. ben bu embriyolara yapilan genetik teste de guvenmiyorum bence bi surusu boşuna imha ediliyo gibi geliyo. Cunku gidenleri çoğu olumsuz dönüyo araştırdıgim kadariyla. Boyle bi oran gercekci gelmiyo bana. Iyice kafam karisti
Benim de etrafimda 40-45 yas arasi kendiliginden ya da tup bebek yöntemiyle cocuk sahibi olan cok arkadasim tanidigim var. Ama bu işin icine girince dr. lar hep riskten bahsettigi icin heralde biraz kaygi bozukluğu yasiyo olabilirim. Bir de daha once de yazdığım gibi genetiğe giden emriyolarin cogunlugunun olumsuz dönüşü beni dusunduruyo. Embriyolarin cogu olumsuz geliyosa sonuclari, bu kadar insanin saglikli bebek sahibi olma orani nasil bu kadar yüksek cikiyo? iki sonuc birbiriyle celisiyo gibi geliyo ve genetige giden Embriyolarin cogunun saglikliyken sonucun yanlis mi geliyi acaba diye dusunmeye basladim. Belki sagliksiz denen emriyoyu koysan turp gibi bebek dunyaya gelicek... bilemiyoruz.Ben de 41 yaşındayım. Korkmayın. 46 yasinda sağlıkla doğum yapanlar var. Benim arkadaşım sağlıkla 40 yasinda ikizlerini kucağına aldı. Bu her yaşta olabilir. Allah nasip etti bize ve güzel sonuçlar çıkacak öyle düşünelim. Her şey güzel olacak. Biz de sağlıklıyım bebeğimiz de. Ayrıca 40 tan sonra anne olan artık cok fazla kişi var.
Evet eskiden hersey ne kadar daha kolaymis. Ne kadar az bilirsen o kadar iyi. Annem diyo ki bahsettiğin birçok seyi anlamiyorum, bizim zamanimizda yoktu diyo. Ne güzel hamile misin evet gozun aydin sonra dogurdun bitti. Bizde her aşama ayri stres. Surekli level atlayarak ilerliyoruz..Ya soylemesi cok zor ama bu fetal dnayi otenazi icin cikardi diyor bazi doktorlar yani bazi doktorlar onaylamiyor fetal dna bazilari yaptırın diyor doktorlar da ikiye ayrilmis
Eskilerde ne guzelmis hersey simdi covid asisi tum dnamizi bozdu ben buna cok inaniyorum
Ah ya sorma canım maalesef stresi en aza indirmek istedikce yeni seyler ekleniyorEvet eskiden hersey ne kadar daha kolaymis. Ne kadar az bilirsen o kadar iyi. Annem diyo ki bahsettiğin birçok seyi anlamiyorum, bizim zamanimizda yoktu diyo. Ne güzel hamile misin evet gozun aydin sonra dogurdun bitti. Bizde her aşama ayri stres. Surekli level atlayarak ilerliyoruz..
Evet çıktı çok şükür bir sorun görünmüyor sizin de soru işaretleriniz varsa doktorunuza güvenin benceFetal dna sonucunuz çıktı mı?
Bana clasem i verdi ama sen doktoruna danış canım her tedavi farklıdırHaftasonunu bekliyorum dinlenebilmek içinyarın masa başı çalışıyor gibi olucam o yüzden yine giderim işe sanırım teşekkür ederim
meyve vs yemeye çalışıyorum ama takviye kadar etkili olmaz haklısınız bunu bir sorayım doktoruma
bu ihtimali hiç düşünmedim haklısın yarın bir görüşeyim doktorumlahangi antibiyotiği verdi canım hiç içilmiyor diye biliyorum serbest olan var demekki aklımda olsun
Alerji ilacı için sormuştum bazılarına izin veriyoruz demişti bundada vardır tabi