Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
Kızlar doktor 12. Haftada cinsiyet tahmini yapıyor mu benim yarın 12. Haftam. Ense kalınlığı ölçülecek sonra da fetal yaptırmak istediğimizi söyleueceğiz. Ama acaba doktor yarın da bi tahminde bulunur mu
Ense kalınlığını doktor ölçüyor mu? İyi haberler alın inşallah.

Valla canim down sendrom riski cikmis fetalde ama ikili taramada bisey cikmamis yine ici rahat etmemis bebegin suyundan aldirmis tertemiz cikmis
Anlamadim neye guvensek
Ben Allah'a sigindim dua ediyorum surekli

Merhaba. Benim de yaşımdan dolayı aynı şeyi söyledi doktorum. Risk çıkar dedi ikili testte. Fetal dna önerdi. Ben de önce yaptırmak istemiyordum ama yaptırmayı düşünüyorum simdi.
Benim de yaşımdan dolayi fetal dna onerdiler benim de yaptirmam lazım. Cok korkuyorum. 40 yaş ustu acaba oranlar nedir cok merak ediyorum cok mu riskliyim..

Valla canim down sendrom riski cikmis fetalde ama ikili taramada bisey cikmamis yine ici rahat etmemis bebegin suyundan aldirmis tertemiz cikmis
Anlamadim neye guvensek
Ben Allah'a sigindim dua ediyorum surekli
Aaa boşu boşuna bebek gidicekti yani?? Bebek dogdu mu saglikli mi acaba? Neye guvenicez bu durumda.. ben bu embriyolara yapilan genetik teste de guvenmiyorum bence bi surusu boşuna imha ediliyo gibi geliyo. Cunku gidenleri çoğu olumsuz dönüyo araştırdıgim kadariyla. Boyle bi oran gercekci gelmiyo bana. Iyice kafam karisti

Benim de yaşımdan dolayi fetal dna onerdiler benim de yaptirmam lazım. Cok korkuyorum. 40 yaş ustu acaba oranlar nedir cok merak ediyorum cok mu riskliyim..
Ben de 41 yaşındayım. Korkmayın. 46 yasinda sağlıkla doğum yapanlar var. Benim arkadaşım sağlıkla 40 yasinda ikizlerini kucağına aldı. Bu her yaşta olabilir. Allah nasip etti bize ve güzel sonuçlar çıkacak öyle düşünelim. Her şey güzel olacak. Biz de sağlıklıyım bebeğimiz de. Ayrıca 40 tan sonra anne olan artık cok fazla kişi var.

Ya soylemesi cok zor ama bu fetal dnayi otenazi icin cikardi diyor bazi doktorlar yani bazi doktorlar onaylamiyor fetal dna bazilari yaptırın diyor doktorlar da ikiye ayrilmis
Eskilerde ne guzelmis hersey simdi covid asisi tum dnamizi bozdu ben buna cok inaniyorum

Kızlar bugun 12+0 dım kontrolum vardı
12+2 cikti
Doktor ben sormadan erkek dedi
Arkadaslarimla gitmistim
Baska doktora da gittik
O da cok net erkek dedi bize de gosterdi :)
2.oğlusum geliyor sağlikla gelsin insallah
Ama bu gebeligimde de plasenta rahim agzina yerlesmis o biraz modumu dusurdu.. hayirlisi olsun

Benim de etrafimda 40-45 yas arasi kendiliginden ya da tup bebek yöntemiyle cocuk sahibi olan cok arkadasim tanidigim var. Ama bu işin icine girince dr. lar hep riskten bahsettigi icin heralde biraz kaygi bozukluğu yasiyo olabilirim. Bir de daha once de yazdığım gibi genetiğe giden emriyolarin cogunlugunun olumsuz dönüşü beni dusunduruyo. Embriyolarin cogu olumsuz geliyosa sonuclari, bu kadar insanin saglikli bebek sahibi olma orani nasil bu kadar yüksek cikiyo? iki sonuc birbiriyle celisiyo gibi geliyo ve genetige giden Embriyolarin cogunun saglikliyken sonucun yanlis mi geliyi acaba diye dusunmeye basladim. Belki sagliksiz denen emriyoyu koysan turp gibi bebek dunyaya gelicek... bilemiyoruz.

Evet eskiden hersey ne kadar daha kolaymis. Ne kadar az bilirsen o kadar iyi. Annem diyo ki bahsettiğin birçok seyi anlamiyorum, bizim zamanimizda yoktu diyo. Ne güzel hamile misin evet gozun aydin sonra dogurdun bitti. Bizde her aşama ayri stres. Surekli level atlayarak ilerliyoruz..

Ah ya sorma canım maalesef stresi en aza indirmek istedikce yeni seyler ekleniyor

Aslında cehalet mutluluktur diyorlar ya bir şeyi bilmeyince mutlusun bilince strese giriyorsun kızımda yoktu fetal DNA falan dolayısıyla yaptırmadık şimdi baya strese girdik yaptırsak mı yaptırmasak mı fiyatlı da bir test ama doktor da önerince yaptıralım dedim bide 20. Haftadan sonra ayrıntılı ultrason olacak o ne kadar Allah bilir ama işte çocuk için olunca akan sular duruyor bi şekilde yaptırılıyor da stresi insana yetiyor

Bana clasem i verdi ama sen doktoruna danış canım her tedavi farklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…