Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben şuan d vitamini de kullanıyorum b12imide düşük buldu ama 12.haftayı bekleyelim dedi
Multivitaminler iştah açıyor kilo alımı çok oluyor diyorlar doktor onu tavsiye ederse sadece ihtiyaç olanı alsam olmaz mı diye soracam fazla kilo almak istemiyorum
Şuan 10+2yim

Ama sonuç olarak folik 12. Haftadan sonea bi işlevi olmadığı için kullandırılmıyor :) diye biliyorum
Evet tek başına yeterli olmuyor. Daha çok takviye veriyolar. Elenatal 2nin içinde omegasıda var. Cumartesi gittiğin zaman büyük ihtimal doktor hepsini söyler. Demir magnezyum d vitamini reçeteli zaten :)

Ben hamile olmadan once de diyet yaparken gerekli vitaminleri vucuduma alamiyorumdur diye ne varsa iciyodum vitamin olarak; folik asit, d vit, c vit, bakir, cinko, demir, biotin, magnezyum, kolajen, resveratrol, alfalipoik asit, hyaluronik asit, koenzim q10, kuersetin, prebiyotikler, amino asitler vs vs daha bi dunya sey, hic de istah acmadilar. Yazilanlara cok bakma, dusun ki doktorun sana multivitamin yazdi, bu vitaminler senin vucudunda muhakkak ise yarayacak, hucrelerimizin ihtiyacini bilemiyoruz, ancak vucudumuz su an haril haril calisiyor, kekten borekten cok boyle faydali seylere ihtiyacimiz var, hic stres yapmamak lazim kilo alicaz istahimiz artacak diye, her ne tuketiyosak bi seyler yerken bile sifa niyetine yiyelim biz kendimize cok iyi bakicaz ki bebeklerimiz de guzel gelissin

Kızlar aklım hep bebekte . Kontrolü ayda bir yaptığı için iyi mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum . En son 7+1 de gitmiştim bugün 10+0 ım. Haftaya randevum inşallah herşey yolundadır halsizlik dışında belirtim yok . Napsam başka bir doktora mı görünsem içimi rahatlatlatmak için

Kizlar bizde ramzi teorisine gore falan cinsiyet tahmini yapabilen var mi ben fetal dna yaptirmayi dusunmuyorum, ogrenmem cok gec olcak. Kendime de eglence cikarmak istiyorum aslinda yuzuk falan cevircem gobegimde.

Devlete gitmis miydin? Olmazsa devletten bi randevu alip gidebilirsin hem devlette de kayit acilmis olur. Ilk gebeligimde bi dunya belirtim vardi, bunda uyku ve gogus buyumesi haricinde cok bi seyim yok benim de, her hamilelik sureci farkli oluyormus, merak edilcek bi sey yoktur da sadece icini rahatlatmis olursun bebisin kalp atis sesi dunyanin en guzel sesi

Kızlar 13. Haftadan selamlar fetal dna test sonucum çıktı. Her yolunda çok şükür ve kızım olacak çok mutluyuz. Ayrıca bugün ultrasonda da uzun zaman sonra bebeğimi gördüm. Ellerini, ayaklarını oynatması, ağzını açmasını falan bizi baya etkiledi en son gördüğümde minicikti. Folik asidi kesti ve doğuma kadar kullanacağım multivitamin yazdı. Hamile yogası/pilates yapabileceğimi söyledi. Ben de araştırıp başlamak istiyorum. Umarım bu süreci hepimiz keyifle ve sağlıkla geçiririz.

Ramzi teorisi, nub teorisi, çin takvimi, rus takvimi, yüzük testi, bıçak-makas ne varsa denedim
Onlar insanı yanıltıyor baktım onlara göre erkekti baya isim falan düşünmeye başladım doktor kız dedi isim düşünemiyorum kendimi hep erkeğe hazırlamışım

Gözünüz aydın kaç günde çıktı sonuc cumartesi versim ben de beklemedeyim. Takla attı bizimki bacak bacak üstüne attı çok garip bir duygu ya

ben de 8. Haftads gittigimde 4 hafta sonra gel artik dedi bir sorun olmsdigi icin. Yani makul duruyor beklemek. Umarım hepimizin her şey yolundadir.

bana doktorum hic multivitamin vermedi. 16. Haftaya kadar folik asit kullandim, sonra demire gectim ilk hamilelgimde.

Benim bugun burnum kanadı sürekli internette normal diyor kızımda olmusmuydu hatırlamıyorum sizlerde de oldu mu hiç kanama bugun gün içinde bikaç kez oldu benim
Benim olmustu ama daha ileri haftalardi. Normaldir bence ama isterseniz bir sorun doktorunuza.

Ben de 10+0 oldum ama artik lutfen mide agrilari gecsin modundayim. Surekli bir agri, yanma gibi bir rahatsizlik. Onu yiyim bastirsin, bunu yiyim bastirsin gibi bir moddayim. Sakız cignemek de iyi geliyor cok uzun süre olmasa da. Karnim hafif buyudu gibi kilom 2-3 gundur 300-400 gr artti o da bu bastirsin diye yediklerimden bence cinsiyeti cok merak ediyorum. Once saglikli olsun, hayırlısi olsun tabi. Kiz gibi geliyor ama bilmem. Erkek cikarsa sasirmam:)

Dr bana multivitamin verdi ama bulantıdan kesinlikle içemiyorum. Söyledim o da bir gün iç bir gün içme en azından dedi.

Eğer kötü bi elektrik almadıysanız drunuza bir şans daha verin. Birde hangi durumlarda hastaneye gelmeliyim diye de sorabilirsiniz.

Güzel giden bir gebelikse ihtiyaç görmemiştir doktor.

Yaşınız kaçtı
Gözünüz aydın kaç günde çıktı sonuc cumartesi versim ben de beklemedeyim. Takla attı bizimki bacak bacak üstüne attı çok garip bir duygu ya
Bende perşembe verdim zaman geçmiyo sanki

Yiaaa gerçekten öyle çok garip bi duygu. Artık ayda bir gideceğim için bir sonraki gördüğümde daha da şaşıracağız. 12 günde çıktı sonucum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…