Kafeinsiz kahve ve çaysa olabilir ama bence mümkün değil günde bu kadar içmek zararlı normal insana bileSelamlar herkese nasıl gidiyor hamilelikler umarın herkes ve bebişleri iyidirben bugün doktora gittim (8+3 üm) 10 bardak kahve 15 bardak çay içebilirsin dedi . Yanlış mı anladım bilmiyorum ama sanmıyorum. Şuan sadece çay içebiliyorum zaten her nasılsa canım zerre kahve istemiyor. Sadece peynirli tost yiyebiliyorum ve sadece bol tuzlu şeyler bide canım ketçap istiyor ne alakaysa bide 10. Haftada fetal dna önerdi ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
BencedeKafeinsiz kahve ve çaysa olabilir ama bence mümkün değil günde bu kadar içmek zararlı normal insana bile
Teşekkür ederim canım durdu çok şükür devam eder yada sancı olursa Allah korusun gece yarisida olsa giderim ama burdaki hastane yoğun pihtili kanama sancı olmadığı sürece normal diyip gönderiyor biraz araştırdım 8.haftada progesteron hormonu bebeğe geçiyormuş benimki gibi lekeler olabilirmiş normal diyodu ondan biraz rahatladımÇok geçmiş olsun canım durdu mu kan lekelenme bir doktora görünsen iyi olurdu aslında ama onlar da genelde progestan veriyorlar yarına kadar dinlen öyle gidersin devam ederse .İçini ferah tutmaya çalış inşallah iyidir bebişin seni dinlendirmek istediği için sinyal göndermiştir
Evet canım aşılamanın ilk gününden beri kullanıyorum doğru hatırlıyorsunSiz hamilelik başından beri Progestan kullanıyordunuz diye aklımda kalmış, karıştırdım mı, bırakmış mıydınız? Bu kadar fazla hareket iyi değil sizin için hep dinlenmeniz lazım
Kızçe dün doktor çay ve sigaradan nefret ettiğimi belirttiğim halde çay kahve sigara kola yasak diye tekrarladı nasil günde o kadar iç dedi aman sen başka fikir almadan yapma öyle bişi eskilerin tabiriyle kara kızan doğurursunSelamlar herkese nasıl gidiyor hamilelikler umarın herkes ve bebişleri iyidirben bugün doktora gittim (8+3 üm) 10 bardak kahve 15 bardak çay içebilirsin dedi . Yanlış mı anladım bilmiyorum ama sanmıyorum. Şuan sadece çay içebiliyorum zaten her nasılsa canım zerre kahve istemiyor. Sadece peynirli tost yiyebiliyorum ve sadece bol tuzlu şeyler bide canım ketçap istiyor ne alakaysa bide 10. Haftada fetal dna önerdi ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Ayy yok yok içer miyim hiçKızçe dün doktor çay ve sigaradan nefret ettiğimi belirttiğim halde çay kahve sigara kola yasak diye tekrarladı nasil günde o kadar iç dedi aman sen başka fikir almadan yapma öyle bişi eskilerin tabiriyle kara kızan doğurursunşakası bı yana bence zararlı hatırladığım kadarıyla birkaç arkadaşın daha doktoru yasak veya 3 fincan demişti
Çok şükür canım, dikkat et kendine, Allah'a emanet ol.Evet canım aşılamanın ilk gününden beri kullanıyorum doğru hatırlıyorsundoktor zaten dinlenmen gerek kanama alanı var sadece wcye kalk dedi ama hipotroidi olduğum için 3 haftada bir troid değerlerime bakılıp ilaç dozunun ayarlanmasi gerekiyor mecbur gittim kanda ertesi gün çıkınca git gel + merdiven çok yordu bide dün perde söküp yıkadım kollarımda çok sallanmış olabilir aman tehlikesi olan olmayan çok dikkat edin bebişlerimiz herşeyden herkesten önemli bundan sonra gerekirse su içtiğim bardağı kaldirmayacam bu korku ömür boyu yetti bana. Sırtımın ağrısından uyuya kalmışım şimdi uyandım akıntım oldu çok şükür normal herhangi kahvelik falan yok şeffaf sırtımda iyi ağrısı hafiflemis
Benim de koltuktan kalkınca aniden kram gibi sancı giriyor kısa. Sadece bende olmuyormuş demek ki.Ilk gebeligimde aniden koltuktan kalktigimda falan oluyodu bana, simdi de hapsirdigimda oluyor. Dokular bi seyler geriliyodur diye dusunuyorum. Dayanilmaz ve uzun suren sanci yoksa paniklemeyin ara sira batmalar olabilirmis.
Canim hadi doktora mecburen gittin, tulu perdeyi ne diye yikiyosun lutfen yapma tuller de 2 ay yikanmasin nolcak benim kanama alanim yok rutin ev isleri haricinde hicbi sey yapmiyorum, yoruyosun kendini bak soylemiyosun da hicEvet canım aşılamanın ilk gününden beri kullanıyorum doğru hatırlıyorsundoktor zaten dinlenmen gerek kanama alanı var sadece wcye kalk dedi ama hipotroidi olduğum için 3 haftada bir troid değerlerime bakılıp ilaç dozunun ayarlanmasi gerekiyor mecbur gittim kanda ertesi gün çıkınca git gel + merdiven çok yordu bide dün perde söküp yıkadım kollarımda çok sallanmış olabilir aman tehlikesi olan olmayan çok dikkat edin bebişlerimiz herşeyden herkesten önemli bundan sonra gerekirse su içtiğim bardağı kaldirmayacam bu korku ömür boyu yetti bana. Sırtımın ağrısından uyuya kalmışım şimdi uyandım akıntım oldu çok şükür normal herhangi kahvelik falan yok şeffaf sırtımda iyi ağrısı hafiflemis
Aliskanlik oldu simdi yataktan koltuktan hep cok yavas kalkiyorum, yavas kalkinca hicbir problem olmuyor cok sukurBenim de koltuktan kalkınca aniden kram gibi sancı giriyor kısa. Sadece bende olmuyormuş demek ki.
Sadece sizden bir tüp kan alınarak yapılıo bebeğin dna sını ayrıştırıolar inceliyolarArkadaşlar Bu fetal dna denilen test nasıl yapılıyor?
Canim hadi doktora mecburen gittin, tulu perdeyi ne diye yikiyosun lutfen yapma tuller de 2 ay yikanmasin nolcak benim kanama alanim yok rutin ev isleri haricinde hicbi sey yapmiyorum, yoruyosun kendini bak soylemiyosun da hicseni seniii
Aynen oyle, bak esin yardim ediyor elinden geldigince ne guzel, annen geliyor, yat dinlen azicik keyfini cikar yaUzun süre eşime yaptırınca evi mikrop yuvası gibi görüyorum halbuki benim yaptığımı yapıyor ama içim rahat etmiyor annemde geldi biraz toparladı elim degmeyince olmamış sanıyorum ama bana ders oldu bı daha yaramazlık yapmak yok yeme içme tuvalet ve duş tek rutinim olsun 5 aya kadar sonrası kirklarim evi
Tamam sözAynen oyle, bak esin yardim ediyor elinden geldigince ne guzel, annen geliyor, yat dinlen azicik keyfini cikar yabizim de aklimiz sende kaliyor, yaramazlik yok artik
8 haftalık ken gittiğim de tek gebelik ti şuan 12. Haftamin içindeyim pazartesi günü kontrolüm var ordada büyük ihtimalle tek gebelik derlerMerhabalar. Benim de 36 bin çıkmıştı. İlerlemiş gebelikte belirtisi oluyor. Ya da ikiz cocuk demek oluyor.
Cay kahve miktarini sanki abartmis ama rahat mi ol demek istedi acabaSelamlar herkese nasıl gidiyor hamilelikler umarın herkes ve bebişleri iyidirben bugün doktora gittim (8+3 üm) 10 bardak kahve 15 bardak çay içebilirsin dedi . Yanlış mı anladım bilmiyorum ama sanmıyorum. Şuan sadece çay içebiliyorum zaten her nasılsa canım zerre kahve istemiyor. Sadece peynirli tost yiyebiliyorum ve sadece bol tuzlu şeyler bide canım ketçap istiyor ne alakaysa bide 10. Haftada fetal dna önerdi ne düşünüyorsunuz bu konuda ?