Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bana acil doktoru ilk aylarda kasik ve bel agrisi beklemeyiz demisti ama her doktor farkli bir sey soyluyor, dayanilamacak siddetteyse bence gorunmelisin.
Uzandım biraz sonra yürüdüm iyi gibi yarın devam ederse gidicem aslında cumartesi kontrol var ama dayanılmaz olursa beklemem

İyi geceler
Benim de oğlum 5 yaşında. Bebişi neden söylemediniz bilmiyorum ama söylemek, aile içi açık bir iletişimin olması önemli diye düşünüyorum.

Ben de öğretmenim ve öğretmeninizin tavrını pek doğru bulmadım açıkçası. Öğretmenler bazen çocuk değil koltuk yastığı olsun istiyorlar. Öylece dursun, hiçbir şey yapmasın. Zaten 3,5 yaşında bir çocuğun ne işi var masa başında. Ülkedeki bu eğitim sistemi tamamen yanlış.

İçin rahat olsun arkadaşım. Doktor demediği müddetçe sakın ilacını da bırakma çocuğun. O daha çok minik, sağlığı her şeyden önemli.
Dil gelişimi iyise, yaşına uygun komut dizilerini yerine getirebiliyorsa dert etme.
Öğretmenin büyük bir tanı koyabilecek yetkinliği olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…