Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hiç ilaçlı ya da ilaçsız olmadı sık idrara çıkma ama su içemiyorum sıvı alamıyorum çok belki o yüzden de olabilirr
Bende aynı durumdayım. Su içmek çok zor. Açık çay içiyorum. Zencefilli gazoz içiyorum arada, soğuk soğuk hararetimi alıyor. Sağlıklı olmadığını biliyorum ama artık kar zarar hesabı sıvı girsin vücuduma diye. İçeriği nispeten diğerlerine göre daha iyi. Arada serum taktırıyorum zaten ilaçlı, kusma sayım çok arttığında. Çünkü ilaçlarımı da tutamıyorum içimde.

Kızlar sizde de oluyor mu ben gecenin bir yarısı uyanıyorum ve geri asla uyuyamıyorum. 4-5 saat uyku yetmiş gibi gözlerim full açık kalıyorum. Gündüz çok uykum gelmesine rağmen uyumuyorum gece uyuyayım diye birde çocuk olduğu için. Normal zamanımda günde en az 8 saat uyuyan ben, hamileliğimde uyku sorunu yaşıyorum şaka gibi. Ya vitaminlerin etkisi ya da raporluyum evde yatıyorum tüm gün yorulmuyorum diye.

Merhaba çok geçmiş olsun. Bu şekilde hamilelik geçiren tanıdıklarım vardı. Genelde tuzlu çubuk kraker yiyip suyu yudum yudum ara vererek içiyorlardı. 12-14 hafta arası da geçiyor genellikle bu durum. Çok zor. Alla sabır versin

Gazoz yerine soda içebilirsiniz. Çok faydalı bebeğim kemik gelişimi içinde. Ben doğuma kadar içmiştim. Ebemiz şok geçirmişti kızımın başını tutuyordu ve çok güçlüydü kemikleri. İçerisine limon falan sıkarsanız bulantınızı azaltır belki

Bende var o sabah 5:30 ya da 6:30 bir uyanıyorum cin gibiyim akşam 9da da yatsam 12de de yatsam aynı . Gündüzde uyuyamıyorum hiç zaten sadece dinleniyorum.

Bende var o sabah 5:30 ya da 6:30 bir uyanıyorum cin gibiyim akşam 9da da yatsam 12de de yatsam aynı . Gündüzde uyuyamıyorum hiç zaten sadece dinleniyorum.
O saatlere yine razıyım zaten 6 da kalkıyorum çocuğu okula yollamak için. Gece 2,5- 3 gibi falan uyanıyorum, sanırım uykusuzluğa hazırlık yapıyor vücut ilk hamileliğimde böyle olmuştu benim. Gündüz sarsmasa sorun etmicem de

Bende oglene kadar yatardim ama artik gece 3 yatsamda 7 gibi uyaniyorum wc gidip zor uyuyorum 1 2 saat daha, gece boyu hep uyur uyanik haldeyim

Ne çok aynı şeyleri yaşayan varmış sosyal medyada herkesin hamileliği mükemmel gözüküyor özeniyordum ama değil demekki

Ben de aynı durumdayım. Gece çok geç yatsam bile sabah erkenden uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum. Hamile olmadan önce en az 8 saat kesintisiz uyurdum. Normalde de gebeliklerde çok sık uyku durumu olurmuş. Ya ben o levela henüz gelmedim yada gerçekten kişiye göre değişiyor

Randevumuz vardı bugün bizimde.
9+4 olmuş bebiş Hareket ettiğini gördük çok şaşırdık. Şükür herşey yolunda
2 hafta sonra çağırdı ense kalınlığı için. Başka herhangi bir test istemediğimi söyledim. Cinsiyete de bakarız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…