Bebeğin ölçümüyle alakalı, milimler bile günleri etkiliyor. O yüzden 3 gün ilerde geride bir önemi yok. Son adet tarihinin haftasıyla ölçümünüz uyumlu olduğu gözüküyor sizin endişe etmenize gerek yok. Sat ı baz alırsınız.Çok soru soruyor gibi hissediyorum amaben 28 ağustosta düşük yaptım sonra 20 eylülden önce hiç ilişki durumu olmadı kontrole gittim yumurta vardı hazırda hatta ondan sonra adet görmeden gebe kaldım tekrardan. Mide bulantısından acil olarak ilk kadın doğuma gittim orada 7+0 dedi ultrasona göre kalp atışı da vardı. Sonra tekrar kontrol amaçlı gittim 8+3 olması gerekiyordu o gün ultrasona ilk baktı 8+3 dedi sonra baba da gelsin kalp atışını duysun dedi babası geldiğinde de ultrasonda 8+6 gözüktü. Bunun üzerinden tabi iki hafta geçti ama ben sizce 8+3 ten mi devam etmeliydim yoksa 8+6 dan mı
Benim de kanamam oldu 3 hafta önce 5 haftalıkken bir gece hastanede yattım riskliyim şu anda işe gitmiyorum. Kahverengi akıntı lekelenme olur dedi doktorum eski kanın kalıntılarıdır korkma kanama olmadığı sürece demişti bana. Ben de her lekelenmede stress yapıyorum hâlâ ama doktorum sorun yok dedi.
İkinizin nickini karıştırmışımYok biriyle karıştırdınız sanırım. Gebeliğimde bir sorun yaşamadım
Adet gününüze göre devam etmelisiniz. Ciddi fark yoksa bu kadar günün önemi yok ölçüm farkları etkiler bu kadarcıkÇok soru soruyor gibi hissediyorum amaben 28 ağustosta düşük yaptım sonra 20 eylülden önce hiç ilişki durumu olmadı kontrole gittim yumurta vardı hazırda hatta ondan sonra adet görmeden gebe kaldım tekrardan. Mide bulantısından acil olarak ilk kadın doğuma gittim orada 7+0 dedi ultrasona göre kalp atışı da vardı. Sonra tekrar kontrol amaçlı gittim 8+3 olması gerekiyordu o gün ultrasona ilk baktı 8+3 dedi sonra baba da gelsin kalp atışını duysun dedi babası geldiğinde de ultrasonda 8+6 gözüktü. Bunun üzerinden tabi iki hafta geçti ama ben sizce 8+3 ten mi devam etmeliydim yoksa 8+6 dan mı
Ben şeker diyeti yapmıştım kız. 7 kilo ile bitirdim. 3 kilosu kızımdı zatenBende 11+1 suan ve 3 kilo almisimgöbeğim asiri sis, hazimsizlik ve bagirsaklarim sis sanirim ay cok uzuldum ya ilk 3 aylik donemde saglikli beslenip kilo vermek problem olmazmis bilseydim dikkat ederim :/
Seker diyeti nasi oluyor, 3 aydan sonrada diyet veya yeterli yiyerek saglikli dogurabilirmiyiz bebeki, illaki cok yiyip bebege vitamin aldirmakmi lazmBen şeker diyeti yapmıştım kız. 7 kilo ile bitirdim. 3 kilosu kızımdı zaten
Hayır çok yemek hiç etki etmiyor. Sağlı beslen yeterli. Hamur işleri beyaz pirinç tatlılar hep uzak durdum. Kendime bir haftalık menü oluşturdum. Her gün sabah öğle akşam olarak ayarladım ve her öğünüm mutlaka sebze ekledim. Ekmek beyaz yerine tam buğday tükettimSeker diyeti nasi oluyor, 3 aydan sonrada diyet veya yeterli yiyerek saglikli dogurabilirmiyiz bebeki, illaki cok yiyip bebege vitamin aldirmakmi lazm
Ben de cok su icemiuorum hatta sudan midem bulaniyor ama cok wc ihtiyacim oluyor anlamadimBende hiç ilaçlı ya da ilaçsız olmadı sık idrara çıkma ama su içemiyorum sıvı alamıyorum çok belki o yüzden de olabilirr
Kullanici adindan canimin cips cekmesiHayır çok yemek hiç etki etmiyor. Sağlı beslen yeterli. Hamur işleri beyaz pirinç tatlılar hep uzak durdum. Kendime bir haftalık menü oluşturdum. Her gün sabah öğle akşam olarak ayarladım ve her öğünüm mutlaka sebze ekledim. Ekmek beyaz yerine tam buğday tükettim
Hakkınızı helal edin ama cips yerine patlamış mısır yiyin bol bol çok faydalıKullanici adindan canimin cips cekmesi
Ay helali hos olsun canim olur muHakkınızı helal edin ama cips yerine patlamış mısır yiyin bol bol çok faydalıcips iştahınızı da keser
Kesinlikle az tuzlu az yağlı süper oluyor. 9 ay boyunca hep bu şekilde yedim.Ay helali hos olsun canim olur mu
Suan bile yerim aciktim misir patlatayim bu bilgi isime yarar en sevdigim sey
Ne yararli ne zararli surekli soru isaretli yiyorum yaKesinlikle az tuzlu az yağlı süper oluyor. 9 ay boyunca hep bu şekilde yedim.
Ne demek sağlıkla kucaklarınıza alın inşallahNe yararli ne zararli surekli soru isaretli yiyorum ya
Tavsiyen icin cok tesekkur ederim canim tecrubeli arkadaslar olunca cok iyi oluyor
Hemen yapicam yarin atistirmalikHakkınızı helal edin ama cips yerine patlamış mısır yiyin bol bol çok faydalıcips iştahınızı da keser
Merhaba, crp nize Baktırdınız mı hiç yakın zamanda? Ben ilk hamileliğimde sizin gibi olmuştum, sürekli kusuyordum, serumlar, iğneler neler neler yinede devam ediyordu, en son kan tahlili yapıldı crp çok yüksek çıktı meğerse enfeksiyon varmış. Şimdi ikinci hamileliğim 9+5 ve yine bol bulantılı geçiyor ama prilam ile idare ediyorum. İnşallah en kısa zamanda sizinde geçer, yaşadığım için biliyorum çok zor gerçektenSelam arkadaşlar. Bugün itibariyle 10.hafta bitmiş oldu. 2 haftadır hastanedeyim serumlarla ayakta duruyorum. Bulantı ve kusma çok aşırı oldu. Ne yesem ne içsem çıkarıyorum. 2 yudum su içemez oldum. İlginç ki kimsenin durumu kimseyi de tutmuyor. Bu hafta azalır mi acaba bilmiyorum. Dua ederseniz sevinirim.