Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim çok şükür bı sıkıntı yok doktorun ilişki yaşamamizda bı sakınca olmadigini söyledi ben de şu ana kadar bı problem yaşamadım cinsel ilişki sonrasında ağrı akıntı gibi genelde haftada 1 birlikte oluyoruz nadiren 2 kez olduğu oluyor ama tamamen bana bağlı ağrımın olduğu günler oluyo doğal olarak o günlerde birlikte olmuyoruz biz şu an icin korunmuyoruz sanırım daha ilerleyen aylarda spermin içindeki bı etkeb erken doğumu tetikleyebiliyormus ama henüz çok erken olduğu için korunmadan devam ediyoruz doktorumuzun tavsiyesine göre ilerliyoruz

Haklısın canım ama istirahat durumunda olduğum için telefonla çok ilgileniyorum günün yarısından fazlası uyuyarak geçiyor uyanık olunca telefona sarıyorum ve doktora gideceğim günler bu gebelikten öncede böyleydi son iki gün aşırı stresli korkulu oluyorum çünkü 6 yıl boyunca her doktora göründüğümde bı olumsuzlukla döndüm önceki kontrolümde kanama alanı oldugu için şimdi daha da stresliyim eşimin 6.hisleri çok kuvvetli ona güvendiğim için biraz rahatlıyorum olumsuz huzursuz hissettiğinde mutlaka bişey olur ama şuan oda yatıştırıyor beni bişey olmayacak büyüdüğünü kanama alanının kapandığını göreceksin diyor gelde bunu bilinç altına anlat inşallah sağ salim şu tehlike dönemlerini atlatıp biran önce 12.haftadan sonrasını görelim rabbim hepimize kolaylıklar nasip etsin bebislerimizi bağışlasın az önce kendi kendime de alacak nefesi varsa gelecek neler yapıp korunanlar kürtaj olanlar bile mucizelerle karşılaşabiliyor biz o kadar dikkat ediyoruz inşallah rabbim bağışlayacak kucağımıza alacaz

Ilk hamilelikte de bunda da hic sıkıntı yaşamadık serbestti hep canım dr un en iyi cevabı verir tabi ki

Doktora sormadık oda bişi olsa derdi ilişki yasak diye eski düzenimize devam ediyoruz biz tabi dikkat ediyoruz eskisi gibi sık olmasada oluyor

Çok sevindim gerçekten iyi olmanıza benimde yarın kontrolüm var umarım bizde iyi haberlerle geliriz

Ben bugün ayağım kaydı yere düştüm kızlar ya valla çok korktum bi durum olmadı şükür ama yattım bütün gün dikkat edin kendinize çok

Peki korunuyor musunuz?
Canım galiba senin daha önce kanaman olmuştu yatış yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam istersen dikkat et kontrolde doktora sor ilişkinin sıkıntısı olur mu çünkü benim kanama alanı olduğu için doktor yasakladı 2hafta boyunca yarın inşallah kapanmışsa alan soracam bende ne yapmam gerekiyor diye doktor eğer bı sakınca görmediyse normale dönülebilir bence

Peki korunuyor musunuz?
Merhaba, korunma kişinin tercihine bağlı tabi ama bence doktorunuz aksini söylemediği sürece gerek de yok çünkü hamile kalınca rahim ağzı bir mukus yapısı ile kapanıyor. Mukus yapısı bir tıkaç görevi görerek bebeği enfeksiyonlara karşı korur. Aynı zamanda spermin rahim içine ulaşmasına engel oluyor.

Benim de sindirim problemim var, ben de 1,5 - 2 kilo kadar aldım daha 8 haftada. Çok bence. Beli lastikli etek, pantolon aldım ama onlar da nereye kadar oğlumda böyle olmamıştı. Sağlık olsun diyeyim. Daha 7 ay var
Tabii ki öyle sağlık olsun. Biraz daha haftalarım ilerlediğinde doktorumla görüşüp hamile pilatesine başlamayı düşünüyorum. Sindirim açısından da faydalı olur umarım.

Merhaba arkadaşlar, ben 14+4 deyim , yaklaşık 3 haftadır evde yatıyorum , kanamam olmuştu , doktor 1 gece hastanede yatırdı düşük riskim yüksekti , şimdi biraz daha iyi ama dinlenmem gerekiyormuş , küçük oğlum da var evde onunla ilgilenemiyorum çok fazla , kucağıma almam yasak malesef kendimi işe yaramaz hissediyorum sanırım hormonlar da etkiliyor beni , neyse ilaç kullanıyorum , geçen gün kahverengi akıntım oldu , doktor olabilir demişti ama 3 gündür devam ediyor , eşim korkma sakin ol kontrol gününü bekle diyor ama ben tedirginim , kanama alanı tekrar büyümüş olabilir mi ? Böyle sorunlar yaşayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…