Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar uykudayken sanki karnıma birinden tekme yemiş gibi korkuyla sıçrayarak uyandım anlık sancı oldu karnimda korku vardı üzerimde sürekli rüya gorup uyanıyordum onun için muska yapmıştım ama üstümde olduğu halde böyle korkuyla sıçrayınca korktum bı sıkıntı olur mu internette korku düşüğe sebep olabilir diyo bikac eski üyede rüya görüp bebeğinin kalbinin durduğunu yazmış rüyadan çok yazılanlardan korktum çünkü muskayi yapan teyzede korktuğun için tutunması zorlaşabiliyor olabilir demişti
Yarın randevum var baya kafaya taktım dünden beri bı sıkıntı çıkar mı diye inşallah piskolojimin etkisidir onun oyunudur

Cok uyuyan ben, dun gece de gozum kapanmadi, zaten birkac gundur sabah 6da uyaniyodum. Uyurken de sacma sapan ruyalar goruyorum korku filmi gibi. Her gun 1 yeni guncelleme resmen. Bugun saglik ocagina gittim tiroidime yeniden baktirmaya, aile hekimi gebelik kaydin acilsin dedi, ilk gebeligimde bu kadar konusmamislardi benimle, hemsire cok guzel konustu kart doldurdu tansiyonuma bakti tetanoz asisini anlatti sureci anlatti cok ilgilendi sag olsun. Yarin doktor kontrolum var. Insallah her sey yolundadir bugun 8+1 oldu benim bebegim

Senin mesajini gormeden ben de yazdim canim, ben de cok korkulu ruyalar goruyorum. Hepsi de bebekle ve bebegi kaybetmekle ilgili, buraya yazmiyorum etkilenmeyin diye, korkuyla uyaniyorum. Ben bunun degisen hormonlarimizla ilgili oldugunu dusunuyorum. Herkes gordugu ruyayi hatirlayamayabiliyor ama bence herkes az biraz goruyordur, aklimiz fikrimiz bebekte olunca hep bebekli ruya goruyoruz diye dusunuyorum. Nasil ki bazi ilaclar var yan etkilerinde gece kabuslar gorunuyor, nasil oluyor dusunsene bi ilactan, oyle bu da bence, vucuttaki degisimlerden hormonlardan oluyordur bence. Sen icini ferah tut, ben her uyandigimda elimi gobegime koyup burdasin biliyorum bebegim korkma bi sey olmicak diye bebegimle konusuyorum, bu sekilde kendimi de sakinlestiriyorum.

Günlerimiz aynıymış gerçekten rüyalar dediğin gibi her uykuda yeni güncellemeyle geliyor ve uykuda 3 saatte bir saatlerce uyuma isteğiyle geliyor inşallah korkmanin sıkıntısı olmaz yarın bebişlerimizin durumunun iyi olduğunu duyarak geliriz. Bende yarın troid takibine doktoruma gidecem gitmişken kadın doğumada görüneyim dedim şuanda arada karnimda kramplar oluyor inşallah herşey yolunda ve gönlümüzce olsun

Bende normalde korkardım uyanınca sersemlerdim çünkü hep kaybettiğimi tepkisiz olduğumu görürdüm ama bu defa görmediğim biri tekme attı ben hemen karnıma sarıldım hayır bu rüya bebegime zarar veremezsin diye bağırarak kalktım elim karnimdaydi ve istemsizce konuşmaya başladım iyiyiz korkma sana zarar gelmesine izin vermeyecem diye ama internet yazilari korkuttu beni rabbim bebeklerimizi koruyup bize bağışlasın kucağımıza alıp buyutmeyi nasip etsin inşallah

Yusuf ve meryem suresi acin evin icinde dolassin
Esmaul husna zikirleri var haftasina gore hatta burada bi arkadas paylaşmıştı galiba onlari okuyun korkuyu icinize cekmeyin

Yusuf ve meryem suresi acin evin icinde dolassin
Esmaul husna zikirleri var haftasina gore hatta burada bi arkadas paylaşmıştı galiba onlari okuyun korkuyu icinize cekmeyin
Sürekli Meryem suresi dinliyorum zikirleride aksatarakta olsa okuyorum Yasin ve aklıma gelen sureleride sık sık okuyorum ama çocukluktan gelen korku olunca ve sadece uykuda olunca hamilelik hormonlariyla tetikleniyor iyiki rüya olduğunu biliyorum ve kendi kendime ruyadasin sıkıntı yok olabilir diyorum kendime

Benimde bugün 8 hafta oldu ben 1,5 kilo aldım henüz ama göbeğim çıkmış hissediyorum sıkı şeyler giymek istemiyorum lastikleri göbeğin üstüne çıkan bol şeyler giymek iyi geliyor

Eşimde göbeğin çıkmış diyor bna henüz 10 haftalık hiç kilo almadın ya düşüyır yada aynı kiloya dönüyorum o bebek değil şişkinliktir diyorum ama
Benimde bugün 8 hafta oldu ben 1,5 kilo aldım henüz ama göbeğim çıkmış hissediyorum sıkı şeyler giymek istemiyorum lastikleri göbeğin üstüne çıkan bol şeyler giymek iyi geliyor

Eşimde göbeğin çıkmış diyor bna henüz 10 haftalık hiç kilo almadın ya düşüyır yada aynı kiloya dönüyorum o bebek değil şişkinliktir diyorum ama
Büyük ihtimal çoğu şişkinliktir zaten ama orda büyüyen bişey olduğunu unutmamak lazım bebek küçücük olsada dışında kesesi büyüyor rahim büyüyor ve yukarı çıkıyor bi de herkeste farklı oluyor neticede . Büyüsün yeter ki sağlıklı olsun bebişlerimiz

Kotuyu düşünme canım zaten Allah korusun

Selam, maalesef benim de pantolonlarımın önü kapanmıyor. benim sindirim problemlerim var ondan kaynaklanıyor sanırım ama bir kaç kilo da aldım tabi

Çok fazla giremiyorum buraya hatta etiketli mesajlar vardı kaçırdım şimdi bir gireyim dedim 5 dk yorumunuzu okudum.
Size tek tavsiyem telefondan bir süre uzak durup, sevdiğiniz keyif aldığınız şeylere odaklanın.
İlk hamileliğim böyle korkuyla geçti zehir oldu..
Bunda teli elime almıyorum unutuyorum gebe olduğumu.
Kadınlar kulubu bile bazen strese sokuyor çünkü yorumlar genelikle endişe üzerine
Azıcık kola içtim bir şey olur mu
Dar giydim bir şey olur mu
Ağrım var bir şey olur mu
Gibi yorumlar bir süre sonra bilinç altına olumsuzluklar yüklüyor bu da gece kabuslar olarak geri dönüyor.
Kaybeden arkadaşlarımız olsun ister istemez kendimizle kıyaslıyoruz sonra araştırıyoruz en ufak belirtide bir şey olabileceğine istemsizce inanıyoruz.
Arkadaşlar yiyecek lokması varsa bu çocuklar dünyaya gelecek o yüzden salın gitsin
Telden uzaklaşıp, günlük hayatınıza hamile değilmiş gibi odaklanın
Çevrenizle bile bebek muhabbetine girmeyin.. farklı konular üzerine konuşun, aktiviteler yapın :)
Bebek konusunda olumlu yönlere odaklanın, stresten uzak bir gebelik hem bebek için hem de kendi sağlığınız için en faydalısı

Bu haftalarda metabolizma zayıflaması oluyor bu da şişkinliğe sebep veriyor. Şişkinlik, kramp, gaz sancıları, kabızlık oluşuyor.. yani normal sürecin bir parçası
Yediklerinize dikkat ederseniz bu süreci daha hafif atlatabilirsiniz

Bende bugün ağrıdan dolayı çok korktum ama inşallah bebişlerimiz iyidir canım
Doktora gittim bu gün korktuğum için. Çok şükür kalp atışı falan gayet iyi hiçbir sıkıntı yok dedi doktorum. Bu gibi ağrılar gayet normal rahim ve bebek büyüyor o da ağrı yapar dedi . Ve kanama olmadığı sürece de hiç korkmaya gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…