Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sac boyalari koku agirligindan zehirleme yapabilecegi icin doktorlar onermiyormus ama ne kadar dogru bilmiyorum
Zaten su donemde bitmis yilmis haldeyiz saclarimiz bari toparlasa

Bana lütfen yardımcı olun. 10+3 üm ama psikolojim hiç iyi değil sürekli yatıyorum ağlıyorum. Aşırı mide bulantısı ve kusmam vardı 6. Haftadan beri şuan iki ilaç kullanıyorum baskılıyor kusmamı ama ben bu baskıyı vucudumda hep hissediyorum hep kusacak gibiyim. Yemek yapamıyorum , ev işi yapamıyorum eşim yardımcı oluyor ama rahatsız hissediyorum hep. Kokular çok rahatsız ediyor. Günler geçmiyor gibi geliyor. Benim gibi olan var mı ya da geçiren?

Kaç haftalıksınız yani ne zaman açıldı iştahınız

Kızlar iki gündür yediğimi hemen kusuyorum. Çok açım ama midem çok kötü yiyemiyorum. Su da içemiyorum, bugün sadece bir bardak açık çay içtim. Böbreklerim konusunda endişeliyim. En son 10 gün önce zoferli serum taktırmıştım. Sabretmeye çalışıyorum ama hiç beklemeyip taktırsam mı bilemedim ya. Kola ve çayla idare mi etsem yetmez ama dimi? İlaç da kullanıyorım bi sürü, gerçi düzenli içemedim de offf yoruldum

10 +0 dan selamlar kızlar en son 6 haftallıkjen doktora gitmiştim çok merak ediyorum acaba ne kadr büyüdü 3 hafta daha gidemicem gibi duruyır o zmna tam büyür cinsiyet tahminide olur herhalde demi

Kaç haftalıksınız yani ne zaman açıldı iştahınız
Ben 8 haftaligim ama benim bahsettiginiz gibi kusmam hic olmadi, tiksinti/istahsizlik idi sadece. Bisey yiyesim gelmiyordu yeme fikri tiksindiriyordu. İçim bişey almiyordu
Kizlarin hamilelikleri annelerine benzer derler. Ki benim, kardesimin, arkadaslarimin hep öyle oldu. Annenin hamileligi kusmali gectiyse kizinki de öyle olmus hep etrafimda. Annenize sorsaniz belki öngörü olur

Benim annem ve ablalarim bol kusmali bulantili ayılıp bayılmalı geçirmişler hamilelikleri ama benim koku hassasiyeti sancilanma ve uyku olmazsa hiç hamile olduğumu bilmem galiba bence bunyeyle ilgili benim acı eşiğim yüksek baya ameliyatlarda bile narkozdan uyanınca hemen ayılıyordum herkes şok oluyordu sanki ameliyatan değil tur atıp gelmişsin derlerdi acı eşiği ve vücuda alınan ilacı nötrleyen hamilelik hormonlarından etkiyi az alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…