Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba şişkinliktir muhtemelen sizin. Bende 10+1 deyim . Ara sıra yemekten sonra şişiyorum 6 aylık hamile gibi. Ama sabah tamamen sönüyor nir şey kalmjyot . Bebek göbeği olmadığını ordan anlıyorum

12. Haftada geçer inşallah ya bende onun ümidiyle dayanmaya çalışıuorum ama hiraz daha devam ederse ilaca başlarım . Hiç halim kalmadı

Merhabalar. Ben de benzer bir durumdayım 5+1 hamileyken kesem 6 hafta ile uyumlu yumurtlamam erken olmuştu sanırım o yüzden. Ama bebek boyu çok minik 5 ile uyumlu gibi. Sizin de yumurtlamanız mı erkendi ? Benim doktorum çok sorun görmedi bunu ama korkuyorum 2 kaybım var çünkü öncesinde. Sizin doktorunuz bi yorum yaptı mı buna

Merhaba,umarım iyisindir,nasılsınız?bebeğiniz nasıl?nasıl bir yol izlendi?benimde ıgg pozitif ıgm sınır da çıktı ,avidite sonucumu bekliyorum,çok kötü durumdayım

Cift kat maske kullan canim, bende kiymada oyleyim ama seviyorum da burnuma basortu baglayarak yapiyorum

Cift kat maske kullan canim, bende kiymada oyleyim ama seviyorum da burnuma basortu baglayarak yapiyorum
Maske mantıklı bir d eöyle deneyeyim ama ben sadexe kokusunu alınca değil görünce de mahvoluyorum. Üstelik sadece bazı şeylerden değil her şeyden

Hanımlar merhaba 8 haftalık hamileyim adet olur gibi kasık ve bel ağrım var bu normal mi çok ağrıyor sanki adet olmuşum gibi bir ağrı korkuyorum acaba bir sıkıntı mı var diye

Hanımlar merhaba 8 haftalık hamileyim adet olur gibi kasık ve bel ağrım var bu normal mi çok ağrıyor sanki adet olmuşum gibi bir ağrı korkuyorum acaba bir sıkıntı mı var diye
Canım regl günün mü geldi o tarihlerde vücut öyle tepkiler verebiliyormuş bir yerde okumuştum bunu. Aşırı kanama olmadığı sürece acil birşey yok endişelenme az kanamaya da normal diyor benim doktorum kese büyüdüğü için olabiliyormuş

Kanamam yok çok şükür sadece adet sancısı gibi ağrı çekiyorum bacak bel karın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…