Merhaba arkadaşlar, kaçıncı haftadasınız? Ben 10. Haftadayım. Karnınız çıktı mı? Benim pantolonlarım olmuyor göbeğim yüzünden. Erken değil mi şaşkınım biraz. Bulantılarım çok yoğun birde uykularım acayip bozuldu. Ben normalde çok uyku düşkünüyümdür deliksiz uyurdum gece bi uyanıyorum ya da sabah çok erken bir daha uyuyamıyorum acaba vitaminlerin etkisi mi diye düşünmeye başladım. Gündüz sürekli yattığım için yorulmadığım için de olabilir zor dalıyorum gerçi gündüz hiç uyumuyorum ama.. sizde nasıl durumlar?
Merhaba şişkinliktir muhtemelen sizin. Bende 10+1 deyim . Ara sıra yemekten sonra şişiyorum 6 aylık hamile gibi. Ama sabah tamamen sönüyor nir şey kalmjyot . Bebek göbeği olmadığını ordan anlıyorum
Merhaba ben bugün haftalar sonra ilk kez yaptım. Ama sanırım yiyemeyecem çıkardım. Yoğurt çorbası yaptım birde fırına karnıbahar patates. Soğan falan kavurmadığım için yapabildim bunları ama başka bir şey yapamam.
Canım ben onu dün sordum doktora bebek oluşana kadar kese baz alınır bebek olduktan sonra bebek ölçülür kesenin önemi kalmıyor ben 7 haftalıktım kese 8+1 bebek 6+3 ama gününe göre bebek kalp atışı iyiyse adet günü ve kese geçersiz oluyor yani senin bugün çıkan 6+6 bebeğin oluyor bunu hesaplayacaksin artık
Merhabalar. Ben de benzer bir durumdayım 5+1 hamileyken kesem 6 hafta ile uyumlu yumurtlamam erken olmuştu sanırım o yüzden. Ama bebek boyu çok minik 5 ile uyumlu gibi. Sizin de yumurtlamanız mı erkendi ? Benim doktorum çok sorun görmedi bunu ama korkuyorum 2 kaybım var çünkü öncesinde. Sizin doktorunuz bi yorum yaptı mı buna
Merhaba yorumunuz için çok teşekkür ederim . Bende ıgg negatif çıktı
Igm de sınırda çıktı .
Biraz senin durumundan farklı galiba . Tüp bebek ile hamile kaldım . Çok zorluk çektim . İnşallah birşey olmaz .
Merhaba,umarım iyisindir,nasılsınız?bebeğiniz nasıl?nasıl bir yol izlendi?benimde ıgg pozitif ıgm sınır da çıktı ,avidite sonucumu bekliyorum,çok kötü durumdayım
Kızlarrrr evde nasıl yemek yapıyorsunuz ya? Bi tek ben mi tiksindim böyle her şeyden. Biraz canım sıkılmaya başladı artık bu duruma . Kaç gündür yemek yapamıyorum. Ya eşim yapıyor ya dışardan yiyoruz. Bugün artık düzeniöe dömeyiö hafif yemeklerde olsa yapayım dedim ama o kadar zoe geliyor ki çok tiksiniyorum ((
Hanımlar merhaba 8 haftalık hamileyim adet olur gibi kasık ve bel ağrım var bu normal mi çok ağrıyor sanki adet olmuşum gibi bir ağrı korkuyorum acaba bir sıkıntı mı var diye
Hanımlar merhaba 8 haftalık hamileyim adet olur gibi kasık ve bel ağrım var bu normal mi çok ağrıyor sanki adet olmuşum gibi bir ağrı korkuyorum acaba bir sıkıntı mı var diye
Canım regl günün mü geldi o tarihlerde vücut öyle tepkiler verebiliyormuş bir yerde okumuştum bunu. Aşırı kanama olmadığı sürece acil birşey yok endişelenme az kanamaya da normal diyor benim doktorum kese büyüdüğü için olabiliyormuş
Canım regl günün mü geldi o tarihlerde vücut öyle tepkiler verebiliyormuş bir yerde okumuştum bunu. Aşırı kanama olmadığı sürece acil birşey yok endişelenme az kanamaya da normal diyor benim doktorum kese büyüdüğü için olabiliyormuş