Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 9+5iz bugün bebişim görmeye gitcem inşallah iyidir belirtiler kaybolunca korktum randevu günümden önce devlet hastanesine randevu aldım
Bakarlar mi canim
Takip eden doktorun varsa boyle seylerde bakmiyor diyorlar
Korkma bu haftalarda cok normal boyle hissetmen
Sabahlari dumduz karinla uyanip ogleden sonra sismeye basliyorum bende aksam bi bakmisim sanki 5-6 aylik gobek

Bakarlar mi canim
Takip eden doktorun varsa boyle seylerde bakmiyor diyorlar
Korkma bu haftalarda cok normal boyle hissetmen
Sabahlari dumduz karinla uyanip ogleden sonra sismeye basliyorum bende aksam bi bakmisim sanki 5-6 aylik gobek
Normalde özel hastaneye gidiyorum canım devlette giriş olsun diye gidicem zaten bugün ayrıca bi arkadaşım düzenli olarak hem devlet hem özele gidiyor bakmışlar ama bakarlar diye düşünüyorum

Maske mantıklı bir d eöyle deneyeyim ama ben sadexe kokusunu alınca değil görünce de mahvoluyorum. Üstelik sadece bazı şeylerden değil her şeyden
Ben onceki gebeliklerimde ozellikle sogandan kotu olurdum o yuzden sogani esime soydurup butun halde koyardik yemege o biraz daha iyi oluyordu her zaman olmasada yine kurtarici olmustu

Ben onceki gebeliklerimde ozellikle sogandan kotu olurdum o yuzden sogani esime soydurup butun halde koyardik yemege o biraz daha iyi oluyordu her zaman olmasada yine kurtarici olmustu
Ya işte belli bi şeylerden tiksinilse sorun değiş dediğiniz yöntemler bulunur. Ama ben şuan su dahil her şeyden tiksiniyorum . Tiksibnediğim neredeyse hiçbir şey yok

Normalde özel hastaneye gidiyorum canım devlette giriş olsun diye gidicem zaten bugün ayrıca bi arkadaşım düzenli olarak hem devlet hem özele gidiyor bakmışlar ama bakarlar diye düşünüyorum
Ay bende baktirdim ilac yazdirmaya gittim 1 haftada nasil buyumus
Sen gorebildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…