Pregestan 200 mg yaziyor kabindaBen 10+3 bel agrim var diye pregestan yazmisti, bende iliski yasamadim ama yuzeysel oldu simdi siz diyince bi korktum bi daha yapmayim en iysi, esleri tutmakta zor bu surecte yani valla.
hangi progestani yazdi size acaba
Bende merak ediyorum bunu, kacinci haftada olusuyor ve belli oluyor acaba dyePlesentanin rahim agzinda oldugu nasil anlasiliyor acaba? Kesenin alt tarafinda mi oluyor yukarda degil de
Baya varmis ama şöyle düsün, en son 2 3 hafta once gitmistimSenin yine yakin benim aralik 11de kontrol
Olsun keske bende gitsem ama devlet hastanesine gittigim icin cekiniyorum, surekli farkli doktorada gitsem anlarlarmi sanada sorayimBen sabredemiyorum ya pazartesi baska doktora gitmistim kendi doktorum izinde olduğu için o döndü cumartesi gidicez insallah 10+5 olcaz daha öncesinde olumsuz şeyler yaşayınca arayi cok açamıyorum eşim ve kızım da çok sabırsız hissetmeye baslayana kadar doktor kapısında yatcaz galiba
Rahmin orada alt tarafta oluşuyorPlesentanin rahim agzinda oldugu nasil anlasiliyor acaba? Kesenin alt tarafinda mi oluyor yukarda degil de
Farklı doktora da gitsen devlette sistemde görünür laf yapabilirler özel olunca kimse bişey demiyor tabi benim sağlık sigortam var sgk anlaşmalı özel hastaneye 15 tl katılım payı vererek muayene oluyorum tamamen ozellerde de yüzde 20 veriyorum ondan bu kadar rahatım ama ben de çocuğa zarari olmasindan çekiniyorumOlsun keske bende gitsem ama devlet hastanesine gittigim icin cekiniyorum, surekli farkli doktorada gitsem anlarlarmi sanada sorayimcunku bende gormek istiyorum ve bisey olmusmudur acaba diyorum hareket hissetmeyincr
Ben de çok uzun zaman oldu görmeyeliKızlar bugun 9+6 oldum salı günü randevum var en son 3 hafta önce filan gitmiştim bebegi cok merk ediyorum benim gibi olan var mı cok uzun geliyo bana
Ben de doktoruma simdi sordum, 20 mg toplam aliyorum ben onlem amacli. Artirsak agrilara iyi gelir mi diye o da aksine fazlasi agriyi artirabilir dedi ama hic bilmiyorum herkes kendi doktorunu dinlemeli sanirim hastanin sikayetine gore fayda zarar olayi degisiyorPregestan 200 mg yaziyor kabinda
Koçak farma firmasi sanirm
İlk aylarda kalp atimini dinlemek zararliymis sadece, dopller kullanildigi icin ses dalgalarkFarklı doktora da gitsen devlette sistemde görünür laf yapabilirler özel olunca kimse bişey demiyor tabi benim sağlık sigortam var sgk anlaşmalı özel hastaneye 15 tl katılım payı vererek muayene oluyorum tamamen ozellerde de yüzde 20 veriyorum ondan bu kadar rahatım ama ben de çocuğa zarari olmasindan çekiniyorum
Banada 200mg fazla geldi gorunce ama hic arastirmadim, kadin doguma randevu alip gidip sorsammikiBen de doktoruma simdi sordum, 20 mg toplam aliyorum ben onlem amacli. Artirsak agrilara iyi gelir mi diye o da aksine fazlasi agriyi artirabilir dedi ama hic bilmiyorum herkes kendi doktorunu dinlemeli sanirim hastanin sikayetine gore fayda zarar olayi degisiyor
Sikayetiniz nasil peki? Iyi geldi mi?Banada 200mg fazla geldi gorunce ama hic arastirmadim, kadin doguma randevu alip gidip sorsammiki
Hadi ya o kadar mı fark ediyor:) ay valla herkes aynı şeyi diyor içim rahatladı ya çok şükür inşallah cumartesi günü hayırlı haberle dönerimBen oğlum zamanında aynı iki farklı doktora gitmiştim sabah 1 hafta ilerdeydi, akşam 1 hafta geriydi sonra bunu kendi doktoruma sorduğumda elimi azicik soyle yapsam oynama olur dedi.
Ciddi bir şey söylerim ben zaten demişti
Evet bana da vermedi işte normalde ben 6. Haftada duydum halbuki özelde. Cumartesi günü kendi doktoruma gidince inşallah çözülecek sorunKesinlikle katılıyorum. Devlet hastanesine tahlillerimi yaptırmaya gidiyordum. Bana kese boş denildi. Yani kahrolmuştum. Bir kaç gün sonra kendi doktoruma gittiğimde dolu olduğunu gördük. Devlet hastanelerinde kullanılan cihazlar eski. Kalp atışı sesini bile dışarı vermiyor çoğu.
Merak ediyorum cok iyi mi diye her hafta gitsek ancaBen de çok uzun zaman oldu görmeyelifetal dna testi sonucu çıkınca gidicem o da bi 10 gün daha demek
Yaaa ben de göreyim hayrılısıyla insallah maşallah her gittigmizde gözle görülür büyüyorBebisin cok minikti gordugunde suan tam boyle gozukecek, ben sok olmustum gorunce ellerini oynatiyordu
Ben evde yuruyus yapmistim 10 bin adim sonra bel agrim baslamisti, fitil kullanimindan 2. Gun bel agrim kesildi suan cok iyiyimSikayetiniz nasil peki? Iyi geldi mi?
Ben de çok isterdim her hafta görmeyi. İlk haftalardan öyle alışmıştık. Artık anca ayda birMerak ediyorum cok iyi mi diye her hafta gitsek anca