Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ah o kadar çok üzüldüm ki, okurken bende ağladım. Eşinle birbirinize destek olduktan sonra inşallah allahın izniyle her şey yoluna girer. Tez zamanda sağlıkla güzel haberler alman dileğiyle

Suya karbonat ve limon attım öyle içiyorum ama digerlerini de deniyeyim bana süt ürünleri çok yaramıyor turşu annemde vardır ondan istiyeyim bari marketten tursu almıstım ama onlarda illa katkı maddesi vardır
Karbonat bilmiyorum hamilelikte nasıl oluyor fikrim yok o yüzden yorum yapamıyorum ama turşu hazır değil de ev turşusu bahsettiğim. Hazırlar aynı derece olmuyor fayda olarak artı koruyucu cabası, ben onları yiyemiyorum mesela kokusu değişik geliyor. Annenizden varsa iyi olur Bi de bundan sonrası için de yapabilirsen kendin kursan aslında ya da anne yapsa kışın güzel gidiyor. Benim bulantılarima iyi geliyor mesela Bi de öyle de faydası oldu bana. Yazın hem kendim kurdum ben hem annemden aldım farklı farklı. Normalde de çok tüketiyoruz

Çok üzüldüm ne desem teselli olmayacak şu an biliyorum. Kendini bastırma hislerini yaşa rahatla. Ama şunu gördün ki gebe kalabiliyorsun bir engeliniz yokmuş ve yine olur Dr un artık korunmayı bırakmanız uygun dediği zamandan sonra çok kısa sürede gebelik olusacagini düşünüyorum. Düşük vb durumların arkasından kısa sürede oluyor diyorlar. Sen elinden geleni yaptın seninle kalabilmesi için ama Rabbim en iyisini bilir hayirlisi buymus demekten baska birsey gelmiyor elden. ve ben eminim ki en kısa sürede mucizen seni yeniden bulacak dua edecegim senin için
İlaç konusunda bilgim yok ilk benim de çünkü

Ahh okurken içim gitti . Bende Haziran ayında kaybettim . Benim bebeğim neredeyse 12 haftalıktı kalbi durdu . İlaçla düşürdü doktor hiç korkma kuzum kürtajdan daha kolay oldu ve hiç korunma dedi doktorum kürtajda süre oluyor . Seni o kadar iyi anlıyorum ki şehir hastanesinin bahcesinde eşimle saatlerce ağlamıştık. Ama inan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. Hamilelerin duası kabul olurcum hayırlısı ile rabbim seninde sağlıklı sıhhatli bebeğini nasip etsin. Çok zor ne söylesek seni avutmayacak ama dualarımız seninle

eleanorancalimon H hggog A AcemiGebe111 P papatyamm13 yagmurhakan35
Desteğiniz için minnettarım sanki yanımdasınız da bi dost eli gibi hissettim ne iyi geldi lütfen sakın sizler üzülmeyin hiçbir şeye stress yapmayın keyifle huzurla geçsin gebelikleriniz inşallah

Ve evet, kesinlikle tüm duyguların olağan anda yaşanması gerekiyor ki onun da yükünü taşımayıp daha rahat ayaklanmak için. Hem sizin tecrübelerinizden cesaret aldım, hem de araştırıp gördüklerimden biraz daha rahatladım şu son 1 saatte. boş gebelik sonrası gebelik genellikle sağlıklı gebeliğe dönüyormuş ve hemen gebe kalan varmış. doktorla da ilerleyeceğimiz şekilde dilerim ben de tez zamanda yaşadığım bu heyecanım uzun süre yarım kalmadan güzel heyecanla taçlanır yeniden hepinizi seviyorum iyi ki varsınız

Canım durumuna çok üzüldüm umarım bundan sonra ki süreçte rabbim senin gönlüne göre versin kendini stres yapma Boş gebelikten sonra hemen tekrar hamile kalabiliyorsun bende daha önce geçirdim çok çok geçmiş olsun

Gecmis olsun umarim en kisa zamanda yeri dolar saglikli bir gebelikle
Beta hcg takibi yaptirmis miydin ?
Benim de ilk gebeliğim boştu, kurtaj olmustum. Beta hcg duzensiz artiyordu belliydi yani
2. Gebelikte beta hcg takibi yaptım düzenli katlandigidini gorunce içim rahatlamisti. Nitekim kendisi su an 7 yasinda
Simdi 3. Gebeligim 2. Çocuğum olacak insallah
Hic stres yapma, sağlıklı beslen, radyasyondan uzak dur, kafani dağıt, fazla kilon varsa kilo ver. 2. Bebek saglikla gelir kendiliginden
Biliyorum icin paramparca ama geçecek

Çok üzüldüm. Allah en hayırlı vakitte sağlıkla nasip edecek inanıyorum. Demek ki hamile kalabiliyormuşsun bunu görmek bile olumlu bir yönü. Çok geçmiş olsun.

Kardeşim de boş gebelik geçirdi, ona da doktor progesteronu bıraktırıp adet olursun dedi ama günler geçti mide bulantısı hiç geçmeyip adet de başlamayınca kendi isteğiyle kürtaj oldu. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba. Bağırsak problemi yaşayan var mı? Geceden beri guruldayan midemden uyuyamadım. Durmadan bi şey hareket ediyormuş gibi midem karnımda . Gaz sancısı da cabası. Mide sesim fena . Değişik şeyler oluyor

Geçmiş olsun Allahım tez zamanda sağlıkla güzellikle nasip etsin

Canım benim rabbim yardımcın olsun inşallah öyle iyi anlıyorum ki acını kalbimle hissediyorum ki cok üzgünüm senin için inşallah tez vakitte çok sağlıklı güzel hamileliğin olsun asla pes etme olur mu biz her zaman yanındayız her zaman dualarimizda olacaksın buradaki herkes gibi seninde çok iyi güzel bı anne olacağına kalbimle inanıyorum demekki rabbimin nasip ettigi zaman şuan değilmiş ve rabbim sevgidi kulu sınar bunu unutma olur mu şuan çok üzülüyorsun biz bu kadar üzülürken üzülmek ağlamak sizin en doğal hakkınız ama eşinle yine bir olup birbirinizle ayaklanın denemekten dua etmekten şükür etmekten asla vazgeçme inşallah Allah'ım en kısa sürede en güzel şekilde hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip etsin

Eşim karnımın sesiyle uyandi benimde geceden beri başladı karnım taş gibi gaz sancısı afedersin en ufak yellenmede karnım yumuşuyor sonra tekrar aynı agrilarve sertlik

Kızlar günaydın benim normal tamamlayıcı özel sağlık sigortam var doğum paketi dahil değil ama yine de anlaşmali hastaneye gittiğimde kadın doğum muayenelerinde indirim olur mu acaba ücrette bilgisi olan var mı bu konuda

Telefonda görüştüm iki hastaneyle. Egepol doğum paketi olarak söyledi hatta ne zaman doğum yapacağımıda söylemiştim. Zaten ben karataşa gidiyorum o da şuan nakit olarak verilirse fiyatı sabitleriz demişlerdi. İkili test zamanında yani 2 hafta sonra karataş hastanesiyle konuşucam zaten.

Çok çok geçmiş olsun inşallaah sağlıklı hayırlı bi bebek nasip etsin Allahım sana. Üzülürsün ama geçer daha güçlü kalkarsın. Bi bakmışsın bebeğin kucağında dualarım seninle

Yaaa fufucumm çok üzüldüm çok geçmiş olsun.
O kaybetme hissi insanı yıkıyor evet ama kendini toparladığında hayalin yine seni bulacak. Her şeyin bir zamanı var bebişin de doğru zamanda seninle olacak
Benim de ilk düşüğümde kendi temizlendi ilaca gerek kalmadı umarım senin için de öyle olur

Gebelik olduğunda kapsamıyor diye biliyorum. Sigorta şirketini arayıp bilgi almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…