Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bence erken en azından 3 ay olsun derim

Çok teşekkür ederim ücretli+ücretsiz hepsini topladoğında bile yeterli gelmiyor bebek hala küçücük oluyor
Evet maalesef öyle. Ben de üzgünüm bu durum icin bir de nobetli çalışan biriyim daha fazla stres oluyorum. Şu anda da 24 haftaya kadar nobet tutturabiliyorlar benim çok ağrım oluyor nöbetten sonra. Bebeğin tutunacagi aylardayiz çok korkuyorum stresten sevincimi unutuyorum bazen

Rabbim acil şifalar versin inşallah bebeğini bu kez sağlıkla kucağına alırsın

İnşallah atlatıp sağ salim kucağına alırsın yavrunu Dualarım seninle

Diğer iki kızımı yurtdışında doğurdum ve sadece 2 kez ulturasona girdim. 10 ve 20. Haftalarda sadece giriliyor başka yok cinsiyette 20.haftada öğreniliyor bu yüzden

Rabbim sağlıkla kucağına almayı ve sürecin güzel ve kolay geçmesini nasip etsin

Kızlar kayınvalidem peynir yapmış getirmiş, sordum ama kaynatmamış öncesinde peyniri bana getirdiğinde tuzlu suya basmadan önce baya bi tuzlu suda kaynattı bi süre. Peynir de sert bir peynir. İnternette araştırdım sert peynirler yenebilir diyor, ama emin de olamadım. Sonradan kaynatması pastorize etmiş sayılır mı sizce?

Sonradan kaynattığı için pastörize olur evet. Afiyet olsun ne güzel mis gibi gerçek peynir.

Allah yar ve yardimcin olsun canım güzel haberlerle taburcu olursun inşallah

Diğer iki kızımı yurtdışında doğurdum ve sadece 2 kez ulturasona girdim. 10 ve 20. Haftalarda sadece giriliyor başka yok cinsiyette 20.haftada öğreniliyor bu yüzden
Ben de yurtdisindayim ve burada yeniyim süreçle ilgili hiiic bisey bilmiyorum
Peki kalp atışını kac haftalikken nasil duymustunuz
Karindan ultrasonla bakmiyolar sadece 3 hak var ama vajinal ultrasonla bakiyorlar mi

İnşaallah en güzel şekilde süreci atlatırsınız. Allah şifa versin.

Selamlar sayılmıyor bence tüketmeyin

Ben de yurtdisindayim ve burada yeniyim süreçle ilgili hiiic bisey bilmiyorum
Peki kalp atışını kac haftalikken nasil duymustunuz
Karindan ultrasonla bakmiyolar sadece 3 hak var ama vajinal ultrasonla bakiyorlar mi
Hangi ülke? Vajinal muayene hiç olmadı. Sadece son haftalar açılmam var mı diye elle muayene etmişti drum.
Bütün test ve ultrason 10.haftada oldu. Zaten öncesinde hastaneye bile kabul etmiyorlardı

Kızlar bu bahsettiği uygulama ney ben anlamadım nerden yapacağımı. Tahmini doğum tarihini girdim ama gün gün takip etme programını falan bulamadım

Günaydınn sabah kahverengi lekelenme ile uyandım. Normal mi? Takvime göre 5+3 üm. Biraz ağrımda var. İlk hamileliğimde 6. Haftada 1-2 damla kahverengi akıntı olmuştu. Bi kere olmuştu. Normal mi bu
Bence normal canim, yerlesme kanamasi kahverengi olur bendede pembemsi bi geliyodu bide kahverengi geliyordu, agrida normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…