Amin inşallah sağ olunRabbim bebegini sana bagislasin, insallah saglikli gelisimi nasip olsun, kolaylikla kucagina alman nasip olsun, kanama alani bebegine zarar vermeden hastaneden hemencecik taburcu olman, hamileligini kolayca gecirmen nasip olsun insallahhh
Bence erkenHanımlar birşey sorucam . Şuan tam 6+2 haftalık hamileyim . Alışveriş ne zaman yapılmalı... Şuan çok çok erken biliyorum ama biliyorsunuz her gün geçtikçe herşeye zam geliyor . Özellikle asgarî ücrete zam geldiğinde her şey daha da uçacak şuan kıyafet değil de büyük eşyalar alsam mesela puset , beşik, bebek arabası gibi şeyleri sonuçta cinsiyet için ortak şeyler bunlar . Çok mu erken olur sizce ?
Evet maalesef öyle. Ben de üzgünüm bu durum icin bir de nobetli çalışan biriyim daha fazla stres oluyorum. Şu anda da 24 haftaya kadar nobet tutturabiliyorlar benim çok ağrım oluyor nöbetten sonra. Bebeğin tutunacagi aylardayiz çok korkuyorum stresten sevincimi unutuyorum bazenÇok teşekkür ederimücretli+ücretsiz hepsini topladoğında bile yeterli gelmiyor bebek hala küçücük oluyor
Rabbim acil şifalar versinMerhaba ben de bugün 5+3 üm. İki gündür kahverengi lekelenmem vardı. Bugün kanamaya döndü. Doktora geldim yatış yaptılar. Düşük riskim var. Kesenin üst kısmında kanama alanı var. Korkuyorum daha önce de bu haftalarda kanamam olup düşük yapmıştım. Dua eder misiniz kızlar
İnşallah atlatıp sağ salim kucağına alırsın yavrunuMerhaba ben de bugün 5+3 üm. İki gündür kahverengi lekelenmem vardı. Bugün kanamaya döndü. Doktora geldim yatış yaptılar. Düşük riskim var. Kesenin üst kısmında kanama alanı var. Korkuyorum daha önce de bu haftalarda kanamam olup düşük yapmıştım. Dua eder misiniz kızlar
Diğer iki kızımı yurtdışında doğurdum ve sadece 2 kez ulturasona girdim. 10 ve 20. Haftalarda sadece giriliyor başka yokBen 5+0da evde test yaptım ve ilk kez o zaman doktora gittim . Kanlar alındı kese göründü. 7+4 te gel kalp atışına bakalım dedi doktor . İyi ki diyorum hem geç öğrendim hem doktora 1 kez gittim diye . Çünkğ gerçekten vakit geçmiyor ve hep başkalarıyla kıyaslıyoruz kendimizi . Yurt dışında doğuma kadar sadece 3 kez ultrasyona giriyorlarmış keşke bizler de öyle yapabilsek. Çünkü her görüntüde başkalarıyla koyaslayıp bizimki böyle sizinki şöyle diye stres yaratıyoruz kendimize
Rabbim sağlıkla kucağına almayı ve sürecin güzel ve kolay geçmesini nasip etsinMerhaba ben de bugün 5+3 üm. İki gündür kahverengi lekelenmem vardı. Bugün kanamaya döndü. Doktora geldim yatış yaptılar. Düşük riskim var. Kesenin üst kısmında kanama alanı var. Korkuyorum daha önce de bu haftalarda kanamam olup düşük yapmıştım. Dua eder misiniz kızlar
Sonradan kaynattığı için pastörize olur evet. Afiyet olsun ne güzel mis gibi gerçek peynir.Kızlar kayınvalidem peynir yapmış getirmiş, sordum ama kaynatmamış öncesindepeyniri bana getirdiğinde tuzlu suya basmadan önce baya bi tuzlu suda kaynattı bi süre. Peynir de sert bir peynir. İnternette araştırdım sert peynirler yenebilir diyor, ama emin de olamadım. Sonradan kaynatması pastorize etmiş sayılır mı sizce?
Allah yar ve yardimcin olsun canım güzel haberlerle taburcu olursun inşallahMerhaba ben de bugün 5+3 üm. İki gündür kahverengi lekelenmem vardı. Bugün kanamaya döndü. Doktora geldim yatış yaptılar. Düşük riskim var. Kesenin üst kısmında kanama alanı var. Korkuyorum daha önce de bu haftalarda kanamam olup düşük yapmıştım. Dua eder misiniz kızlar
Ben de yurtdisindayim ve burada yeniyim süreçle ilgili hiiic bisey bilmiyorumDiğer iki kızımı yurtdışında doğurdum ve sadece 2 kez ulturasona girdim. 10 ve 20. Haftalarda sadece giriliyor başka yokcinsiyette 20.haftada öğreniliyor bu yüzden
İnşaallah en güzel şekilde süreci atlatırsınız. Allah şifa versin.Merhaba ben de bugün 5+3 üm. İki gündür kahverengi lekelenmem vardı. Bugün kanamaya döndü. Doktora geldim yatış yaptılar. Düşük riskim var. Kesenin üst kısmında kanama alanı var. Korkuyorum daha önce de bu haftalarda kanamam olup düşük yapmıştım. Dua eder misiniz kızlar
Selamlar sayılmıyor bence tüketmeyinKızlar kayınvalidem peynir yapmış getirmiş, sordum ama kaynatmamış öncesindepeyniri bana getirdiğinde tuzlu suya basmadan önce baya bi tuzlu suda kaynattı bi süre. Peynir de sert bir peynir. İnternette araştırdım sert peynirler yenebilir diyor, ama emin de olamadım. Sonradan kaynatması pastorize etmiş sayılır mı sizce?
İnşallah en kısa sürede kanaman durur ve sağlıkla evine gidersin. Allah yardımcın olsun inşallahAmin inşallah sağ olun
Hangi ülke? Vajinal muayene hiç olmadı. Sadece son haftalar açılmam var mı diye elle muayene etmişti drum.Ben de yurtdisindayim ve burada yeniyim süreçle ilgili hiiic bisey bilmiyorum
Peki kalp atışını kac haftalikken nasil duymustunuz
Karindan ultrasonla bakmiyolar sadece 3 hak var ama vajinal ultrasonla bakiyorlar mi
Kızlar bu bahsettiği uygulama ney ben anlamadım nerden yapacağımı. Tahmini doğum tarihini girdim ama gün gün takip etme programını falan bulamadımMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-06-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Bence normal canim, yerlesme kanamasi kahverengi olur bendede pembemsi bi geliyodu bide kahverengi geliyordu, agrida normalGünaydınn sabah kahverengi lekelenme ile uyandım. Normal mi? Takvime göre 5+3 üm. Biraz ağrımda var. İlk hamileliğimde 6. Haftada 1-2 damla kahverengi akıntı olmuştu. Bi kere olmuştu. Normal mi bu
Ben de bakındım bulamadım yaKızlar bu bahsettiği uygulama ney ben anlamadım nerden yapacağımı. Tahmini doğum tarihini girdim ama gün gün takip etme programını falan bulamadım
Öyle mi ben yanlış anlamışım kusura bakmayınTeşekkür ederim ama ben ücretsiz izni sormuştum. Yine de bilgileriniz için teşekkğrler
Bütün gün moralim bozuldu. 1 damla 1 damla geliyor. Kahverengi. İlkinde olmayınca korktumBence normal canim, yerlesme kanamasi kahverengi olur bendede pembemsi bi geliyodu bide kahverengi geliyordu, agrida normal