Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim hafif oldu diyince normal dedi yine de progesteron fitil verdi. 10 gün sonra kontrole bi gel dedi ancak gidemeyeceğim sanırım. 7. Haftada gitme niyetim var. Erken öğrenmenin bazı sıkıntıları oluyor. Bebeğim iyi olsun da, ağrıymış kanamaymış hiç önemli değil. İnşallah en kısa zamanda görürümAllah'ın izniyle o günleri de görürsünüz inşallah Kanamanızla ilgili birşey söyledimi doktorunuz?Bir sonraki randevunuzu ne zamana verdi?
Normal merak etmeyin.Şimdiden tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba sat 24 Eylül bat 21 ekim. 28 günde bir regl oluyorum. Takvime göre bugün tam 5+0 kan testi verdim 3.792 oldu sizce 5+0 için normal mi benim gibi çıkan var mı
Normal bir değer.Merhaba sat 24 Eylül bat 21 ekim. 28 günde bir regl oluyorum. Takvime göre bugün tam 5+0 kan testi verdim 3.792 oldu sizce 5+0 için normal mi benim gibi çıkan var mı
Ağrımaması kötü mü hamileyiz diye sürekli kötü mü olacağız eyvah yandık desenize her gün birbirinden değişik olabilir, kafanıza takmayın, bazen mideniz çok bulanır, bazen hiç hamile değil gibi belirti olmaz çok güzel bir gün geçirirsiniz. Hepsi normalBenim de bugün midem sanki biraz daha az ağrıdı. Ona göre de beslendim aslında ama baya ağrırdı. Şimdi niye ağrımıyor diye tedirgin oldum. Sizin de oluyor mu bir gün mideniz çok kötü, diğer gün iyi?
Hoşgeldin canım Ağustos Eylül gurubundan hatırlarsın belki beni aşılama olacam demiştim çok şükür tuttu bence gayet normal benim dün kese göründü 4 gün öncesi 2600 çıkmıştı hayırlı olsun sağlıklı hamilelikler geçirip kucagimiza alalım inşallahMerhaba sat 24 Eylül bat 21 ekim. 28 günde bir regl oluyorum. Takvime göre bugün tam 5+0 kan testi verdim 3.792 oldu sizce 5+0 için normal mi benim gibi çıkan var mı
Belirtinin azalması bebeğin sağlığıyla alakalı gibi geliyor o yüzden endişe ettim daha önceki hamileliğimde kesintisiz ağrımıştı diye hatırlıyorum. Şimdi hafiften midem ayaklandı neyse kiAğrımaması kötü mü hamileyiz diye sürekli kötü mü olacağız eyvah yandık desenize her gün birbirinden değişik olabilir, kafanıza takmayın, bazen mideniz çok bulanır, bazen hiç hamile değil gibi belirti olmaz çok güzel bir gün geçirirsiniz. Hepsi normal
Hoşbuldum, evet hatırladım. Hayırlı olsun ikimize de cumartesiye randevu aldım, o zamana görünür benim de insaAllah. Aminn insaAllahHoşgeldin canım Ağustos Eylül gurubundan hatırlarsın belki beni aşılama olacam demiştim çok şükür tuttu bence gayet normal benim dün kese göründü 4 gün öncesi 2600 çıkmıştı hayırlı olsun sağlıklı hamilelikler geçirip kucagimiza alalım inşallah
Bebeğin sağlığıyla hiç alakası olmadığını söyleyebilirim. Ben de ilk hamileliğimde sadece 3 gün mide bulantısı yaşadım sonra doğuma kadar her şey çok rahat geçmişti.Belirtinin azalması bebeğin sağlığıyla alakalı gibi geliyor o yüzden endişe ettim daha önceki hamileliğimde kesintisiz ağrımıştı diye hatırlıyorum. Şimdi hafiften midem ayaklandı neyse ki
Bence sagligiyla alakasi var acikcasi. Ornegin, annemin zamaninda birden bulanti vs kesilmiş ve malesef bebeğin kalbi durmuş oldugunu ogrenmisler. Illa oyle olacak diye bir durum yok, kötü ihtimaller her zaman var, ama tamamen alakasizdir da denemez bana göre. Sizin rahat gecmis sansliymissiniz, zaten sizin hamilelikte normaliniz buymus. Benim 14. Haftaya kadar midem agrimisti.Hiç
Bebeğin sağlığıyla hiç alakası olmadığını söyleyebilirim. Ben de ilk hamileliğimde sadece 3 gün mide bulantısı yaşadım sonra doğuma kadar her şey çok rahat geçmişti.
Bende bunu merak etmiştim forumda okudum biraz, bir kişi de mide bulantılarım devam etmişti ama bebeğimin kalbi durmuştu yazmış. Sanırım bilemicez hep bir ihtimal var, umarım hepimiz sağlıkl geçiririzBence sagligiyla alakasi var acikcasi. Ornegin, annemin zamaninda birden bulanti vs kesilmiş ve malesef bebeğin kalbi durmuş oldugunu ogrenmisler. Illa oyle olacak diye bir durum yok, kötü ihtimaller her zaman var, ama tamamen alakasizdir da denemez bana göre. Sizin rahat gecmis sansliymissiniz, zaten sizin hamilelikte normaliniz buymus. Benim 14. Haftaya kadar midem agrimisti.
Muhtemelen herkeste farkli farkli durumlar oluyor. Ben de sizlerde dalgalanmalar oluyor mu diye merak ettim. Umarim hepimizin sureci saglikla ilerler.Bende bunu merak etmiştim forumda okudum biraz, bir kişi de mide bulantılarım devam etmişti ama bebeğimin kalbi durmuştu yazmış. Sanırım bilemicez hep bir ihtimal var, umarım hepimiz sağlıkl geçiririz
Aslında mide bulantım biraz kesilmişti. 2 gündür arttı. Sürekli olmuyor gidip geliyor. Bazen sabah kalktığımda hiç olmuyor bazen de oluyor. Bazen yemek yedikten sonra oluyor. KarışıkMuhtemelen herkeste farkli farkli durumlar oluyor. Ben de sizlerde dalgalanmalar oluyor mu diye merak ettim. Umarim hepimizin sureci saglikla ilerler.
Anladim demek ki gun gun degisebiliyor ben sabahlari iyi uyaniyorum, ama acikinca kotu oluyorum. Corba icmek cok iyi geliyor. Tuzlu peynir, yatmadan once sut. Bunlar rahatlatıyor gibi.Aslında mide bulantım biraz kesilmişti. 2 gündür arttı. Sürekli olmuyor gidip geliyor. Bazen sabah kalktığımda hiç olmuyor bazen de oluyor. Bazen yemek yedikten sonra oluyor. Karışık
Ben burada rahatlatmaya çalışmak istedim, inşaallah endişe ettiğin gibi bir durum değildir. Benim de ablamın bebeğinin kalbi durduğunda tam tersi bulantıları çok daha fazla artmıştı. O da aynen o şekilde bebek çok sağlıklı heralde kusuyorum sabahtan akşama diye düşünüyordu ama bebeğinin kalbi durmuş ve kaybetti. Gerçekten ben alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kusarsak bebek sağlıklı, kusmazsak bir sıkıntı var diye asla değil. Bünye bu her türlü farklılıklar gösterebilir. Biz ciddi şeylere odaklanalım, bu ilk 3 aylık dönemde, lekelenme, kanama varsa normal değildir. Bulantı varsa, yoksa bunlar kriter değil bana göre. Her şeyi çok endişe etmeyelim, hamileliğimiz keyifli geçsinBence sagligiyla alakasi var acikcasi. Ornegin, annemin zamaninda birden bulanti vs kesilmiş ve malesef bebeğin kalbi durmuş oldugunu ogrenmisler. Illa oyle olacak diye bir durum yok, kötü ihtimaller her zaman var, ama tamamen alakasizdir da denemez bana göre. Sizin rahat gecmis sansliymissiniz, zaten sizin hamilelikte normaliniz buymus. Benim 14. Haftaya kadar midem agrimisti.
Bencede haklısın.Benim hazirandaki kalbi duran bebeğimde mide bulantısı,gögüs hassasiyetim vardı basından kaybettğim güne kadar . Bu hamileleğimde basından beri hiç bulantı ve göğüs hassasiyeti yok her kontrolde belirti yok diye korkuyorum şükür sıkıntı yok .İşin özeti ne kadar tsksrsak o kadar üzerimize çekiyoruz.Gecen sefer iş yapmıyordum hep uyuyordum .Kendimi hasta gibi soyutlamıştım. Yemeği içmesi herseyim inanılmaz düzenliydi yinede kaybettim. Bu sefer akışına bıraktım çok huzurluyum bugun 17.000 adım atmışım mesela:) Hersey allahtan dua edip bekleyeceğizBen burada rahatlatmaya çalışmak istedim, inşaallah endişe ettiğin gibi bir durum değildir. Benim de ablamın bebeğinin kalbi durduğunda tam tersi bulantıları çok daha fazla artmıştı. O da aynen o şekilde bebek çok sağlıklı heralde kusuyorum sabahtan akşama diye düşünüyordu ama bebeğinin kalbi durmuş ve kaybetti. Gerçekten ben alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kusarsak bebek sağlıklı, kusmazsak bir sıkıntı var diye asla değil. Bünye bu her türlü farklılıklar gösterebilir. Biz ciddi şeylere odaklanalım, bu ilk 3 aylık dönemde, lekelenme, kanama varsa normal değildir. Bulantı varsa, yoksa bunlar kriter değil bana göre. Her şeyi çok endişe etmeyelim, hamileliğimiz keyifli geçsin
Tesekkur ederim. Annemden hep boyle bir ornek akilda kaldigi icin hep oyle dusundum acikcasi. Cok dert etmemek gerekiyor, haklisiniz. Elimden geldigince kendimi telkin etmeye calisiyorum. Gerisi hayirlisi baska yapacak bir sey yokBen burada rahatlatmaya çalışmak istedim, inşaallah endişe ettiğin gibi bir durum değildir. Benim de ablamın bebeğinin kalbi durduğunda tam tersi bulantıları çok daha fazla artmıştı. O da aynen o şekilde bebek çok sağlıklı heralde kusuyorum sabahtan akşama diye düşünüyordu ama bebeğinin kalbi durmuş ve kaybetti. Gerçekten ben alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kusarsak bebek sağlıklı, kusmazsak bir sıkıntı var diye asla değil. Bünye bu her türlü farklılıklar gösterebilir. Biz ciddi şeylere odaklanalım, bu ilk 3 aylık dönemde, lekelenme, kanama varsa normal değildir. Bulantı varsa, yoksa bunlar kriter değil bana göre. Her şeyi çok endişe etmeyelim, hamileliğimiz keyifli geçsin
Her gebelikte yasanan belirtiler farklidir. Ama diyelim ki birinin midesi cok bulaniyor, bebegin kalbi dursa bile mide bulantisinin gecmesi icin betanin dusmesi lazim. Ben nisan ayinda hicbir kanama olmadan, goguslerim hala acir ve sis halde, mide bulantisiyla rutin kontrole gittigimde 10 gun oncesinde bebegin kalbinin durdugunu ve beni coktan zehirledigini ogrenmistim. Yalnizca ileriki aylarda bebegin hareketinden anlayip icimiz rahatlar, o zamana kadar bilemeyiz. Belirtinin azalmasi, bi gun istahli bi vun istahsiz, bi gun ishal bi gun kabiz olunmasi vs hicbir anlam ifade etmiyor.Bende bunu merak etmiştim forumda okudum biraz, bir kişi de mide bulantılarım devam etmişti ama bebeğimin kalbi durmuştu yazmış. Sanırım bilemicez hep bir ihtimal var, umarım hepimiz sağlıkl geçiririz