• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    41
Galiba kararma ve tüylenme erkek bebeklerde daha çok yaşanıyor. Oğlumda kararmayan tüylenmeyen biryerim kalmamıştı bunda göğüslerim bile kararmadı hala. Karnımda çizgi de oluşmadı. (Hurafelerden biriydi bu 😀) o lekeler kıllar doğumdan birkaç ay sonra tamamen kendiliğinden geçiyor birşey kullanıp kalıcı hale getirme akışa bırak..
Hala cinsiyet muallak😁 karnımda da cizgim oluştu ama çok tatlı bu çizgi çok sevdim 😂🤣

Selam kızlar 13 haftalık ikizlerim için cinsiyet tahmininde bulunabilecek teyzelerimiz bakabilir mi😊

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-25-18-47-41-712_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2025-03-25-18-47-41-712_com.whatsapp.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2025-03-25-18-47-39-569_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2025-03-25-18-47-39-569_com.whatsapp.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 20
kızlar herkese selam. umuyorum ki hepiniz sağlıklı günler geçiriyorsunuzdur :)

detaylı ultrason zamanı yaklaşıyor. ben henüz tam karar verebilmiş değilim. doktorum perinatoloğa yönlendireceğini söyledi. sizce gerekli mi bu bilmediğim için sormak istedim
Çok çok gerekli bir sorun olduğunda önden bilgili olmak için çünkü her ultrason cihazı doppler cihazlı değil ayrıntılı ultrasonda bebeğin organlarının tümü kan akışı tek tek inceleniyor daha detaylı dalı zaten perinatoloji hoca inceliyor sağlıkla geçsin inşallah 🥰

Herkese merhabalarrrr 🥰🥰 Kız beklerken meğer oğlum yoldaymış. 😊 Doktor 1-2 hafta sonra daha da kesinleşir dedi ama minnak pipisini gördük diyebilirim 🫢😅 13+4 sanarken 14+4 olduğunu öğrendik bu arada 🤔
Sana da kiz demiştim galiba tersi cikti 😅 benim ki kesin erkek kendime de kiz tahmin etmiştim perşembe gitmeme gerek kalmadı bu arada sağlıkla gelsin kuzum 😍🙃

Ayy kızlar inşallah dökülür doğumdan sonra kalinlasti tüyler çünkü çok moralim bozuldu göbek neyse kapanı benim yan boynumda arttı gibi şimdi bakamıyorum dışarıda olduğum için eve gidince bakacağım.
Dökülür kuzum hiç sıkma canını kızımda linea nigra çizgisi olmustu kendiliğinden kayboldu doğumdan sonra hamilelikte olan her şey vücuttan gidiyor

Kızlar 16. Hafta olcak neden bu hafta mide bulantım var 😢 normalde bulanmadı Şuan bulanıyor 4-5 gündür midem de bir sorun da yok hayali kokular geliyor burnuma 😢 yiyecek kokusu mesela çilek salatalık örnek veriyorum evde bile olmayan kokmayan şey alakasız resmen tadı ağzıma değil burnuma geliyor 😂 yaşayan var mı ya
Tad problemi de yaşıyorum ilk gebeliğimde de yaşadım yemekten sonra ağzımın bütün tadı giderdi bunda çok erken başladı ilki 6. Ayda falan başlamıştı
Bulantı hapı kullanmıyor musunuz bende geçen hafta söyledim bu şikayetlerini doktoruma bana neden daha önce söylemedin dedi hemen prilam bulantı hapı verdi hemen hemen geçti diyebilirim bulantım bana da öyle kokular saçma tatlar geliyordu bı danışın doktorunuza böyle çekilmez

Sana da kiz demiştim galiba tersi cikti 😅 benim ki kesin erkek kendime de kiz tahmin etmiştim perşembe gitmeme gerek kalmadı bu arada sağlıkla gelsin kuzum 😍🙃
Teşekkür ederim🥰 İsan cinsiyetini öğrenince bir garip oluyormuş. İlk defa bebeğe karşı bir şeyler hissettim😇 Umarım seninki de sağlıkla gelir ve geldiğinde de seni yormaz akıllı uslu maşallahlık olur amin 😆🤗

Bulantı hapı kullanmıyor musunuz bende geçen hafta söyledim bu şikayetlerini doktoruma bana neden daha önce söylemedin dedi hemen prilam bulantı hapı verdi hemen hemen geçti diyebilirim bulantım bana da öyle kokular saçma tatlar geliyordu bı danışın doktorunuza böyle çekilmez
Sizin de aynı haftalarda mı başladı ? Benim ilk başlarda da hafif bulantım olmuştu doktorum verdi bulantı ilacı bu yenisi hangisiydi unuttum yeni prilam mıydı prizin di herhalde ağır geldi bana sinirlilik yaptı uyku yaptı bi de bebeğim var benim 1 yaşında emziriyorum kullanmadım sonra geçti zaten hafif bulantıydı o yüzden kullanmak istemiyorum

Cinsiyeti öğrenenler isime karar verdinizmi?bizde kesinleşti sanki🤭

Back
X