- 26 Ocak 2021
- 570
- 1.699
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #33.681
Cok mantikli bir soruHangi sünneti kız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok mantikli bir soruHangi sünneti kız
Emzirme danışmanınız kimdi ben de almak istiyorum sol göğsümden süt gelmemeye başladı çok moralim bozuk bebeğim 16 günlük umarım çare olurEmzirmeyle ilgili sorun yaşayan annelere emzirme danışmanı tavsiye ediyorum
Ben yine aynı kişi ile görüşeceğim gerçekten çok cüzi bir miktara hayat kurtarıyor emzirmek çünkü çok zaman alan sağımı ile mamasıyla çok uğraştıran bişey emzirmeyi çözünce bebek bakımıda çok kolaylaşıyor
Senin bebi kız olunca tabi anne beyni olarak algılayamadınHangi sünneti kız
Yazık çocuklara yaaaaCok mantikli bir soruBebek sunnetini, belli bir kiloya kadar agzina sekerli emzik verip kesiyorlarmis, sonrasinda genel anestezi ile.
Ya ben bu hurma ile falan sünnet diye yapılan seylerden sandım nbdjsbdjdndjSenin bebi kız olunca tabi anne beyni olarak algılayamadınerkek bebek sünneti fazla deri kesilenden
![]()
Muhtemelen ilk sağdan emzirdin sağlaksan eğer ister istemez ilk sağa alıp sağdan biraz daha fazla emziriyor anneler ilk hangisinden emerse o göğüs ten daha fazla süt gelip göğüs diğerine göre daha büyük olabiliyorEmzirme danışmanınız kimdi ben de almak istiyorum sol göğsümden süt gelmemeye başladı çok moralim bozuk bebeğim 16 günlük umarım çare olur
Ben bol yeşillik ve proteinli beslenme rutinimin üzerine hurma, hoşaf, karşık çerez tüketiyorum ekstra şimdilik kilo alımı iyiAnne sütü artırıcı olarak ne kullanıyorsunuz? Benim oğlan biraz az kg almış mama takviyesi ve süt artırıcı önerdi doktorumuz
Kız doguracam diyo, biz son dualarini istiyoruz skhxisjdidskhxdjd @Madame butterfly dilenci değiliz ama Allah rızası için bir dua
ipeksi19 bacım
Allah kurtarmış. Kadriye olma diye ipin ucundan çekmiş seni sjdhsjjdosjd bem bu tip özel günlerde doğanlara o isimleri konulmasına aşırı karşıyım
arife falan yani gerek yok sevgili büyükler de karışmadan duramıyor, dede sen oglunun kızının adini koymussundur sal torunları dedeeee
Bak kız bir şey olmaz dikiş sadece dnbdbdbdbd ben de anneme şey soruyorum dogurduktan sonra hani eski haline geliyoru bu dikiş izleri duruyor geçecek gibi hissediyorum hissedemedim vs diye o da bilmiyor ki bakmadim hic diyo şaka gibi![]()
tecrübeli analar size sormuş olalım bu epizyo degil dikis veya kesi izleri vs gerçekten tamamen geciyor mu yoksa orda hep bir izi kalacak mi
Henüz hayır ama randevu cuma günü, gidince bendeki gaz damlasını sorucam doktora, aşırı krizli zamanlarında belki kullanirim diye.
Ahah sormayın 6 tane çocuğu var koymuş doymamış bizi de denemiş şükür denk gelmemişizAa bize ramazan ayında doğdu neden ramazan koymadınız dedilerbabama bu şekilde koymuşlar
![]()
Güzel kadınlar iyi akşamlar
Cuma günü doğumum varHastanenin Şikayetvar yorumlarına bakınca kan parası aldıklarını gördüm 10-15 bin gibi bir meblağ.
Kızılay ücretsiz veriyor, aldığımız kan yerine kan da bağışlıyoruz niye bu ücret ödeniyor diyenlere size ulaştırmak için bizim de masraflarimiz var demişler
Bu normal bir durum mu ?
İlk hamileliğimde kızımın cinsiyetinde başlarda yanıldı doktor erkek dedi. Eşim de babasının adını koymak istedi. Hayır da diyemedim ama hiç istememe rağmen iki isim koyalım bari dedim çünkü kp nin adı HalitKız doguracam diyo, biz son dualarini istiyoruz skhxisjdidskhxdjd @Madame butterfly dilenci değiliz ama Allah rızası için bir dua
ipeksi19 bacım
Allah kurtarmış. Kadriye olma diye ipin ucundan çekmiş seni sjdhsjjdosjd bem bu tip özel günlerde doğanlara o isimleri konulmasına aşırı karşıyım
arife falan yani gerek yok sevgili büyükler de karışmadan duramıyor, dede sen oglunun kızının adini koymussundur sal torunları dedeeee
Bak kız bir şey olmaz dikiş sadece dnbdbdbdbd ben de anneme şey soruyorum dogurduktan sonra hani eski haline geliyoru bu dikiş izleri duruyor geçecek gibi hissediyorum hissedemedim vs diye o da bilmiyor ki bakmadim hic diyo şaka gibi![]()
tecrübeli analar size sormuş olalım bu epizyo degil dikis veya kesi izleri vs gerçekten tamamen geciyor mu yoksa orda hep bir izi kalacak mi
Henüz hayır ama randevu cuma günü, gidince bendeki gaz damlasını sorucam doktora, aşırı krizli zamanlarında belki kullanirim diye.
Ne hurmaymış arkadaşYazık çocuklara yaaaaseker verince mutlu oluyolar herhalde anlamsız yani
Ya ben bu hurma ile falan sünnet diye yapılan seylerden sandım nbdjsbdjdndj
Görüşmeme sebebiniz inşallah kıza da ismi onlar seçmek istiyor mevzusu değildir diye umuyorum jahxjsjdkdb ben taninan birinin ismini koymaya da karşıyım isimler enerji taşır sonuçta hayati da benzemesin hiç gerek yok yavrucuguma yapmam böyle bişiİlk hamileliğimde kızımın cinsiyetinde başlarda yanıldı doktor erkek dedi. Eşim de babasının adını koymak istedi. Hayır da diyemedim ama hiç istememe rağmen iki isim koyalım bari dedim çünkü kp nin adı HalitHalit Kağan koyacaktım çocuğumun adını. Neyse ki doktor yanılmış da ayrıntılı usg de gittiğim radyolog kız dedi. Hemen isim hakkı ben de diyip İnci koydum kızımın adını.
Bence benim koyduğum isimler daha güzel zaten
İlk doğumumdan beri eşimin ailesi ile görüşmüyoruz. Çocuğum erkek olsaymış ve kp nin adını koymuş olsaydık iyice sinir olurdum
![]()
Ay sorma ya hem doğum için travmam hem de bebeğe benden izinsiz habersiz sünnet diye böyle bişi yaparlar mi diye de çok kafama takiyordum djxhisjdjsjdjsjjd evde hurma var eşime biri vermis 3-5 tane peygamber hurmasi miymiş neymiş dedim no no no benden uzak tut sknxjsndkdjd ağzıma hurma sürmedim doğumdan sonraNe hurmaymış arkadaşÇıkmıyor aklından
![]()
Aslında erkeğe de ismi onlar seçmedi, eşim öyle uygun görmüştü ama Allah nasip etmediGörüşmeme sebebiniz inşallah kıza da ismi onlar seçmek istiyor mevzusu değildir diye umuyorum jahxjsjdkdb ben taninan birinin ismini koymaya da karşıyım isimler enerji taşır sonuçta hayati da benzemesin hiç gerek yok yavrucuguma yapmam böyle bişiİnci cok güzel isim inci de bi ara çok düşündük sonra ipekten kaldık işte
Ay sorma ya hem doğum için travmam hem de bebeğe benden izinsiz habersiz sünnet diye böyle bişi yaparlar mi diye de çok kafama takiyordum djxhisjdjsjdjsjjd evde hurma var eşime biri vermis 3-5 tane peygamber hurmasi miymiş neymiş dedim no no no benden uzak tut sknxjsndkdjd ağzıma hurma sürmedim doğumdan sonra![]()
Aman boşver iyi olmuş kafan daha rahat olur sallaAslında erkeğe de ismi onlar seçmedi, eşim öyle uygun görmüştü ama Allah nasip etmedi
Ay yok isimden daha da saçma sapan bir olaydı. Sonra niye küstüklerini unutup saçma sapan hikayeler falan yazdılar. Enteresan bir aile![]()
Evet canımın içiGeri kalanında silikonla mı emziriyorsun canım? Öyle besleniyorsa ne güzelben 2-3 saatte bir sürekli sağıyorum çok yoruldum. Memeye gelince çok emmiyor uyuyor aç kalıyor hep, biberonu verince saniyeler içinde emip bitiriyor
Ayyy canım ne yap et besle, 12’den fazla olunca yatırıyorlar genelde mavi ışık veriyorlarBen bebeği asla uyandıramıyorum yaher yolu denedim alt değiştirme,soyma,topuğa vurma bana mısın demiyor. Memeye koyuyorum ağzında tutuyor memeyi emmiyor. Sarılığı 13
Ayyy ne güzel çok sevindim senin adınaEvet canımın içigün içinde ben her vık dediğinde veriyorum memeyi, gece zaten beslenemiyor, gün içinde alsın diye öyle saat falan da tutmuyorum.. hatta bu ön süt arka süt olayına da dikkat ediyorum, bir memede en az yarım saat - 45 dk falan tutuyorum ki memeden gelen arka sütteki besleyici yağları da emsin diye.. şükürler olsun iki gündür plastiklerden kurtulduk gibi oldu, artık memenin kendisini tutturmaya başladım.. ayy çok büyük rahatlıkmış vallahi her seferinde silikonları yıka muhafaza et falan.. zaten emdikçe de uyaran gönderip daha fazla süt gelmesini sağladı.. daha önce zorlamadığım için çok pişmanım, sanki boşu boşuna süreci uzattım
sen hep sağarak mı veriyorsun?
Ah bi alsa beslicem deAyyy canım ne yap et besle, 12’den fazla olunca yatırıyorlar genelde mavi ışık veriyorlar![]()
Bir öğünde kaç cc vermek gerekAyyy ne güzel çok sevindim senin adınamaalesef hep sağarak veriyorum, 1-2 kere emziriyorum sadece omda da yine yanımda sağılmış süt bulundurup veriyorjm sonra
keyfi olunc boş mememi tutuyor ama çok saniyelik, yine de her gün denicem vermeyin