• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Emzirmeyle ilgili sorun yaşayan annelere emzirme danışmanı tavsiye ediyorum
Ben yine aynı kişi ile görüşeceğim gerçekten çok cüzi bir miktara hayat kurtarıyor emzirmek çünkü çok zaman alan sağımı ile mamasıyla çok uğraştıran bişey emzirmeyi çözünce bebek bakımıda çok kolaylaşıyor
Emzirme danışmanınız kimdi ben de almak istiyorum sol göğsümden süt gelmemeye başladı çok moralim bozuk bebeğim 16 günlük umarım çare olur

Cok mantikli bir soru😂 Bebek sunnetini, belli bir kiloya kadar agzina sekerli emzik verip kesiyorlarmis, sonrasinda genel anestezi ile.
Yazık çocuklara yaaaa 🫠🫠 seker verince mutlu oluyolar herhalde anlamsız yani
Senin bebi kız olunca tabi anne beyni olarak algılayamadın 😆erkek bebek sünneti fazla deri kesilenden😅
Ya ben bu hurma ile falan sünnet diye yapılan seylerden sandım nbdjsbdjdndj

Emzirme danışmanınız kimdi ben de almak istiyorum sol göğsümden süt gelmemeye başladı çok moralim bozuk bebeğim 16 günlük umarım çare olur
Muhtemelen ilk sağdan emzirdin sağlaksan eğer ister istemez ilk sağa alıp sağdan biraz daha fazla emziriyor anneler ilk hangisinden emerse o göğüs ten daha fazla süt gelip göğüs diğerine göre daha büyük olabiliyor
Soldan bendende her zaman daha az süt gelir böyle bir kıyasa göre mi daha az yok sa tamamen kesildimi

Anne sütü artırıcı olarak ne kullanıyorsunuz? Benim oğlan biraz az kg almış mama takviyesi ve süt artırıcı önerdi doktorumuz
Ben bol yeşillik ve proteinli beslenme rutinimin üzerine hurma, hoşaf, karşık çerez tüketiyorum ekstra şimdilik kilo alımı iyi
Artı olarak momstok çay içmiştim hala da var sıkışırsam onuda içerim hergün şimdilik böyle idare ediyoruz

Kız doguracam diyo, biz son dualarini istiyoruz skhxisjdidskhxdjd @Madame butterfly dilenci değiliz ama Allah rızası için bir dua 😂😂😂

ipeksi19 ipeksi19 bacım 😂 Allah kurtarmış. Kadriye olma diye ipin ucundan çekmiş seni sjdhsjjdosjd bem bu tip özel günlerde doğanlara o isimleri konulmasına aşırı karşıyım 😅😅 arife falan yani gerek yok sevgili büyükler de karışmadan duramıyor, dede sen oglunun kızının adini koymussundur sal torunları dedeeee 😆😆

Bak kız bir şey olmaz dikiş sadece dnbdbdbdbd ben de anneme şey soruyorum dogurduktan sonra hani eski haline geliyoru bu dikiş izleri duruyor geçecek gibi hissediyorum hissedemedim vs diye o da bilmiyor ki bakmadim hic diyo şaka gibi 😂 😂 tecrübeli analar size sormuş olalım bu epizyo degil dikis veya kesi izleri vs gerçekten tamamen geciyor mu yoksa orda hep bir izi kalacak mi 🫠🫠🫠🫠

Henüz hayır ama randevu cuma günü, gidince bendeki gaz damlasını sorucam doktora, aşırı krizli zamanlarında belki kullanirim diye.
Aa bize ramazan ayında doğdu neden ramazan koymadınız dediler 😆babama bu şekilde koymuşlar 😂
Ahah sormayın 6 tane çocuğu var koymuş doymamış bizi de denemiş şükür denk gelmemişiz 😁 dayımın oğlu da ramazan da doğdu ona da yapıştırdı ramazan ı 🤣

Bende özelde sezeryan oldum , ameliyat sıkıntılı geçti sonrasında 3 ünite kan ve bir sürü ilaç antibiyotik serum aldım, fazladan kaldığım için oda parası dışında bir ücret ödemedim
Güzel kadınlar iyi akşamlar
Cuma günü doğumum var 🙈 Hastanenin Şikayetvar yorumlarına bakınca kan parası aldıklarını gördüm 10-15 bin gibi bir meblağ.
Kızılay ücretsiz veriyor, aldığımız kan yerine kan da bağışlıyoruz niye bu ücret ödeniyor diyenlere size ulaştırmak için bizim de masraflarimiz var demişler
Bu normal bir durum mu ?

Kız doguracam diyo, biz son dualarini istiyoruz skhxisjdidskhxdjd @Madame butterfly dilenci değiliz ama Allah rızası için bir dua 😂😂😂

ipeksi19 ipeksi19 bacım 😂 Allah kurtarmış. Kadriye olma diye ipin ucundan çekmiş seni sjdhsjjdosjd bem bu tip özel günlerde doğanlara o isimleri konulmasına aşırı karşıyım 😅😅 arife falan yani gerek yok sevgili büyükler de karışmadan duramıyor, dede sen oglunun kızının adini koymussundur sal torunları dedeeee 😆😆

Bak kız bir şey olmaz dikiş sadece dnbdbdbdbd ben de anneme şey soruyorum dogurduktan sonra hani eski haline geliyoru bu dikiş izleri duruyor geçecek gibi hissediyorum hissedemedim vs diye o da bilmiyor ki bakmadim hic diyo şaka gibi 😂 😂 tecrübeli analar size sormuş olalım bu epizyo degil dikis veya kesi izleri vs gerçekten tamamen geciyor mu yoksa orda hep bir izi kalacak mi 🫠🫠🫠🫠

Henüz hayır ama randevu cuma günü, gidince bendeki gaz damlasını sorucam doktora, aşırı krizli zamanlarında belki kullanirim diye.
İlk hamileliğimde kızımın cinsiyetinde başlarda yanıldı doktor erkek dedi. Eşim de babasının adını koymak istedi. Hayır da diyemedim ama hiç istememe rağmen iki isim koyalım bari dedim çünkü kp nin adı Halit 🙈 Halit Kağan koyacaktım çocuğumun adını. Neyse ki doktor yanılmış da ayrıntılı usg de gittiğim radyolog kız dedi. Hemen isim hakkı ben de diyip İnci koydum kızımın adını. 🫠 Bence benim koyduğum isimler daha güzel zaten 🤪 İlk doğumumdan beri eşimin ailesi ile görüşmüyoruz. Çocuğum erkek olsaymış ve kp nin adını koymuş olsaydık iyice sinir olurdum 😅

İlk hamileliğimde kızımın cinsiyetinde başlarda yanıldı doktor erkek dedi. Eşim de babasının adını koymak istedi. Hayır da diyemedim ama hiç istememe rağmen iki isim koyalım bari dedim çünkü kp nin adı Halit 🙈 Halit Kağan koyacaktım çocuğumun adını. Neyse ki doktor yanılmış da ayrıntılı usg de gittiğim radyolog kız dedi. Hemen isim hakkı ben de diyip İnci koydum kızımın adını. 🫠 Bence benim koyduğum isimler daha güzel zaten 🤪 İlk doğumumdan beri eşimin ailesi ile görüşmüyoruz. Çocuğum erkek olsaymış ve kp nin adını koymuş olsaydık iyice sinir olurdum 😅
Görüşmeme sebebiniz inşallah kıza da ismi onlar seçmek istiyor mevzusu değildir diye umuyorum jahxjsjdkdb ben taninan birinin ismini koymaya da karşıyım isimler enerji taşır sonuçta hayati da benzemesin hiç gerek yok yavrucuguma yapmam böyle bişi 😅😅😅 İnci cok güzel isim inci de bi ara çok düşündük sonra ipekten kaldık işte 🤭🤭
Ne hurmaymış arkadaş 😅 Çıkmıyor aklından 😂😂😂
Ay sorma ya hem doğum için travmam hem de bebeğe benden izinsiz habersiz sünnet diye böyle bişi yaparlar mi diye de çok kafama takiyordum djxhisjdjsjdjsjjd evde hurma var eşime biri vermis 3-5 tane peygamber hurmasi miymiş neymiş dedim no no no benden uzak tut sknxjsndkdjd ağzıma hurma sürmedim doğumdan sonra 😂😂😂😂😆

Görüşmeme sebebiniz inşallah kıza da ismi onlar seçmek istiyor mevzusu değildir diye umuyorum jahxjsjdkdb ben taninan birinin ismini koymaya da karşıyım isimler enerji taşır sonuçta hayati da benzemesin hiç gerek yok yavrucuguma yapmam böyle bişi 😅😅😅 İnci cok güzel isim inci de bi ara çok düşündük sonra ipekten kaldık işte 🤭🤭

Ay sorma ya hem doğum için travmam hem de bebeğe benden izinsiz habersiz sünnet diye böyle bişi yaparlar mi diye de çok kafama takiyordum djxhisjdjsjdjsjjd evde hurma var eşime biri vermis 3-5 tane peygamber hurmasi miymiş neymiş dedim no no no benden uzak tut sknxjsndkdjd ağzıma hurma sürmedim doğumdan sonra 😂😂😂😂😆
Aslında erkeğe de ismi onlar seçmedi, eşim öyle uygun görmüştü ama Allah nasip etmedi 🤪
Ay yok isimden daha da saçma sapan bir olaydı. Sonra niye küstüklerini unutup saçma sapan hikayeler falan yazdılar. Enteresan bir aile 😂

Aslında erkeğe de ismi onlar seçmedi, eşim öyle uygun görmüştü ama Allah nasip etmedi 🤪
Ay yok isimden daha da saçma sapan bir olaydı. Sonra niye küstüklerini unutup saçma sapan hikayeler falan yazdılar. Enteresan bir aile 😂
Aman boşver iyi olmuş kafan daha rahat olur salla 😆😆😆😆

Geri kalanında silikonla mı emziriyorsun canım? Öyle besleniyorsa ne güzel 🥰🥰 ben 2-3 saatte bir sürekli sağıyorum çok yoruldum. Memeye gelince çok emmiyor uyuyor aç kalıyor hep, biberonu verince saniyeler içinde emip bitiriyor
Evet canımın içi 🥰🥰 gün içinde ben her vık dediğinde veriyorum memeyi, gece zaten beslenemiyor, gün içinde alsın diye öyle saat falan da tutmuyorum.. hatta bu ön süt arka süt olayına da dikkat ediyorum, bir memede en az yarım saat - 45 dk falan tutuyorum ki memeden gelen arka sütteki besleyici yağları da emsin diye.. şükürler olsun iki gündür plastiklerden kurtulduk gibi oldu, artık memenin kendisini tutturmaya başladım.. ayy çok büyük rahatlıkmış vallahi her seferinde silikonları yıka muhafaza et falan.. zaten emdikçe de uyaran gönderip daha fazla süt gelmesini sağladı.. daha önce zorlamadığım için çok pişmanım, sanki boşu boşuna süreci uzattım 🥹🥹🥹 sen hep sağarak mı veriyorsun?

Ben bebeği asla uyandıramıyorum ya :( her yolu denedim alt değiştirme,soyma,topuğa vurma bana mısın demiyor. Memeye koyuyorum ağzında tutuyor memeyi emmiyor. Sarılığı 13
Ayyy canım ne yap et besle, 12’den fazla olunca yatırıyorlar genelde mavi ışık veriyorlar 🥹🥹🥹

Evet canımın içi 🥰🥰 gün içinde ben her vık dediğinde veriyorum memeyi, gece zaten beslenemiyor, gün içinde alsın diye öyle saat falan da tutmuyorum.. hatta bu ön süt arka süt olayına da dikkat ediyorum, bir memede en az yarım saat - 45 dk falan tutuyorum ki memeden gelen arka sütteki besleyici yağları da emsin diye.. şükürler olsun iki gündür plastiklerden kurtulduk gibi oldu, artık memenin kendisini tutturmaya başladım.. ayy çok büyük rahatlıkmış vallahi her seferinde silikonları yıka muhafaza et falan.. zaten emdikçe de uyaran gönderip daha fazla süt gelmesini sağladı.. daha önce zorlamadığım için çok pişmanım, sanki boşu boşuna süreci uzattım 🥹🥹🥹 sen hep sağarak mı veriyorsun?
Ayyy ne güzel çok sevindim senin adına 🥰🥰 maalesef hep sağarak veriyorum, 1-2 kere emziriyorum sadece omda da yine yanımda sağılmış süt bulundurup veriyorjm sonra :( keyfi olunc boş mememi tutuyor ama çok saniyelik, yine de her gün denicem vermeyin

Back
X