• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bir öğünde kaç cc vermek gerek
Mamaların arkasında ilk 2 hafta 60ml, 3.haftadab itibaren 90ml falan yazıyor canım tam bilmiyorum ben de ama ilk zamanlar ne çıkarsa onu veriyordum 30-40-50-60 değişiyordu ne kadar içerse. Şimdi de 60 ve üzeri veriyoeum bazen 70-80 bazen 100 veriyorum bitiremediği zaman da oluyor

Ayyy ne güzel çok sevindim senin adına 🥰🥰 maalesef hep sağarak veriyorum, 1-2 kere emziriyorum sadece omda da yine yanımda sağılmış süt bulundurup veriyorjm sonra :( keyfi olunc boş mememi tutuyor ama çok saniyelik, yine de her gün denicem vermeyin
Bence zorla canım birazcık, meme ucunu mu tutamıyor? Benimki çok yayık olduğu için ucunu tutamıyordu o yüzden silikonla veriyordum mecburen, geçen bir video izledim sadece meme ucunu değil, kahverengi yuvarlak kısmıyla birlikte sokun bebeğin ağzına dedi.. hastanede hemşire de öyle tutturmuştu ama sütüm gelmediği için bağırıyordu tabi.. akşam videoyu izledim sabah anneme hadi anne deneyelim dedim, bir iki zorladık ağladı falan ama sonra hooppp tuttu ve çekmeye başladı 🥰🥰🥰 bu eds sistemi falan var canım emzirme danışmanları falan da onu kullanıyor.. bir araştırsan faydası olur belki, ya da şırıngayla göğüs ucu falan çıkarıyorlar 😂😂😂 yemin ediyorum alim olacak çocuk yetişterceğiz diye

Mamaların arkasında ilk 2 hafta 60ml, 3.haftadab itibaren 90ml falan yazıyor canım tam bilmiyorum ben de ama ilk zamanlar ne çıkarsa onu veriyordum 30-40-50-60 değişiyordu ne kadar içerse. Şimdi de 60 ve üzeri veriyoeum bazen 70-80 bazen 100 veriyorum bitiremediği zaman da oluyor
Ben o kadar veremiyorum yaa, bazen gece sağılmış süt 30-40 ml falan çıkıyor, doymazsa ya da uykuya geçemezse 30 ml mama veriyorum, 25 günlük bebiş.. daha fazla verdiğim zaman hıçkırık tutuyor, midenin hacmi mi küçük ben mi çok veriyorum anlamıyorum ya da hıçkırması mı gerekiyor onu da bilmiyorum 🤷‍♀️

Bence zorla canım birazcık, meme ucunu mu tutamıyor? Benimki çok yayık olduğu için ucunu tutamıyordu o yüzden silikonla veriyordum mecburen, geçen bir video izledim sadece meme ucunu değil, kahverengi yuvarlak kısmıyla birlikte sokun bebeğin ağzına dedi.. hastanede hemşire de öyle tutturmuştu ama sütüm gelmediği için bağırıyordu tabi.. akşam videoyu izledim sabah anneme hadi anne deneyelim dedim, bir iki zorladık ağladı falan ama sonra hooppp tuttu ve çekmeye başladı 🥰🥰🥰 bu eds sistemi falan var canım emzirme danışmanları falan da onu kullanıyor.. bir araştırsan faydası olur belki, ya da şırıngayla göğüs ucu falan çıkarıyorlar 😂😂😂 yemin ediyorum alim olacak çocuk yetişterceğiz diye
Canım en başta ucu yok diye silikon kullanmaya başladım sonra ucu zaten çıktı mememin sağmaktan vs. Geçen 1 saat boyunca mememş tıtturmayı denedim aç olduğu halde asla emmedi bağırıp kendini geri attı, ağzına giriyor komple memem sma emmiyor. Silikonu takınca emiyor o plastik yPıyı istiuor herhakde

Canım en başta ucu yok diye silikon kullanmaya başladım sonra ucu zaten çıktı mememin sağmaktan vs. Geçen 1 saat boyunca mememş tıtturmayı denedim aç olduğu halde asla emmedi bağırıp kendini geri attı, ağzına giriyor komple memem sma emmiyor. Silikonu takınca emiyor o plastik yPıyı istiuor herhakde
Yaaa deli olacağım bunlar nasıl tembelliğe bu kadar hızlı alışıyor yaa.. sen daha dünyada kaç günlüksün, ne ara öğrendin tembelliği😂😂😂 canım benim beslemeyi sakın bırakma, ayy kızz 40’ımıza da az kaldı

Yaaa deli olacağım bunlar nasıl tembelliğe bu kadar hızlı alışıyor yaa.. sen daha dünyada kaç günlüksün, ne ara öğrendin tembelliği😂😂😂 canım benim beslemeyi sakın bırakma, ayy kızz 40’ımıza da az kaldı
Sorma deli ediyolar biziii 😂😂 çok hızlı geçti ya 🥲🥲🥲 inşallah büyüdükçe biraz daha rahatlarız canımm

Ben bebeği asla uyandıramıyorum ya :( her yolu denedim alt değiştirme,soyma,topuğa vurma bana mısın demiyor. Memeye koyuyorum ağzında tutuyor memeyi emmiyor. Sarılığı 13
Ben ayaklarını suyla ıslatıyordum, ya da elime nemli Bi bez alıp siliyordum , boynunu kulağını , benim oğlumun sarılığı da 14 idi dün, doktor 16 dan sonra ışına alıyoruz dedi ,

Benimki 1 saat once basladi. Cok dakik oğlum
Benım mesaı aksam uykum geldıgınde baslıyor bu gecede uykusuz kalırsak naparıö bılmem ıkı buklum olmaktan sezeryan dıkıslerım asırı agrıyor bu gıdısle zor ıyılesecek,ama mınnosumun canı sagolsun🥹the analık😀

Benimki 1 saat once basladi. Cok dakik oğlum
Kurulu saat sanki hic sasmiyor djxnjsjd
Benım mesaı aksam uykum geldıgınde baslıyor bu gecede uykusuz kalırsak naparıö bılmem ıkı buklum olmaktan sezeryan dıkıslerım asırı agrıyor bu gıdısle zor ıyılesecek,ama mınnosumun canı sagolsun🥹the analık😀
Ben de uyuyodum uykudan uyandim zaten snxnsjdjosjdk

Bizim gecelerde farksiz be canim uzulme saat başi bazen yarim saatte bir uyaniorum bu bıcırık yuzunden 😀

Evet geliyor, bez sayısı da 6 yı geçiyor sadece çiş. 2-3 saatte bir emzirmiştim. İlk gün emzirmeyi beceremedim tutturamadım memeyi 4-5 saat aç kaldı ondan oldu gibimr geliyor. Genel olarak da bir uyanmama sorunu var çok zor uyandıyorum. Şimdi arada mama vermeyi düşünüyorum umarım hızlıca düşer :(
Ben de bazen çok zor uyandırıyorum özellikle geceleri :( kafayı yicek gibi oluyorum. Ya tekrar yükselirse diye kendime psikolojik baskı yapıyorum
Bu aksam sabahi ettik hala huysuz ya kizlar gaz damlasi verdiler mi size hic ?
Kaçıncı gün de geldi gaz :(

Back
X