• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Gece doğurdum valla 🥹
Gittim yazdıklarını gördüm şimdi kız benle aynı şeyi yaşamışsın 😍😄2. Doğum bu kadar kolay olacağını ben tahmin dahi edemezdim süre o kadar kısa ki . Doğduğuna emin olmak için gidip gidip o günkü pijamamı kontrol ediyorum hala yıkamadım kafayı sıyırmış durumdayım 😂😂

Ayyy hadi gözün aydın benle aynı şeyleri yaşamışsın kısmen 😄🤲🏻
Öyle oldu aynı şeyleri yaşadık senle bendede bu sefer dikiş olmadı çok şaşırdım ama 🤭ebem sağolsun pıt geliverdi yaa hastaneye gider gitmez 7-8 cm olmuş tu nat derken de doğdu zaten iyiyiz çok şükür taburcuda oldukda sancılar peşimi bırakmıyor artık meme yarasıydı süttü mastitti uğraşıcaz sürekli

Kızlar supriz ben sabah doğurdum hemde 4 kilo 170 gram normal doğumla hem de şok olacaksininz pozitif bir doğum oldu sabah 8. Buçukta suyum geldi hastaneye zor yetiştim herkes seferber oldu tam açıklıkla doğuma alındım tüm sanciyi arabada çektim rsmen yolda doguruyordum asansörde iç cmaasirimi filan çıkardılar elbiseyle doğuma alındım 8 buçukta suyum patladı hemen sancı ve 9 buçukta doğurdum resmen maceraydi eşim trafikte ters şeride girdi öyle yetiştik. Dizilerdeki gibi var ya o şekilde oldu.
Ayyy ne güzel ya bak o kadar beklediniz Acelya A Acelya A Nilikom34 Nilikom34 ucunuzun de birden oldu. Çok sevindim valla su gibi dogurdunuz maşallah 🥰🥰🥰

G Gulguzeli2019 canım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰 🧿 ❤️
Kızlar merhaba. Bugün son kontrolüme gittim. 21 Mart Cuma günü sabah 08.00 de planlı sezaryen olacağım inşallah. 🙏🏻💖
Hadi hayırlı olsun şimdiden 🥰 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🌸 ❤️
Doğdumu bebeğin 🫢

kız sen doğurdun mu 🫣
Bebelerden kafaya vurmuş dbdbjdjdjdj

Öyle oldu aynı şeyleri yaşadık senle bendede bu sefer dikiş olmadı çok şaşırdım ama 🤭ebem sağolsun pıt geliverdi yaa hastaneye gider gitmez 7-8 cm olmuş tu nat derken de doğdu zaten iyiyiz çok şükür taburcuda oldukda sancılar peşimi bırakmıyor artık meme yarasıydı süttü mastitti uğraşıcaz sürekli
Aynısı bende valla şok geçirdim kesi dikişmyok ama ilk 3 gün içerde baya idrar yakması oldu hafif yırtılan yerler vardı muhtemel . Ama doktor dikiş atmadığına göre önemli değildi galiba şu an hiçbir şey yok o sancılar emzirdikçe artıyor çünkü emzirdikçe rahim de küçülüyor . Sağlık ocağında ki ebe bana 2 kremi karıştır dedi verdi kullanıyorum şu an geçirdi resmen Allah razı olsun sağıyorum ve kremliyorum emziremiyorum şu an 😢

Ayyy ne güzel ya bak o kadar beklediniz Acelya A Acelya A Nilikom34 Nilikom34 ucunuzun de birden oldu. Çok sevindim valla su gibi dogurdunuz maşallah 🥰🥰🥰

G Gulguzeli2019 canım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰 🧿 ❤️

Hadi hayırlı olsun şimdiden 🥰 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🌸 ❤️

Kız ben su gibi doğuma inanmazdım ama yaşadım harbi su gibiydi yani 2. Doğum bildiğiniz hiçbişey sancısı bile adet sancısı kadar ağır değildi hayret ettim vallahi Allah yüzümüze güldü ilk çocukta ki darbeden sonra 😂

Kız ben su gibi doğuma inanmazdım ama yaşadım harbi su gibiydi yani 2. Doğum bildiğiniz hiçbişey sancısı bile adet sancısı kadar ağır değildi hayret ettim vallahi Allah yüzümüze güldü ilk çocukta ki darbeden sonra 😂
Bilmiyorum ben şuan ikinciye totom yemiyo mesela yani şekilde kesi dikiş vs çok olursa diye jsbxjdnxjdbhd ikinci sizin gibi olacaksa neden olmasin sjbdhshdj

Ay ben 2. Doğumda çok zorlandım mahvoldum ilkinde gram çekmemişim

Ay canım teşekkür ederim her nasip vaktine esirmis cidden.

Merhaba doğum yapan anneler nişan gelmesi yaşayan oldu mu bana nasıl birsey olduğunu tarif eder misiniz?

Benim nisanla ilgili bilgim yok malesef açılma muhabbetine biraz dengesiz bir doğum oldu nxnxnxndn
Teşekkür ederim yorumunuz için 32 haftalık hamileyim 1 cm açıklık varmış nişan tarzı sümüklü kahverengi akıntım geldi afedersin
Merak ettim yaşanlar var mı dşye

Teşekkür ederim yorumunuz için 32 haftalık hamileyim 1 cm açıklık varmış nişan tarzı sümüklü kahverengi akıntım geldi afedersin
Merak ettim yaşanlar var mı dşye
Ben ilk kızda yaşadım ama hafif pembe vardı. Arkadaşımın sarı sümük gibi işi. İlla kanlı olmuyor ama pembe kahverengi sarımsı ama yoğun be sümüksğ oluyor

Ben ilk kızda yaşadım ama hafif pembe vardı. Arkadaşımın sarı sümük gibi işi. İlla kanlı olmuyor ama pembe kahverengi sarımsı ama yoğun be sümüksğ oluyor
Benim de tarif ettiğiniz gibi aynı doktoruma yazdım bugün muayene etti o yüzden olmus dedi
Ama ben o yüzden olduğumu düşünmüyorum daha öncesinde de alttan açılma var mı diye bakıldı böyle birsey yaşamadım bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak
Teşekkür ederim ☺️ 🙏

Benim de tarif ettiğiniz gibi aynı doktoruma yazdım bugün muayene etti o yüzden olmus dedi
Ama ben o yüzden olduğumu düşünmüyorum daha öncesinde de alttan açılma var mı diye bakıldı böyle birsey yaşamadım bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak
Teşekkür ederim ☺️ 🙏
Damar genişlemeleri sebebi ile kanama da olabilir enfeksiyon da olabilir bence daha erken

Back
X