• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    26
Özelede gittim ama bizim resimler ç net değil vajina olmadığı için mi acaba
Benim bu gittiğim yer sadece doğum hastanesi sanırım kullandıkları makinalarda biraz ileri seviye çünkü bende normal muayenemde böyle net göremiyorum. Ama dediğiniz gibi vajinal daha net belli oluyor özellikle benim gibi biraz göbüşlüyseniz karından pek net gözükmüyor

Benim bu gittiğim yer sadece doğum hastanesi sanırım kullandıkları makinalarda biraz ileri seviye çünkü bende normal muayenemde böyle net göremiyorum. Ama dediğiniz gibi vajinal daha net belli oluyor özellikle benim gibi biraz göbüşlüyseniz karından pek net gözükmüyor
Aynen göbekten net çıkmıyor diye düşünüyorum

Eşiniz yanındamıydı bakılırken

Fetal DNA tam olarak nedir acaba hep görüyorum ama ne olduğunu bilmiyorum
Anne kanından alınan bir test canım genetik anomalileri tespit ediyor 2li 3lü 4lü testler yerine bunu yaptırmayı düşünüyorum doğruluk oranı %99 cinsiyetide önceden söylüyorlar 10. Hafta itibariyle yapılabiliyor

Eşiniz yanındamıydı bakılırken
Evet yanımdaydı. Hatta kalp atışlarını ultrasonla gördü doktor çok küçük daha dinlemiyelim dedi sonra bizi heycanlı görünce çok kısa dinletti hemen video çektirdim 😀. Burası bursada pembe mavi diye bir hastane muayene ücretleri bir tık daha uygun olsa kesinlikle oradan devam ederim çok ilgililer

Ay kasık ağrıları tabii ki azaldı çok şükür de göğüste de hafif azalma hissedince çok korktum size yazayım istedim. sürecin normali mi anormal bir durum mu diye yanlardan azalmış ama iç kısım ağrıyor ve alev gibi yanıyor. İyi olsun da bebeklerimiz 🙏🙏🧿
Ben bunu hep diyorum benim ilk gebeliğimde anormal kasık ağrılarım vardı 9 ay bunu hep doktora diyordum büyüyor çocuk diyordu ne alaka kendi kendime diyordum mesela doktora gidiyordum karnım bile çıkmamıştı ama ağrılardan dolayı hemen oturmaya yer arıyordum ve yürüyüşümde sanki 8 aylık gibiydi hep eşime diyordum neden bu kadar ağrılarım var insanlar gebeyken tatil yapıyor ben ama yürüyemiyorum çok şükür sağ salim kucağıma aldım bebişimi🤲🏻ve birde ben kolay kolay demem bir yerim ağrıyor ondan bu belirtiler gebelikte her keste farklı geçiyor kimimiz zayıf kimimiz kiloluyuz

Bu arada benim burnumda grip diğil ama alerjik olmuşum hep akıyor ve ya tıkalı tıkalı oluncada çekiyorum açılsın diye sinüzit gibi

Evet yanımdaydı. Hatta kalp atışlarını ultrasonla gördü doktor çok küçük daha dinlemiyelim dedi sonra bizi heycanlı görünce çok kısa dinletti hemen video çektirdim 😀. Burası bursada pembe mavi diye bir hastane muayene ücretleri bir tık daha uygun olsa kesinlikle oradan devam ederim çok ilgililer
Bnde vajifsn baktırırdım daha net olması için ama eşim yanımda olunca çekindim bide bize iki kez dinletti sesi

Anne kanından alınan bir test canım genetik anomalileri tespit ediyor 2li 3lü 4lü testler yerine bunu yaptırmayı düşünüyorum doğruluk oranı %99 cinsiyetide önceden söylüyorlar 10. Hafta itibariyle yapılabiliyor
Çok değişik tıp gerçekten çok gelişti bi kan ile tüm hastalıkları artı bide cinsiyeti bulabiliyorlar

Bnde vajifsn baktırırdım daha net olması için ama eşim yanımda olunca çekindim bide bize iki kez dinletti sesi
Kız neden eşinden çekindin ☺️ beni sedye gibi bişeyde vajinal muayne yaptı altımda tayt vardı bileğine kadar indir dedi indirdim üstüme bi örtü örttü öyle baktı

Kızlar düz bir yere yatıp karnınızı açıp baksanıza bana mı öyle geliyor ya karnım atıyor benim kalp atışı bebeğin deyil mi. Kocamın karnını açıp baktım😂😂 onda yok sizinde belli oluyor mu

Kız neden eşinden çekindin ☺️ beni sedye gibi bişeyde vajinal muayne yaptı altımda tayt vardı bileğine kadar indir dedi indirdim üstüme bi örtü örttü öyle baktı
Özelde hiç vajınaden olmadım örtü filan veriyorlarsa iyi devlette belden aşağı anadan uryan oluyorsun ya 😅😅
Kızlar düz bir yere yatıp karnınızı açıp baksanıza bana mı öyle geliyor ya karnım atıyor benim kalp atışı bebeğin deyil mi. Kocamın karnını açıp baktım😂😂 onda yok sizinde belli oluyor mu
Akşam eşim gelince bi bakalım ama zor rahmin üstümde şuan mesane var ya

Back
X