• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    25
İnşallah çok geçmiş olsun. Peki bu hamileliğini doktor riskli görüyor mu onu merak ettim şikayetin var mı
Düşük risk olarak görmüyor ama yinede iğne fitil yazdı ama erken hamile kaldığım için görüyor risk

Merhabalar ben de 8+3 geleyim, daha önce 3 gebelik kaybım var malesef. Hepinizden daha çok tedirginim malesef. Sormak istediğim soru şu ki, 8 haftalık olduğumdan beri geceleri rahat uyuyamıyorum, karnımın üzerinde yatamıyorum, hatta iki gecedir belime bacak arama yastık koyuyorum ve günlük kullandığım pijamaların lastikleri bile sıkıyor sizce normal mi
Ben de dar pantolonlarımı pijamalarımı giymiyorum hafif karnım var çnkü sıkıştırmak istemiyorum. Yüz üstü yatmayı da bıraktım dediğin gibi. İnşallah bu hamileliğin sorunsuz geçer canım çok geçmiş olsun

Merhabalar ben de 8+3 geleyim, daha önce 3 gebelik kaybım var malesef. Hepinizden daha çok tedirginim malesef. Sormak istediğim soru şu ki, 8 haftalık olduğumdan beri geceleri rahat uyuyamıyorum, karnımın üzerinde yatamıyorum, hatta iki gecedir belime bacak arama yastık koyuyorum ve günlük kullandığım pijamaların lastikleri bile sıkıyor sizce normal mi
Merhaba benim de iki kaybım var kan sulandırıcı kullanıyor musunuz acaba

Merhaba güzel anneler dün kontrole gittim ilk kez 7. Hafta kese falan güzel yolk kesesi gördük pıt pıt atan kalpte belliydi ama kalp atışı bulmak zor oldu biraz doktor sıkıntı yok dedi ama içim rahat değil ilk çocuğumda daha net kalp atışı duymuştum bunda daha az bu şekilde olan var mı içimde tedirginlik oldu

Ben de dar pantolonlarımı pijamalarımı giymiyorum hafif karnım var çnkü sıkıştırmak istemiyorum. Yüz üstü yatmayı da bıraktım dediğin gibi. İnşallah bu hamileliğin sorunsuz geçer canım çok geçmiş olsun
Ya ben de daha 10 gün önce giydiğim jeanimi dün giyemedim karnım şişmiş, zaten gaz da oluyo çok ama jeanin olmaması beni bi tık şoklayıp üzdü 😂

Kızlar benim dün akşam progestan kullanmama rağmen yine lekelenmem oldu. Kadın doğum Acile gittim baktılar çok şükür kalp atışınıda duydum doktor her şey yolunda hiç bi problem yok kanama alanı yok dedi ama anlamadığım bu pembe lekeler nerden geliyor o zaman.

Kızlar benim dün akşam progestan kullanmama rağmen yine lekelenmem oldu. Kadın doğum Acile gittim baktılar çok şükür kalp atışınıda duydum doktor her şey yolunda hiç bi problem yok kanama alanı yok dedi ama anlamadığım bu pembe lekeler nerden geliyor o zaman.
Bir bile bilsem benimde lekelenmem hala devam ediyor pembe mi geliyor sizin benim kahverengi çamur gibi lekelenmem oluyor.

1,600 gram almışım 2,5 aylık şu an çok mu sence bir stres oldum
Hiçbir fikrim yok canım, ben en son yurtdışındayken tartıldım, TR’ye geldiğimden beri de özlemişim zaten deli gibi yiyorum 😂 kilo aldığım kesin😂 ama neye karşılık ne aldım bilmiyorum😂ve hiç tartılmadım da zaten. dün net karşılaştığım 1 hafta önce giydiğim kot olmayınca şok oldum. Sadece karın bölgesinden sorun var ama karnım şişti ilginç bir şekilde. gazlanma da oluyo zaten. 🤷🏻‍♀️

Back
X