- 1 Nisan 2022
- 13.194
- 15.824
- 228
Düşük risk olarak görmüyor ama yinede iğne fitil yazdı ama erken hamile kaldığım için görüyor riskİnşallah çok geçmiş olsun. Peki bu hamileliğini doktor riskli görüyor mu onu merak ettim şikayetin var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşük risk olarak görmüyor ama yinede iğne fitil yazdı ama erken hamile kaldığım için görüyor riskİnşallah çok geçmiş olsun. Peki bu hamileliğini doktor riskli görüyor mu onu merak ettim şikayetin var mı
Ben de dar pantolonlarımı pijamalarımı giymiyorum hafif karnım var çnkü sıkıştırmak istemiyorum. Yüz üstü yatmayı da bıraktım dediğin gibi. İnşallah bu hamileliğin sorunsuz geçer canım çok geçmiş olsunMerhabalar ben de 8+3 geleyim, daha önce 3 gebelik kaybım var malesef. Hepinizden daha çok tedirginim malesef. Sormak istediğim soru şu ki, 8 haftalık olduğumdan beri geceleri rahat uyuyamıyorum, karnımın üzerinde yatamıyorum, hatta iki gecedir belime bacak arama yastık koyuyorum ve günlük kullandığım pijamaların lastikleri bile sıkıyor sizce normal mi
Umarım sağlıkla ilerlerDüşük risk olarak görmüyor ama yinede iğne fitil yazdı ama erken hamile kaldığım için görüyor risk
İn şa Allah canım hepimizin sağlıkla ilerlesinUmarım sağlıkla ilerler![]()
Merhaba benim de iki kaybım var kan sulandırıcı kullanıyor musunuz acabaMerhabalar ben de 8+3 geleyim, daha önce 3 gebelik kaybım var malesef. Hepinizden daha çok tedirginim malesef. Sormak istediğim soru şu ki, 8 haftalık olduğumdan beri geceleri rahat uyuyamıyorum, karnımın üzerinde yatamıyorum, hatta iki gecedir belime bacak arama yastık koyuyorum ve günlük kullandığım pijamaların lastikleri bile sıkıyor sizce normal mi
Hem hap kullaniyorum hem de iğne, ayrıca öncesinde kaybım olduğu icjn folik asiti de yüksek doz kullaniyorum, progestan kullaniyorumMerhaba benim de iki kaybım var kan sulandırıcı kullanıyor musunuz acaba
Evet ben de kullanıyorum hepsini follk asit hangisini kullanıyorsunuzHem hap kullaniyorum hem de iğne, ayrıca öncesinde kaybım olduğu icjn folik asiti de yüksek doz kullaniyorum, progestan kullaniyorum
FolbiolEvet ben de kullanıyorum hepsini follk asit hangisini kullanıyorsunuz
Ya ben de daha 10 gün önce giydiğim jeanimi dün giyemedim karnım şişmiş, zaten gaz da oluyo çok ama jeanin olmaması beni bi tık şoklayıp üzdüBen de dar pantolonlarımı pijamalarımı giymiyorum hafif karnım var çnkü sıkıştırmak istemiyorum. Yüz üstü yatmayı da bıraktım dediğin gibi. İnşallah bu hamileliğin sorunsuz geçer canım çok geçmiş olsun
Ben de folicus diye bir marka kullanıyorum inşallah bu gebeliğimiz sağlıkla ilerlerFolbiol
1,600 gram almışım 2,5 aylık şu an çok mu sence bir stres oldumYa ben de daha 10 gün önce giydiğim jeanimi dün giyemedim karnım şişmiş, zaten gaz da oluyo çok ama jeanin olmaması beni bi tık şoklayıp üzdü![]()
Bir bile bilsem benimde lekelenmem hala devam ediyor pembe mi geliyor sizin benim kahverengi çamur gibi lekelenmem oluyor.Kızlar benim dün akşam progestan kullanmama rağmen yine lekelenmem oldu. Kadın doğum Acile gittim baktılar çok şükür kalp atışınıda duydum doktor her şey yolunda hiç bi problem yok kanama alanı yok dedi ama anlamadığım bu pembe lekeler nerden geliyor o zaman.
Ben kalp atışından önce yaptırmıştımKizlar kan testlerini idrar testini ne zaman yaptirdiniz kalp atişini duyduktan sonrami istedi doktorunuz ?
Hiçbir fikrim yok canım, ben en son yurtdışındayken tartıldım, TR’ye geldiğimden beri de özlemişim zaten deli gibi yiyorum1,600 gram almışım 2,5 aylık şu an çok mu sence bir stres oldum
Saglik ocaginda yapiyorlar miBen kalp atışından önce yaptırmıştım
Ben hastanede yaptırmıştım sağlık ocağından da aradilar 10 haftalık olduğunuz da gelin diye söylediler. Kadın doğum doktorunuz yapar ama sağlık ocağında yapılır mı bilmiyorumSaglik ocaginda yapiyorlar mi
Kalb atışını duyduktan sonra istedi doktorKizlar kan testlerini idrar testini ne zaman yaptirdiniz kalp atişini duyduktan sonrami istedi doktorunuz ?