Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Oğluma stres oldum görümcemi gördü ağladı yediğini kustu öyle bir ağlayarak kustuki biran nefesi durdu bittim o an ben hemen baktım kanamam oldu şimdi uzandım iğne vurdum yarın doktora gidicem
Rabbim korusun dikkat et kendine inşallah gecer

benim yüzüm mayın tarlasına döndü uç vermeyen sivilcelerle doldu

Merhaba kızlar bugün kontrole gittim elhamdüllah kalp atışını duydum hiç bir sıkıntı yok rabbim herkesin gönlündekini versin
Gözünüz aydın Amin
Sat 06/12 :) Radevu 31 canım ama ben özele gideceğim sanırım keseyi görmeden içim rahat etmiyor
Benim de sat 6aralık salı günü doktora gittim 5+4 hesaplamistim doktor 5+1 dedi keseyi gördüm değerim beta 2800 çıktı hadi darısı sana inşallah

Kızlar ya benim midem falan bulanmıyor tiksinmiyorum bir şeyden. vücudumda şuan tek belirtim meme uclarım aşırı hassas. Dün de baya halsizdim uyudum full. Ama bugün hiç bi belirtim yok gibi. Bu normal mi?

Kızlar ya benim midem falan bulanmıyor tiksinmiyorum bir şeyden. vücudumda şuan tek belirtim meme uclarım aşırı hassas. Dün de baya halsizdim uyudum full. Ama bugün hiç bi belirtim yok gibi. Bu normal mi?
Bence normal canım. Her gün daha farklı oluyor sanki, bugün benim de aşırı belirtim olmadı, genel olarak koku duyum hassaslaştı bir de ara ara kasık ağrısı oluyor. Ama başından beri daha midem bulanmadı hiçbir şeyden.

Ay çok sevindim böyle biri daha var diyee doktor sadece kese gördü kalp atısına cok var ua daha böyle bazen acaba hamile miyim gerçekten hissi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…