- 1 Nisan 2022
- 12.781
- 15.581
- 228
- Konu Sahibi topraktonlari
-
2 kat artış varsa güzel 7 değerle gebeliğini öğrenenler var erkendenTeşekkürler peki sizce benim beta değerim normal mi
Tam bat tarihimde aynen tarif ettiğiniz gibi benim de lekelenmem oldu, doktorum yerleşme kanaması dedi. Gerçekten de öyleymiş. Şimdi tamamen beyaza döndü akıntım. Hiç endişelenme tarif ettiğin leke yerleşme kanaması. Bebeğin sağlıkla gelsin insallahKizlar selam ben bugun keseyi gormeye gittim, sali aksam lekelenmem oldu pembe, carsamba kahverengiye dondu, persembe ( bu sabah) bitti. Doktorum yerlesme kanamasi endiselenme dedi. Keseyi gorduk fakat kalp atisi goremedik biraz endiselendim
Tesekkurler hepimizin insallahTam bat tarihimde aynen tarif ettiğiniz gibi benim de lekelenmem oldu, doktorum yerleşme kanaması dedi. Gerçekten de öyleymiş. Şimdi tamamen beyaza döndü akıntım. Hiç endişelenme tarif ettiğin leke yerleşme kanaması. Bebeğin sağlıkla gelsin insallah
Hayır bugün gidicem doktora ama daha görünmez bence, 4+5 im suanTesekkurler hepimizin insallahsiz keseyi gordunuz mu?
5 ocak adet tarihimdi normalde ben reglden önce farkettimAdet tarihiniz ne zamandı yani 1 Ocak adetten önce mi sonra mı
Bol su iç canım günlük duş al ben öyle yapıyorumAşırı terliyorum ben yeni güncelleme
Benim en büyük sorunum çok su içemiyorum evet duş alıyorumBol su iç canım günlük duş al ben öyle yapıyorum
Çok güzel canım, endişe etme bebeğin sağlıkla büyüyor bakkızlarr selam
8 ocak hcg = 396,2
10 ocak hc = 995,2
artış nasıl sizce?
Çok şüküürrr teşekkür ederim canımÇok güzel canım, endişe etme bebeğin sağlıkla büyüyor bak
bende de görünmeyecek gibi hissediyorum kesem de küçüktüBenim de pazartesi çağırdı da göremem yine diye korkumdan Perşembe gideyim diyorum tam 7+0 olacak
Canımm hayırlı olsun kacıncı günde görünür diyor doktor? Ben de 8 ocakta 396 ile öğrendimKızlar merhaba, aranıza katılıyorum ben desat 7 Aralık. dün HCG 390la öğrendim. Haftaya kese görmeye çağırdı doktor
Tmd2020 canım tekrar test yaptıb mı?
A her şey aynı nerdeyseCanımm hayırlı olsun kacıncı günde görünür diyor doktor? Ben de 8 ocakta 396 ile öğrendim
Kızz bayaa netlestiiiiiEki Görüntüle 3534592
yaptım canım
hergün yapıyorum
bat 11 ocak benim
sende bi bak bakalım gelişme var mı
Evet canımmA her şey aynı nerdeyseşu an değerine göre dört haftalık diyorum haftaya gel görürüz dedi 4000-5000değer arasında kese görünür dedi sanırım
Son adet tarihiniz neydi acabaEki Görüntüle 3534592
yaptım canım
hergün yapıyorum
bat 11 ocak benim
sende bi bak bakalım gelişme var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?