Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
ben bir türlü ikna olamıyorum. aynı gibi geliyor. kan verene kadar ikna olamıcam herhalde

7 aralık ama benim döngüm 36 gün , ovülasyon yaptım 28 inde çatlama olmuştu
Bende 8 Aralık son adet tarihim 27-38 arası çatlama akıntısı gördüm o yüzden sormuştum teşekkür ederim

Kızlarr selam çok acil fikirlerinize ihtiyacımmvar. 5+1 Bugün kese görmeye gittik çok şükür bir tane gördük doktor yeri çok güzel yukarıya sağlamca tutunmuş derken son anda altlarda 1 kese daha gördü yüzde 50 ihtimalle ikiz dedi ama söylemek için daha çok erken kese değil de sıvı veya kanama alanı da olabilir dedi.

Kan da veridm kan sonuçları şimdi çıktı artış bana ikiz değilmiş gibi geldi siz ne diyorsunuz??

3 ocak (battan 1 gün önce) - 130
7 ocak 1200
10 ocak 3500

Bu arada 1 tane kızım var çok zor büyüdü zar zor ikinci çocuk kararı verebildik yani şuan ikizse tabii ki başımızın üstünde yeri var ama ben kendimi hiç hazır ve yeterli hissetmiyorum çok şaşkınım

Selam.Bence diğil canım

4+6 yım. Bugün minnak kesem göründü karından. Bi de dedim beta bakalım. 6 aralık günü 715 ti. 10 aralık 7633. Neredeyse 10 katı artmış. Çok şaşırdım bu duruma ya.

Bizim betalar tahmini aynı yani yerleşme günleri aynı olabilir ben yumurtlama 19 Aralık olduğunu düşünüyorum sizin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…