Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87

Günaydınnn herkese :) ben çok yorulup oturduğumda ya da yemek yediğimde bebişim pıt pıt vuruyor içerden dün tam göbek deliğimin altındaydı bazen sağ taraftan da vuruyor - 19+ 2 yim
Günaydınn ne güzel bir his bu yaa
Daha doğumumuza da çok var, zaman çabuk geçsin istiyorum

Günaydınnn herkese :) ben çok yorulup oturduğumda ya da yemek yediğimde bebişim pıt pıt vuruyor içerden dün tam göbek deliğimin altındaydı bazen sağ taraftan da vuruyor - 19+ 2 yim
Günaydın.Yaaa ne güzelben daha göbekte hiss etmiyorum

Kızlar bebekleriniz nerede hareket ediyor? Benimki çok altta daha göbeğime gelmedi. Sizinde öyle mi merak ettim
Bir iki kez tam göbek deliğin altında hissettim ama genelde hep altta dediğin gibi. Sanırım birkaç hafta içinde çıkar yukarı.

kızlar kasık ve bacak birleşimimde biraz ağrı var. bacaklarımı kapattığımda zorlanıyorum bacak bacak üstüne atınca falan var mı sizde de?

kızlar kasık ve bacak birleşimimde biraz ağrı var. bacaklarımı kapattığımda zorlanıyorum bacak bacak üstüne atınca falan var mı sizde de?
Var olmazmı dışarı çıkınca daha fazla oluyor ağrı

Demekki normal bir şey elbise buldun mu
Sanırım evett Buarada 20. hafta detaylı ultrasonun, seninde bu haftamı?

Eveett bitane kına için buldum. 2 beden büyük aldım, 2 ay sonra anca olur dedikleri için. Düğün için bakıyorum daha

Sanırım evett Buarada 20. hafta detaylı ultrasonun, seninde bu haftamı?

Eveett bitane kına için buldum. 2 beden büyük aldım, 2 ay sonra anca olur dedikleri için. Düğün için bakıyorum daha
İyi yapmışsın tam olur o zaman
Benim haftaya Salı randevum var o zaman soracağım detaylı ultrason mu yapacaksınız diye en son gittiğimde böyle bir şey demedi bilemiyorum Salı günü ne yapacak illa benim söylemem mi gerekiyor onu anlayamadım çünkü.. sen kendin mi istedin detaylı için randevu yoksa doktor mu söyledi?

Bir önceki randevuda doktorum doğuma kadar her randevuyu planlayarak verdi bana. Ve birsonraki randevunda 20. haftaya gireceğin için detaylı ultrason yapacağız dedi. Herşeyine bakacağını söyledi. Perşembe günü gideceğim, çok heyecenalıyım, Rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin hepimize

Doktorun belki dememiştir ama salı günü detaylı bakabilir. Randevuya gittiğinde sor bence, detaylımı olucak diye. Ona göre sende rahat edersin. Veya birsonrakindede olabilir detaylı. Salı günü tam kaç haftalık oluyorsun?

Günaydın.Yaaa ne güzelben daha göbekte hiss etmiyorum
Yatınca hıssedıyormusun bn genelde aksam yataga gırdıgımde hıssedıyorum tık tık vuruslarını gunduzlerı pek hıssetmıyorum galıba gunduzlerı uyuyor

Kızlar ne güzel bebişlerinizi hissediyorsunuz bende tık yok 16+5'teyim, ilk gebeliğim. hareketleri ne zaman hissetmeyi beklemeliyim?

Yatınca hıssedıyormusun bn genelde aksam yataga gırdıgımde hıssedıyorum tık tık vuruslarını gunduzlerı pek hıssetmıyorum galıba gunduzlerı uyuyor
Ya aslında sanırım ben daha net haraketler bekliyorum o da olmayınca bunlara alıştımmı bilemedim sanki pıt pıt akşam öyle bir yorğun oluyorumki kaç gündür hiç haraket görmedim ve ya dikkat etmedim birazdan yeniden uzanıcam bakıcam ancak öyle görürüm

Kızlar ne güzel bebişlerinizi hissediyorsunuz bende tık yok 16+5'teyim, ilk gebeliğim. hareketleri ne zaman hissetmeyi beklemeliyim?
Daha ilk gebelik canım erken senin için ben ilkte çok ufaktan 18 haftada hiss etmiştim

Belkıde senın bebıs gecelerı uyuyodurevt bıde gunduzlerı dene belkı hıssedersın.artık hareketlerde artmalar baslar haftalar ılerledıkce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…