Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    41
Hala cinsiyet muallak karnımda da cizgim oluştu ama çok tatlı bu çizgi çok sevdim

Selam kızlar 13 haftalık ikizlerim için cinsiyet tahmininde bulunabilecek teyzelerimiz bakabilir mi

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-25-18-47-41-712_com.whatsapp.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2025-03-25-18-47-39-569_com.whatsapp.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 20
Çok çok gerekli bir sorun olduğunda önden bilgili olmak için çünkü her ultrason cihazı doppler cihazlı değil ayrıntılı ultrasonda bebeğin organlarının tümü kan akışı tek tek inceleniyor daha detaylı dalı zaten perinatoloji hoca inceliyor sağlıkla geçsin inşallah

Herkese merhabalarrrr Kız beklerken meğer oğlum yoldaymış. Doktor 1-2 hafta sonra daha da kesinleşir dedi ama minnak pipisini gördük diyebilirim 13+4 sanarken 14+4 olduğunu öğrendik bu arada
Sana da kiz demiştim galiba tersi cikti benim ki kesin erkek kendime de kiz tahmin etmiştim perşembe gitmeme gerek kalmadı bu arada sağlıkla gelsin kuzum

Dökülür kuzum hiç sıkma canını kızımda linea nigra çizgisi olmustu kendiliğinden kayboldu doğumdan sonra hamilelikte olan her şey vücuttan gidiyor

Bulantı hapı kullanmıyor musunuz bende geçen hafta söyledim bu şikayetlerini doktoruma bana neden daha önce söylemedin dedi hemen prilam bulantı hapı verdi hemen hemen geçti diyebilirim bulantım bana da öyle kokular saçma tatlar geliyordu bı danışın doktorunuza böyle çekilmez

Sana da kiz demiştim galiba tersi cikti benim ki kesin erkek kendime de kiz tahmin etmiştim perşembe gitmeme gerek kalmadı bu arada sağlıkla gelsin kuzum
Teşekkür ederim İsan cinsiyetini öğrenince bir garip oluyormuş. İlk defa bebeğe karşı bir şeyler hissettim Umarım seninki de sağlıkla gelir ve geldiğinde de seni yormaz akıllı uslu maşallahlık olur amin

Sizin de aynı haftalarda mı başladı ? Benim ilk başlarda da hafif bulantım olmuştu doktorum verdi bulantı ilacı bu yenisi hangisiydi unuttum yeni prilam mıydı prizin di herhalde ağır geldi bana sinirlilik yaptı uyku yaptı bi de bebeğim var benim 1 yaşında emziriyorum kullanmadım sonra geçti zaten hafif bulantıydı o yüzden kullanmak istemiyorum

Cinsiyeti öğrenenler isime karar verdinizmi?bizde kesinleşti sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…