Tabi yeterki sağlıklı olsunlarBenim doktorum çok güleryüzlü sırtı dönük bile olsa kendim desem mesela biraz yürüyeyim geleyim ve ya çıkolata yeyim hiç yok etmezBenimki sadece merak hemen öğrenmek istiyorum ona göre diyorum yavaştan alayım ayy bilmiyorum ya bilmeden beklemek zor geliyor bana
Evet canim 3. Olacak surpriz oldu yilbasi bebesi diyorum gaza geldik olacagi varmis hiç dusunmuyorduk bi ara spiral taktiririm rahatligi da vardı şimdi kordonlarimi baglatcam imkansizken bile gelebiliyorlar artik riske atamam
Herkesin hamileliği yolundadır umarım, benim de 16. haftaya yaklaştım ama karnımda hep bi sancı var, sürekli soldan veya sağdan, değişik bi batma hissi, daha önce hiç bilmediğim türden bi sancı, bi an oluuyor, geçiyor, yeniden oluyor, doktor bir sıkıntı görmedi, büyümeye çalışırken olur dedi, bunu yaşayan var mıdır?
benim de sizin tarif ettiğiniz gibi ve daha 14. haftadayım. karnım daha sertleşti, geceleri bacaklarıma kramp giriyor. ağrılarla uyanıyorumaman şimdi sağ kasıkta şuan solda ani ani ağrılarım var . kanama yoksa , ağrı uzun süreli değilse korkma diyorlar
Evet ya ben zaten belirtilere bakarsak kız , ama erkek hissediyorum diyordum. Yüzümde böyle lekeler olmaya başlamıştı, bulantım çoktu, bide rüyamda bebeğin kız dediler, bilmiyorum ters köşe yapıp değişir mi ama erkek hissediyordum ben ya