• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Dün akşam bu sebeple acile gittim . Makat geliş pozisyonundaydı, ters dönmüş birde hiç bir kıpırtı dahi hissetmedim saatlerce. Ama çok şükür sorun yok pozisyon kaynaklıymış. Endişen varsa doktoruna gidip bir kalp atışını duy bence inanılmaz rahatlatıyor insanı 😍
Olabilir cidden. Son 2 aydır pek normal gelişti ben normal istiyorum umarım makata falan dönmez 😂 Gerçi daha erken galiba 34te falan pozisyon alır diyorlar ama

Akşam bende hareketli bir tekme hissettim 😂 Arkadaşım ben doğuma yakın karnımda ayağını tuttum o kadar kuvvetliydi demişti bir kere acaba dedim bende mi sıkıntı normalde 16da başladım hissetmeye hareketli de olunca birden insan acaba diyor 😂
Bende 16 da hissettimm🙈 evet hala çok hareketli olanlar varr bu haftalarda.içinizde bir şüphe varsa gidin yinede doktora ,benim randevum yakın diye sabrediyorum 1 kaç gün

Kızlar bugün çok kötü bişey yaşadım, sabah 5 gibi lavaboya diye kalktım birkaç dakika sonra kanamam başladı bu duruma alışınca şimdi biter herhalde dedim sonra artık ayaklarım uyuştu tuvalette birsürü parça geldi ondan sonra bana Bi sıkıntı gelmeye başladı soğuk soğuk terledim hemen annemi bağırarak kaldırdım ve olanlar oldu, gözüm karardı annem gilin sesini duyamadım ölecem sandım ambulansı aradılar onlar gelene kadar annem bana tuz yalattı sonra gözlerim açıldı ambulans geldiğinde daha iyiydim onlar da hiç iyi davranmadı, bebeğin hareketlerini hissetmedim o an oyüzden hastaneye gidip dinlemek istedim çünkü kanamam vardı beni ambulansla götürdüler eşim gil arkamdan geldiler, Bebeğin herşeyi iyiydi nst de sancım Bi ara 30 oldu ama önemli değildi herhalde, sonra eve geldik. Ama gerçekten bianda hayatım karardı gidiyorum sandım çok kötüydü. Bian önce 37.haftayı doldurmak istiyorum, 9 ay 10 yıl gibi geldi artık bana 🥺
Çok geçmiş olsun canım. Ne kadar yıpratıcı bir süreç olduğunu tahmin edebiliyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sen ve bebeğin çok güçlüsünüz, bugünler de geçecek 🙏🏼

Çok geçmiş olsun canım. Ne kadar yıpratıcı bir süreç olduğunu tahmin edebiliyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sen ve bebeğin çok güçlüsünüz, bugünler de geçecek 🙏🏼
Sağol canım amin 🙏, gerçekten çok yıpratıcı oldu benim için, Rabbim birdaha yaşatmasın zamanında kucağıma almayı nasip etsin

Bazı hastaneler öyle hemen insanı strese sokuyor benim misal bugün 26 ya kadar yükseldi ama bişey hissetmedim çünkü çocuk cihaza vuruyordu ondan öyle çıktı zaten artık sık gidilir takibe
Doktor biraz gergindi ya neyse artık kendi doktoruma giderim sadece. Ben hissediyorum ya. Şimdi geliyor bak diyorum eşime cihaza bakıyor evet yükseldi diyor 🤣

Kızlar bugün çok kötü bişey yaşadım, sabah 5 gibi lavaboya diye kalktım birkaç dakika sonra kanamam başladı bu duruma alışınca şimdi biter herhalde dedim sonra artık ayaklarım uyuştu tuvalette birsürü parça geldi ondan sonra bana Bi sıkıntı gelmeye başladı soğuk soğuk terledim hemen annemi bağırarak kaldırdım ve olanlar oldu, gözüm karardı annem gilin sesini duyamadım ölecem sandım ambulansı aradılar onlar gelene kadar annem bana tuz yalattı sonra gözlerim açıldı ambulans geldiğinde daha iyiydim onlar da hiç iyi davranmadı, bebeğin hareketlerini hissetmedim o an oyüzden hastaneye gidip dinlemek istedim çünkü kanamam vardı beni ambulansla götürdüler eşim gil arkamdan geldiler, Bebeğin herşeyi iyiydi nst de sancım Bi ara 30 oldu ama önemli değildi herhalde, sonra eve geldik. Ama gerçekten bianda hayatım karardı gidiyorum sandım çok kötüydü. Bian önce 37.haftayı doldurmak istiyorum, 9 ay 10 yıl gibi geldi artık bana 🥺
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsın allah korusun

Olabilir cidden. Son 2 aydır pek normal gelişti ben normal istiyorum umarım makata falan dönmez 😂 Gerçi daha erken galiba 34te falan pozisyon alır diyorlar ama
Dün makattı, sabah gittim baş aşağı dönmüş 😅 makat olsa bile endişelenme çok sık dönüyolar hala, bazen 36 ya kadar makat olup tekrar dönen bebekler bile oluyormuş

Kizlar günaydın Ajda bileziği olan var mı şu sıra çok takılmış durumdayım ama tavsiye istiyorum kullanan varsa günlük kullanıma ne kadar uygun sizde hangi model var falan foto olarak da atabilirsiniz ben simli modelini çok beğendim
Bende var klasik ajda. Spor giydiğim zaman bile çıkarmıyorum. Her zaman takılacak birşey. Herşeylede uyuyor.

Dün makattı, sabah gittim baş aşağı dönmüş 😅 makat olsa bile endişelenme çok sık dönüyolar hala, bazen 36 ya kadar makat olup tekrar dönen bebekler bile oluyormuş
Benim yiğenim 40. Haftaya kadar makattı doktor bekledi dönsün diye dönmeyince sezeryana karar verdiler ablam gün aldı hastaneye gitti ameliyat kıyafetini giydi o arada döndü son anda bu sefer sancı beklemeye başladı

Çok geçmiş olsun canım ne kadar alıştık desek de her seferinde aynı telaş oluyor ilkimde kanamam olmuştu 8 haftalıkken ondan ne kadar sonraydı bilmiyorum 1 damla kan gelince bayılacak gibi olmuştum o korku yetiyor insana senin yaşadığın da daha yıpratıcı şey

Doktor biraz gergindi ya neyse artık kendi doktoruma giderim sadece. Ben hissediyorum ya. Şimdi geliyor bak diyorum eşime cihaza bakıyor evet yükseldi diyor 🤣
Bende cihazı kendime çeviriyorum bişey çıkarsa hissedecek miyim acaba diye

Çok geçmiş olsun canım ne kadar alıştık desek de her seferinde aynı telaş oluyor ilkimde kanamam olmuştu 8 haftalıkken ondan ne kadar sonraydı bilmiyorum 1 damla kan gelince bayılacak gibi olmuştum o korku yetiyor insana senin yaşadığın da daha yıpratıcı şey
Evet canım üstüne bide bugün kötü bişey yaşadım, tansiyon felan gitti kar gibi olmuşum soğuk soğuk terledim annem bile gidiyorum zannetmiş, travma kaldı gerçekten, çok yıprandım

Back
X