aaaaa yaaaaKızlar merhaba herkese bugün doktora gittik
Cinsiyeti öğrendik. Oğlumuz olacak hayırlısıyla.
Kuzu hayırlısı olsun benim içime sende erkek doguyordu ama diyemedim hep kiz istediğin icinKızlar merhaba herkese bugün doktora gittik
istanbulda dnalab 12.500 tlMerhaba ne kadara yaptırdınız acaba?
aaaaa yaaaasağlıkla gelsin inşallah
oğlan senesi mi acaba
İnanın karışık duygular içindeyim ama daha iyiyim şuan. Sağlıkla gelsin inşallah, bilincim kalbim mantığım çok şükür diyor sadece duygusal olarak biraz üzüldüm azıcık kız tarafindaydim. Sağlıklı olsun onemli olan o ( her an Esra Erol'da ki o benim oğlum benim kimseye vermem diyen kadın moduna girebilirimKuzu hayırlısı olsun benim içime sende erkek doguyordu ama diyemedim hep kiz istediğin icinsağlıkla gelsin paşa
Yaa gözün aydın canım.Nasıl öğrendin ultrasonlamı?Kızlar merhaba herkese bugün doktora gittik
Bir oğlan annesi olarak söyleye bilirim anneye aşık oluyorlarİnanın karışık duygular içindeyim ama daha iyiyim şuan. Sağlıkla gelsin inşallah, bilincim kalbim mantığım çok şükür diyor sadece duygusal olarak biraz üzüldüm azıcık kız tarafindaydim. Sağlıklı olsun onemli olan o ( her an Esra Erol'da ki o benim oğlum benim kimseye vermem diyen kadın moduna girebilirim)
Kesinlikle oğlan senesi çevremde herkes oğlana hamile
Ne zaman geçicek acaba bu kusma ve bulantılar geniz akıntısı ve balgam da var çok zorluyornormalde ikili test 11-14 haftaları arasında yapılıyor. bazı doktorlar ikili ile uğraşmayalım fetal yaptıralım diyebiliyor. ikili test zaten kan ile yapılıyor. aç gitmene gerek yok
bende cumartesi yaptırıcam. kusma bulantıları hiç söylemiyorum bile devam
Öyle hissetmen normal birsey çünkü herkesin içinden istedigi bir cinsiyet oluyor olmayınca hafifte olsa üzülüyor benim 3.cocugum olmasına rağmen hem kiz hem erkek tatmama ragmen kiz olacağına çok fokuslandim erkek derse doktor üzülürüm azcikİnanın karışık duygular içindeyim ama daha iyiyim şuan. Sağlıkla gelsin inşallah, bilincim kalbim mantığım çok şükür diyor sadece duygusal olarak biraz üzüldüm azıcık kız tarafindaydim. Sağlıklı olsun onemli olan o ( her an Esra Erol'da ki o benim oğlum benim kimseye vermem diyen kadın moduna girebilirim)
Kesinlikle oğlan senesi çevremde herkes oğlana hamile
Bu yoruma çok katılıyorum aşk onlar yaa nasil vercez ellere yaa şimdiden dusunuyorumBir oğlan annesi olarak söyleye bilirim anneye aşık oluyorlar
Çikolatami yedinizAllah razı olsun ultrasonda gördük bir gostermedi gibi birşeyler atistirdim tekrar baktık gösterdi kendini
Ultrasonda gördük. Çok teşekkür ederimYaa gözün aydın canım.Nasıl öğrendin ultrasonlamı?
İnşallah öncelikle aklı vücudu ruhu sağlam huyu güzel olsun. İnanın o hallerini hayal etmiyor değilim öğrendiğimden beriBir oğlan annesi olarak söyleye bilirim anneye aşık oluyorlar
Gönlünden geçen olsun sağlıkla inşallah.Öyle hissetmen normal birsey çünkü herkesin içinden istedigi bir cinsiyet oluyor olmayınca hafifte olsa üzülüyor benim 3.cocugum olmasına rağmen hem kiz hem erkek tatmama ragmen kiz olacağına çok fokuslandim erkek derse doktor üzülürüm azcikama sağlıklı olsunlar en önemlisi sonra oglum diye gezerim gobusumu severek bunu da biliyorum
Evet çikolata yedim. Saçlarım çok güzelleşti yumusaciklar çok canlilar. Cilt güzelliğimin henüz farkinda değilim belli eder diye tahmin ediyorum birkaç haftayaÇikolatami yedinizErkek bebekte annede guzellik oluyor diyorlar sizde oldumu oyle bi durum
Maşallah benim de sabah daha küçük ama akşama kadar büyüyor karnım sizde de var mı
Sağol canım ama ben anca 1 ay sonra öğrenirim buyuk ihtimal devlete gittiğim içinGönlünden geçen olsun sağlıkla inşallah.
Duygu karisikliğim geçince biliyorum daha çok benimseyecegim onubir iki haftaya siz de öğrenirsiniz inşallah
Canim sabah benim midem küçülüyor akşam uyuyana kadar o karnımın sisligini geçiyor o derece sabah kalkıyorum yine inmiş balon gibi maşallah karnımın üstüMaşallah benim de sabah daha küçük ama akşama kadar büyüyor karnım sizde de var mı
Benim tam tersi daha çok yağlanmaya başladi saçlarimEvet çikolata yedim. Saçlarım çok güzelleşti yumusaciklar çok canlilar. Cilt güzelliğimin henüz farkinda değilim belli eder diye tahmin ediyorum birkaç haftaya
Benimki daha demiyor anne çok istiyorum desin bir ara dedi sonra bıraktı valla bende diyorum ne edicen evlenmeyi bana al her şeyiBu yoruma çok katılıyorum aşk onlar yaa nasil vercez ellere yaa şimdiden dusunuyorumannemm dedi mi var yaa off eriyorummm
Ben ilk günden o kadar istiyordum ki oğlum olsun çok şükür Allah nasip ettiİnşallah öncelikle aklı vücudu ruhu sağlam huyu güzel olsun. İnanın o hallerini hayal etmiyor değilim öğrendiğimden beriEşim fark etti biraz uzuldugume sakın üzülme o senin oğlun eminim çok güzel yetistireceksin dedi biraz rahatlattı beni Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?