Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    86
arkadaşlar gece uyku sorunu yaşıyor musunuz? 16. haftadayım uykusuzluk için çok erken değil mi? Ben bir gece rahat uyuyorsan bir gece dönmekten uyuyamıyorum bir öneriniz var mı
Ben 15.haftadym bende öyleyim gece uyku haram oldu bana
BEbek solumda muhtemln surekli sağa yatiyorum sola yatinca agrim oluyo bisey batiyor taş gibi.😐

arkadaşlar gece uyku sorunu yaşıyor musunuz? 16. haftadayım uykusuzluk için çok erken değil mi? Ben bir gece rahat uyuyorsan bir gece dönmekten uyuyamıyorum bir öneriniz var mı
Ben de çok rahatsızım yeni yatak aldık uyuyamıyorum diye yataktan sandım ama bu yeni yatakta da aynıyım dayak yemiş gibi kalıyorum.. gece sağa sola dönmekte beni çok yoruyor:( ben rahatlatan bir şey keşfedersem yazarım..
Ama uykusuzluk yaşıyorsan yatmadan yarım saat önce papatya çayı ya da hamileler için karışık çay satılıyor ondan içebilirsin uykun derinleşir

Hazimsizlik mu uykusuzluğun sebebi akşam şişkinliği mi bilemiyorum. Akşam aç kalmayı denedim tesadüfi mi bilmem rahat uyudum zaten hafif yiyorum aslında ama. Bazı akşamlar aşırı şişkinlik karnımda gerginlik hissediyorum bir de o zamanlar da uyumak çok zor.

Kızlar günayydıın ❤️ aile hekimliği gebelik takibinde 18.haftamda kan ve idrar tahlili istedi. Kadın doğumcum daha bir şey istemiyor ama sizden istendi mi
Aslında 20. Haftada isteniyor ama benimki de kadın doğumcunuz bu kan tahliline bakarsa ben edevletten bakarım haber vermeniz yeterli dedi. 2 kez kan vermek zorunda kalmamak için isterseniz normal hastanenizde yaptirin. Aile hekimine kan tahlilini yaptırdım diye haber verirsiniz

Kızlar çok hastayım bi haftadır dün gecede serum taktılar ama banamısın demedi boş serumdu snaırım öksürürken içim dışına çıkıyor sizce bebeğe zararı varmıdır bi türlü iyileşmedim kemiklerim sızlıyor ilaç yok anca ıhlamur nanelimon parol yeniden serum taktırsammı acaba

Tecrübeli annelerrr, biz bebeğin hareketini nasıl ayırt edeceğiz? ☺ Dün de bugün de böyle tek sefer, sanki kas atmış gibi veya böyle damar damar üstüne biner de pıt diye geri atar ya öyle bir şey oldu ama tabi hiç yaşamadığım için emin olamıyorum, bebek olabilir miii? Kelebek gibi değildi ama böyle damar atması gibi.

Kızlar çok hastayım bi haftadır dün gecede serum taktılar ama banamısın demedi boş serumdu snaırım öksürürken içim dışına çıkıyor sizce bebeğe zararı varmıdır bi türlü iyileşmedim kemiklerim sızlıyor ilaç yok anca ıhlamur nanelimon parol yeniden serum taktırsammı acaba
Geçmiş olsun 😕 bana tarhana (ki bunu doktor da çok önermişti) ve portakal çok iyi geliyor. Bir tarhana denesen mi hem öksürüğünü de yumuşatır..

Çok geçmiş olsun ben buhar banyosu yapıp burnumu falan açmaya çalıştım bir de çorba içmiştim sıcak iyi gelir diye

Merhaba sevgili anneler ya ankara'da detaylı ultrason iki hoca arasında kalakaldım Eyüp Ekici, Hüseyin Dumanlı, bu kararsızlık beni bitirecek, yok mu beni yönlendirebilecek birileri yalvarırımm

Ben de çok rahatsızım yeni yatak aldık uyuyamıyorum diye yataktan sandım ama bu yeni yatakta da aynıyım dayak yemiş gibi kalıyorum.. gece sağa sola dönmekte beni çok yoruyor:( ben rahatlatan bir şey keşfedersem yazarım..
Ama uykusuzluk yaşıyorsan yatmadan yarım saat önce papatya çayı ya da hamileler için karışık çay satılıyor ondan içebilirsin uykun derinleşir
Bende de durum aynı o tatlı uykular gitti gece boyu zırt pırt uyanıyorum dalamıyorum dalsam çişim geliyor bu sefer ona kalkıyorum dayak yemişim gibi geziyorum tüm gün benim mide bulantıları da geçmedi hala

Şimdi yine baktım sağ yatmak önerilmiyormuş ilerleyen zamanlarda:/ sol taraf kan akışı için iyiymiş. Sen rahat yatabiliyor musun
bende istemsizce sağa dönüyorum :(
şimdiden düz yatmayı özledim. ilk hamilleliğimde doğumdan sonra sezeryan acılarım azalınca hemen düz yatmıştım ohh demiştim
benim çok oldu başlayalım.
bi kere her gece tuvalete kalkıyorum.
geçenlerde uyandım tekrar uyuyamadım kalkıp peynir ekmek yedim
şimdi bebek yemek istemiyor da ne yani
ben hiç gece kalkıp peynir ekmek yemezdim

Valla benim oğlan zaten her gece kalkıyor uyumuyorum uyusa iyice hiç kalkmam ne güzel uykumu alırım gece acıkma olmuyor bende

kızlar tansiyon durumunuz nasıl? 17+5 teyim normalde de tansiyonum düşüktür. başım dönüyor biraz birkaç gündür. 9 a 5 çıktı

Back
X