Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Benim ilk çatı muayenesinde hiç gelmemişti, 2.de de eve geldiğimde bir şey yoktu. Ertesi gün kahverengi oldu muhtemelen o muayene sonrası gelen.

Bu sabah çok şiddetli bir ağrıyla uyandım arkasından pembe bir leke geldi . Yarın sorcam doktora artık baksın darlandım valla ha oldu ha olacak diye beklemek ne kadar zor
Belkide sizinde Nişan bende aynıyım 2 haftadır bekliyorum

Hahah evet ya 😂 annem aşırı panik halde, sakin ol ben iyiyim doğurmuyorum dedikçe eli ayağına dolaşıyor doğumda napcaz bilmiyorum. Ben çok soğukkanlıyım etrafta panik birisi olunca sinirleniyorum 😂
Yaa kıyamam anne yüreği 🥰 Ama sen cidden soğuk kanlı ve sakinsin. Bence büyük avantaj

Evet canım tam olarak öyle, ananem de anneme üzülüyor şimdi bir kendi eviyle uğraşıyor bir bana geliyor çok yoruyorsun kendini kızım dinlen diyip duruyor. Herkes yavrusuna yanıyor kaç yaşında olursa olsun 😢
Benim annem de kızlarıma yüklenir bazen ,benim kızımı yormayın diye🫢

Canım gebelik zehirlenmesi değildir yüksek ihtimalle. Dualarımız sizinle. Zamanında gelsin minik kuşun sağlıcakla 🙏🏻💐

Ayy kızlar hadi hayırlısıyla gelsin bebisler. Bız de burada heyecanlanıyoruz sizinle ☺️🥰
Artık darlandim bende hergun bı sürpriz Dr onaylasa sezeryanla alınsın kurtulayım bu durumdan istiyorum artık🥲

Şunu gördünüz mü ? Gerçekten bazen daha ne kadar saçmalayacaklar diye düşünmeden edemiyorum. Bir tane kadında çıkıp demiyor mu abi siz napıyorsunuz diye, hiç mi aklı başında insan yok şu kurumlarda ya

Dün gece gördüm ve çok sinir oldum. Bu ülkede güçlü kalamıyorum artık...

Şunu gördünüz mü ? Gerçekten bazen daha ne kadar saçmalayacaklar diye düşünmeden edemiyorum. Bir tane kadında çıkıp demiyor mu abi siz napıyorsunuz diye, hiç mi aklı başında insan yok şu kurumlarda ya

Ay sabah gördüm, sinirlerimi zıplattı. Bir de vajinal doğum yazmaya da utanmışlar kesin, normal doğum demişler. Diğerleri ne, anormal doğum mu acaba.

Dün gece gördüm ve çok sinir oldum. Bu ülkede güçlü kalamıyorum artık...

Ay sabah gördüm, sinirlerimi zıplattı.
Her şeyimiz tamam süperiz bir kadınların nasıl doğum yapması gerektiği kaldı konuşulacak ! Çok ilgiliyseniz mesela kadınların analık izninde maaşlarını tam yatırın, izinlerini avrupa standartlarına çıkarın, çocukların annenin sağlığı ve gelişimi için çalışmalar yapın. Size ne kadının içindeki çocuğu nasıl çıkaracağından acısını siz çekiyorsunuz sanki sezaryen çok kolay bir şey. Erkeklerin özellikle bu konuda yorum yapması beni delirtiyor. Çok öfkeliyim ya gördüğümden beri

Her şeyimiz tamam süperiz bir kadınların nasıl doğum yapması gerektiği kaldı konuşulacak ! Çok ilgiliyseniz mesela kadınların analık izninde maaşlarını tam yatırın, izinlerini avrupa standartlarına çıkarın, çocukların annenin sağlığı ve gelişimi için çalışmalar yapın. Size ne kadının içindeki çocuğu nasıl çıkaracağından acısını siz çekiyorsunuz sanki sezaryen çok kolay bir şey. Erkeklerin özellikle bu konuda yorum yapması beni delirtiyor. Çok öfkeliyim ya gördüğümden beri
Geçtiğimiz aylarda sağlık bakanlığının sezaryen doğumu ile ilgili bir videosu vardı ki aman aman evlerden ırak. Hangi akıl tutulmasının ürünü merak ediyorum açıkçası. Yatak odamıza karışmaları yetmedi bi de vajinamıza karışıyorlar. 😊

Kesinlikle, kuş kadar doğum izni verirler bi de şu kadar emzir bu kadar emzir derler. Ayrıca her konuda erkekler de fikir belirtir ama çocuk bakma izni sadece kadınlara veriliyor, babalara yok.

Geçtiğimiz aylarda sağlık bakanlığının sezaryen doğumu ile ilgili bir videosu vardı ki aman aman evlerden ırak. Hangi akıl tutulmasının ürünü merak ediyorum açıkçası. Yatak odamıza karışmaları yetmedi bi de vajinamıza karışıyorlar. 😊
Evet onu da görmüştüm akıl tutulması ya gerçekten. Bu kadar düşüncesiz aptalca bir şey olamaz
Kesinlikle, kuş kadar doğum izni verirler bi de şu kadar emzir bu kadar emzir derler. Ayrıca her konuda erkekler de fikir belirtir ama çocuk bakma izni sadece kadınlara veriliyor, babalara yok.
Emzirme ödeneği veriyorlar bir de 500 tl mi neymiş komedi ya. Bozdur bozdur harca 1 paket bez bile alınmıyor.
Babaya da ver o zaman aynı hakları biz tek başımıza Meryem ana gibi yapmıyoruz bu çocuğu bir de babaları var. Her şeyi kadına yükle sonra bir de içindeki çocuğu nasıl çıkarması gerektiğine sen karar ver. Oldu paşam

Kızlar tahlil sonuçlarım çıktı kanda crp yüksek biraz böbrek karaciğer değerlerim normal sınırlarda ancak idrarda protein pozitif görünüyor, kendi doktorumla görüştüm 24 saatlik idrar toplayıp sürekli tansiyon kontrolü yapıcam, akut kusma ve ishale bağlı pozitif gelmiş olabilir ama biz gebelik zehirlenmesini de düşünerek takip yapıcaz dedi. Kusma ve ishal şuanlık yok serum taktılar bitince eve geldik azıcık uyumuşum, gıda zehirlenmesi de olabilir dedi, dün sulu köfte yapmıştım bulgur salata ve yoğurt yedim farklı bişey de yemedim belki kıymadan oldu, eşime bişey olmadı ama gebeler uzun sürede sindirdikleri için daha fazla etkileniyorlarmış bilginiz olsun. Hepinize teşekkür ederim umarım yalancı pozitiftir kızım daha küçük 35+0 olduk bugün teyzeleri dua edin bize 🥹🙏
Cok gecmis olsun canim icini ferah tut birsey olursa zaten hemen hastaneye gidersin tekrar sikma canini♥️♥️

Kızlar sağma makinesini herkes aldı mı?
Ben gerek olursa alırım diyordum ama bilemedim
Şart mı acaba
Ben gibi sonradan duruma göre bakıp almayı düşünen var mı?
Ve hangi modeller daha iyi ?
Ben elektrikli uygun fiyatlı bir model aldım eğer kullanırsam giyilebilir olanlardan alabilirim ilerde

Yaa şaka gibi cidden. İçlerinden birisi de akıl etmemiş mi beni ne ilgilendirir diye. Toplu bir akıl tutulması yaşıyoruz ülkede 🤦🏻‍♀️

Kızlar tahlil sonuçlarım çıktı kanda crp yüksek biraz böbrek karaciğer değerlerim normal sınırlarda ancak idrarda protein pozitif görünüyor, kendi doktorumla görüştüm 24 saatlik idrar toplayıp sürekli tansiyon kontrolü yapıcam, akut kusma ve ishale bağlı pozitif gelmiş olabilir ama biz gebelik zehirlenmesini de düşünerek takip yapıcaz dedi. Kusma ve ishal şuanlık yok serum taktılar bitince eve geldik azıcık uyumuşum, gıda zehirlenmesi de olabilir dedi, dün sulu köfte yapmıştım bulgur salata ve yoğurt yedim farklı bişey de yemedim belki kıymadan oldu, eşime bişey olmadı ama gebeler uzun sürede sindirdikleri için daha fazla etkileniyorlarmış bilginiz olsun. Hepinize teşekkür ederim umarım yalancı pozitiftir kızım daha küçük 35+0 olduk bugün teyzeleri dua edin bize 🥹🙏
Çok geçmiş olsun canım, inşallah korkulacak bir durum değildir, geçici bir seydir 🙏🏻🥹

Back
X