2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
Şimdiden tebrik ederim, predictor’un yanıldığını ben de hiç görmedim

Zaten bat’a 2 gün kalmış bence hiç testle uğraşma, direk kan verirdim senin yerinde olsam yarın ya da öbür gün
Mesela Suan regl olacakmış fibi kasıklarım ağrıyor bu testler evet yanılma yok diyorlar silik çizgiyi de görüyorum , görüyorsunuz 1 tane çocuğum var rabbim herkese nasip etsin ama eşimle istiyoruz. Ya bekleyeceğim pazarı ya pazartesi kan vereceğim. Pazar regl olursam gerek bile kalmaz. Çünkü bu forumda silik çıkıp bi çok regl olan bayanları gördüm

Bizim de 2. Çocuk olacak kısmet olursa. Bence pazartesiyi bekleyin regl olmazsanız kan verirsiniz. Hakkımızda hayırlısı olsun

Bence var gibi :) Sabırla bekleyip 4-5 gün sonra tekrar yapabilirsin erkenden yapma tekrar bence çünkü emin ol artışı takip etmek çokk stresli oluyor
Çok teşekkür ederim. Ah biz kadınlar cok heyecanlıyız, sabırsızız:) eczaneden ucuza denk gelince 5 tane erken gebelik testi almıştım bu sabah,
yarın sabah da idrar tahlili yaparım ben dayanamam. Regl olana kadar ve çift çizgiyi silik de olsa gördükçe devamke

Selam kızlar benim de sat 25 Kasım. 26 Aralık Perşembe günü öğrendim. Hamişler nasılsınız ne belirtileriniz var. Betanız nasıl ilerliyor

Selam kızlar benim de sat 25 Kasım. 26 Aralık Perşembe günü öğrendim. Hamişler nasılsınız ne belirtileriniz var. Betanız nasıl ilerliyor
Hayırlı olsun sağlıkla tamamına ersin inşallah:) Benim kasık batmalarım var sağlı sollu, baş ağrısı oluyor ve de aşırı uyku. Başka bir şey yok şimdilik. Sen nasılsın

Hayırlı olsun sağlıkla tamamına ersin inşallah:) Benim kasık batmalarım var sağlı sollu, baş ağrısı oluyor ve de aşırı uyku. Başka bir şey yok şimdilik. Sen nasılsın
Benim de sadece aşırı uyku var. Başka bir şey yok. Keseyi gördünüz mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…