2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kesem göründü kızlar ama kaç haftalık olduğunu demedi 2 hafta sonra kalp atışı duymak için gelin dedi
Maşallah sağlıkla ilerler de inşallah duyarsın Betaya baktılar mı bugün. Yoksa beta takibinı bıraktı mı doktor

Endişeniz var mı acaba? Tek ben mi öyleyim. Keseyi gördük çok şükür şimdi kalp atışında sıra
Endişem yok çok şükür şimdiye kadar bi leke kanama falan olmadı bende. bizede 2 hafta sonra gel dedi kalp atışını duymak için ama Doktordan memnun kalmadım başka arayış içindeyim bakalım hayırlısı

Benim eşim doğum paketi satın aldı bile. O yüzden çok stresliyim. Bi aksilik olacak diye.

Kafanızı başka şeylerle dağıtmaya çalışın şu zamanda stres iyi olmaz. Birde sizin keseniz kaç cm olarak gözüktü

Teşekkür ederim, sizin de aynı şekilde.
Ben maalesef regl oldum, yeterince iyi değerlendirememiştik zaten, kısmet.

Umarım siz güzel haberler alırsınız
Bugün test yaptım. Negatif geldi maalesef isteyene Allah nasip etsin inşallah. Güzel haberleri alanları tebrik ederim, bu gruba veda ediyorum maalesef. Bir sonraki aya belki de, inşallah

Merhabalar benimde Bugün yumurtlamadan sonra ki 16.günüm
Beta değerlerim şu şekilde
Bat tan 4 gün önce 28.2
Bat tan 2 gün önce 88.83
Bat günü 185.35
Bugün 345.66 doktorum kontrol için ayın 20 sinde çağırdı
Sizin nasıl ilerledi Hcg değerleriniz

88-225-950 geldi tekrar baktırmadım canım son değerden 5 gün sonra da keseyi gördüm

88-225-950 geldi tekrar baktırmadım canım son değerden 5 gün sonra da keseyi gördüm
Anladım Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla benim artışlarım size göre biraz daha düşük ama umuyorum ki bir problem değildir bu şekilde artması gerçi doktorum artışlar sağlıklı dedi ama içimdeki bu kuşkuya atamıyorum

88-225-950 geldi tekrar baktırmadım canım 5 gün sonra da keseyi gördüm
%60 artması yeterli hiç karşılaştırma sağlıkla kavuşmak nasip olsun

88-225-950 geldi tekrar baktırmadım canım 5 gün sonra da keseyi gördüm

%60 artması yeterli hiç karşılaştırma sağlıkla kavuşmak nasip olsun
Amin inşallah hepimize sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize Ben 6 yıldır bekliyorum bebeğimi birazda o sebeple bu endişem

Kızlar merhaba benim sat 1 aralık kese göründü ama hala bebiş yok bebiş ne zaman gelecek ya da gelmeyecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…