Endişem yok çok şükür şimdiye kadar bi leke kanama falan olmadı bende. bizede 2 hafta sonra gel dedi kalp atışını duymak için ama Doktordan memnun kalmadım başka arayış içindeyim bakalım hayırlısı
Endişem yok çok şükür şimdiye kadar bi leke kanama falan olmadı bende. bizede 2 hafta sonra gel dedi kalp atışını duymak için. Doktordan memnun kalmadım başka arayış içindeyim bakalım hayırlısı
Bugün test yaptım. Negatif geldi maalesef isteyene Allah nasip etsin inşallah. Güzel haberleri alanları tebrik ederim, bu gruba veda ediyorum maalesef. Bir sonraki aya belki de, inşallah
Merhabalar sanırım artık burdayım
BAT 26 Aralık bugün HCG testim 88 geldi. İnşallah yükselme yaparsa kesinleşecek. 1.5 yıldır deniyoruz. Ekim ayında hsg çekilmiştim Beklenen doğum tarihi 4 Eylül görünüyor
Merhabalar benimde Bugün yumurtlamadan sonra ki 16.günüm
Beta değerlerim şu şekilde
Bat tan 4 gün önce 28.2
Bat tan 2 gün önce 88.83
Bat günü 185.35
Bugün 345.66 doktorum kontrol için ayın 20 sinde çağırdı
Sizin nasıl ilerledi Hcg değerleriniz
Bat tan 4 gün önce 28.2
Bat tan 2 gün önce 88.83
Bat günü 185.35
Anladım Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla benim artışlarım size göre biraz daha düşük ama umuyorum ki bir problem değildir bu şekilde artması gerçi doktorum artışlar sağlıklı dedi ama içimdeki bu kuşkuya atamıyorum
Bat tan 4 gün önce 28.2
Bat tan 2 gün önce 88.83
Bat günü 185.35
Anladım Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla benim artışlarım size göre biraz daha düşük ama umuyorum ki bir problem değildir bu şekilde artması gerçi doktorum artışlar sağlıklı dedi ama içimdeki bu kuşkuya atamıyorum