Amiin inşallahDilerim burası benimle birlikte gebelerle dolu olurmanifest olsun
Hiç unutur muyumCanım nasılsın? Bebiş nasıl? Özledim valla seni. Beni unutmadın umarım
Çok güzel günlerdi gerçektenHiç unutur muyumOcak ayı topiğimde az mı dertleştik. Şükür teyzesi her şey yolunda. Sen nasılsın ben de özledim vallahi
Selamm :) Benim sat 5 aralık, bugün yarın yumurtlama olacak sanıyorum. Bu ay denemeye başladık hayırlısı olsun hepimiz içinHanımlar günaydın. Satlar batlar nedir sizlerde biraz hazırlıklar hakkında fikir alışverişi yapalım
Merhaba benim de 5 Sat 5 aralık yumurtlamam dün oldu? Döngünüz kaç gün?Selamm :) Benim sat 5 aralık, bugün yarın yumurtlama olacak sanıyorum. Bu ay denemeye başladık hayırlısı olsun hepimiz için
29-31 gün civarı benim döngüm biraz uzun. Bir sonraki ay ya aynı gün ya da 1 gün önce/sonra olurum. Uygulama bugün yumurtlama gösterdi ama ovülasyon testinde pik olmadı. Sanırım birkaç güne olacakMerhaba benim de 5 Sat 5 aralık yumurtlamam dün oldu? Döngünüz kaç gün?
18 yumurtlama 19unda çatlama oldu benim. 5 yumurtlama demişim çok pardon29-31 gün civarı benim döngüm biraz uzun. Bir sonraki ay ya aynı gün ya da 1 gün önce/sonra olurum. Uygulama bugün yumurtlama gösterdi ama ovülasyon testinde pik olmadı. Sanırım birkaç güne olacak
Sizin kaç gün sürüyor?
Amin inşallah tarihlerimiz çok yakın benimki de 8 aralık. İnşallahSelamm :) Benim sat 5 aralık, bugün yarın yumurtlama olacak sanıyorum. Bu ay denemeye başladık hayırlısı olsun hepimiz için
Benim de uygulamaya göre pik günüme 2 gün var. Ama uygulama genelde pek şaşmıyor ya 1 gün erken ya 1 gün geç oluyor. Size danışmak istediğim bir şey var şuan 6 günlük ovülasyon sürecinin içindeyim. Gögüs uçlarım sızlıyor. Yumurtlama döneminde böyle bişey yaşayan var mı?18 yumurtlama 19unda çatlama oldu benim. 5 yumurtlama demişim çok pardon28-29 gün civarı oluyor benimde tam günümde pik oldu testle uygulama aynı gitti
merhaba tam yumurtalama anımda hissettiğim şeydi test yapıyor musunuz?Benim de uygulamaya göre pik günüme 2 gün var. Ama uygulama genelde pek şaşmıyor ya 1 gün erken ya 1 gün geç oluyor. Size danışmak istediğim bir şey var şuan 6 günlük ovülasyon sürecinin içindeyim. Gögüs uçlarım sızlıyor. Yumurtlama döneminde böyle bişey yaşayan var mı?
Evet bugün 4. Günüm ovülasyon testi şu an için aynı düzeyde henüz bir artış göremedim. Testi yaptıktan 3-4 saat sonra başladı bu sızı. Normalde adet günümde yada ovülasyonda falan hiç göğüs ağrısı yaşamadım.merhaba tam yumurtalama anımda hissettiğim şeydi test yapıyor musunuz?
Benim de öyleydi sanki hiç değişmeyecek gibiydi ama biranda değişti ben sabah ve akşam yapıyordum akşam farkettim arttığını sabah direkt pik olduEvet bugün 4. Günüm ovülasyon testi şu an için aynı düzeyde henüz bir artış göremedim. Testi yaptıktan 3-4 saat sonra başladı bu sızı. Normalde adet günümde yada ovülasyonda falan hiç göğüs ağrısı yaşamadım.
Uygulamaya göre yarın pik günüm hala aynı devam ediyor. Göğüs ağrım geçti. Bakalım nasip kısmetBenim de öyleydi sanki hiç değişmeyecek gibiydi ama biranda değişti ben sabah ve akşam yapıyordum akşam farkettim arttığını sabah direkt pik oldu
Nasipse ilk haberi senden alacağız yaniBenimde 1 aralık sat, 28-29 aralık bat olursa başından eylülü yakalıyoruz bakalımm
Öyle görünüyorNasipse ilk haberi senden alacağız yani